- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
Aktív témák
-
EG0
aktív tag
válasz
parandroid
üzenetére
Valóban, nem centrinosat láttam, hanem Celeron-M -eset. Csak a Celeron-M valamiért mindig a Centrino-hoz kötődik a fejemben
(Talán mert csak a proci más a Celeron-M -es gépeknél, és néha elhagyják wlan--t.)
150 nettóért amúgy már van Pentium-M -es Centrino-s gép, 2 év garral.
150e-ért igenis lehet új Celeron-M-es vagy mobil Sempronos notit kapni, fórumokon pl. Gianni szokott ilyet eladni, de nagykerben is bármikor lehet ennyiért kapni. (Hát még azok, akik áfát is el tudnak számolni ilyen után)
Egy notbian bármi tönkremegy, több 10e Ft a javítási költség, ha az akku meghal, az simán lehet 30-50e is.
Úgyhogy aki egy új, modern, karcmentes, garanciális gép nettó nagykerárához egyáltalán közelinek érzi egy több éves gép árát, az szerintem nem gondoltam végig, mennyit spórol és milyen áron. Ez az én nézőpontom persze.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- Anime filmek és sorozatok
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows 10
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

(Talán mert csak a proci más a Celeron-M -es gépeknél, és néha elhagyják wlan--t.)