- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
nickwearby #2118 üzenetére
Hmm, köszi szépen, jó oldalak!
Marad a upc, csak nem tudom, akkor csesztessem őket vagy mi lesz ígyMobilnet nem nyerő, egyrészt, mert drága sztem, másrészt meg alig van térerő, ami sms közben nem gond, ha nem megy el, akkor újraküldöm, próbálom újra és újra, telefonálásnál szólok, hogy hey, Józsi, ismételd meg, mert az előző mondatot nem hallottam, de netnél ez nem nyerő, ha mindig megszakadna a kapcsolat
adsl-t nem akarunk, telefon nincs és nem is akarunk, a házmesternek olyan van és nem tudja lemondani a telefont, mert akkor nem lesz netje se
utca túloldalán van melóhely, onnan kéne átvinni, de kábelen ugye nem lehet, csak föld alatt lehet vezetéket vinni és nem is tudnánk átbűvészkedni, így egyetlen próbalehetőség maradt, hogy vezeték nélkül küldjük át, csak a lakás nem az utcafronton van és nincsenek is egy szinten, szóval nem tudom mi lesz ebből, de tuti kicsi a hatósugara. most ott tartok, hogy 1szobányit átjön a net a vékony falon
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest