- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
Aktív témák
-
EG0
aktív tag
válasz
parandroid #38 üzenetére
Valóban, nem centrinosat láttam, hanem Celeron-M -eset. Csak a Celeron-M valamiért mindig a Centrino-hoz kötődik a fejemben
(Talán mert csak a proci más a Celeron-M -es gépeknél, és néha elhagyják wlan--t.)
150 nettóért amúgy már van Pentium-M -es Centrino-s gép, 2 év garral.
150e-ért igenis lehet új Celeron-M-es vagy mobil Sempronos notit kapni, fórumokon pl. Gianni szokott ilyet eladni, de nagykerben is bármikor lehet ennyiért kapni. (Hát még azok, akik áfát is el tudnak számolni ilyen után)
Egy notbian bármi tönkremegy, több 10e Ft a javítási költség, ha az akku meghal, az simán lehet 30-50e is.
Úgyhogy aki egy új, modern, karcmentes, garanciális gép nettó nagykerárához egyáltalán közelinek érzi egy több éves gép árát, az szerintem nem gondoltam végig, mennyit spórol és milyen áron. Ez az én nézőpontom persze.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest