Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• buke

tag

válasz [HUN]NIMROD #49347 üzenetére

[HUN]NIMROD: elég sok, ahhoz, hogy változatos játékot generáljak magamnak, anélkül, hogy állandóan szopatna az elite logisztikája. Ezt untam meg, a folytonos ide-oda menést, modulok összevadászását, csak a játék rész elindításához. Én régebben csak szimulátorokkal játszottam, amiben tk. bármit meg lehetett tenni, beleértve a kísérletezgetéseket is. Ezért van nálam teleport is. A megszokott és kedvelt játék részekhez már így megyek. Amúgy ezek a profilok egy-két funkciót tudtak eleinte, mostmár lassan minden acc. univerzális szintre kezd fejlődni ; ez az irány. Mindegyiket valahogy másképp, más úton keresztül fejlesztem és ilyenkor kell elővennem a szaktudásomat, ami vagy van, vagy már kezdem elfelejteni. Nekem pl. a sima 3 Elite 1 acc.-on nagyon távoli még, mert az explorerkedéshez még egy kezdeti fő profilt készítettem rögtön az elején és nagyrészt csak ezzel exobios-ozok. Egymás segítése is cél, kb. 3 accunttal.
    Nekem a rank növelés nem sürgős, sosem volt az, ha az elaprózásra gondolsz. :R
    Nem elaprózom az időt, hanem nyerek rengeteget pl. a teleport megoldással. :R

Új hozzászólás Aktív témák