Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
nickwearby
üzenetére
Hmm, köszi szépen, jó oldalak!
Marad a upc, csak nem tudom, akkor csesztessem őket vagy mi lesz így
Mobilnet nem nyerő, egyrészt, mert drága sztem, másrészt meg alig van térerő, ami sms közben nem gond, ha nem megy el, akkor újraküldöm, próbálom újra és újra, telefonálásnál szólok, hogy hey, Józsi, ismételd meg, mert az előző mondatot nem hallottam, de netnél ez nem nyerő, ha mindig megszakadna a kapcsolat

adsl-t nem akarunk, telefon nincs és nem is akarunk, a házmesternek olyan van és nem tudja lemondani a telefont, mert akkor nem lesz netje se

utca túloldalán van melóhely, onnan kéne átvinni, de kábelen ugye nem lehet, csak föld alatt lehet vezetéket vinni és nem is tudnánk átbűvészkedni, így egyetlen próbalehetőség maradt, hogy vezeték nélkül küldjük át, csak a lakás nem az utcafronton van és nincsenek is egy szinten, szóval nem tudom mi lesz ebből, de tuti kicsi a hatósugara. most ott tartok, hogy 1szobányit átjön a net a vékony falon
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581, 100% Akksi
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest