- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Computex 2025: Rakétasebességgel száguld a Kingston Fury
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
Ezekiell #9541 üzenetére
"#szaratesla"
Szerintem ezt senki nem mondja. Nekem pl. azért OFF, mert nem tetszik maga az autó, belül -számomra- vállalhatatlan az egy darab monitor, és az új index megoldás még akkor is OFF-olná a vételt, ha az előbbi kettővel kibékülnék. Ettől még nem tartom sz*rnak, sőt, nyilván kiváló a gyorsulása, a hajtáslánca, a szoftvere, a hatótávja, és egy nagyon hatékony EV-nek tartom. Csakhát az autóvétel részben érzelmi döntés is, és senki nem fog olyat venni, ami nem tetszik neki. Sajnos a Tesla kínálata nagyon egysíkú, gyakorlatilag mindegyik ugyanaz a forma (nyilván a tankot nem ideértve), így még az sincs mint más gyártóknál, hogy az X modell nem tetszi, de az Y már igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- sziku69: Szólánc.
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Forrmell.enn
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest