- DUNE médialejátszók topicja
- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Acer notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Aktív témák
-
menin
tag
Ha komolyan érdekel,akkor tudok adni hozzá egy dokkolót is.
Nagyjából így néz ki:
Bővebben: link -
atosz
őstag
Esetleg nem adsz el belole 256 ramot? Vagy ha 512es modul van benne, akkor csere 256ra + KP?
-
menin
tag
UP!
-
menin
tag
Egyenlőre 120e az alja,mivel ennyiért már van rá ajánlat,de aki most letesz érte ennyit az viheti.
-
menin
tag
válasz
sziszegőII #59 üzenetére
UP!
-
sziszegőII
tag
Szia!
Jövőhéten tudok adni érte 100K-t. Ha ok akkor itt a számom:
70-511-03-54 -
menin
tag
UP!
-
törölt tag
no miújság kolléga, még mindig megvan a laptop...?
mondjuk 115-ben megegyezhetnénk, annyiért vinném.
[Szerkesztve] -
menin
tag
UP!
-
menin
tag
UP!
-
menin
tag
UP!
-
nTom
aktív tag
most már én is azon gondolkodom, hogy veszek kamatmentes részletre 2 év garival egy újat. Használtért már nem akarok sokat kiadni.
100-at adnék egy ilyenért -
menin
tag
UP!
-
törölt tag
engem érdekel a notebook, de túláraztad.
ilyen teljesítményű laptopot ilyen nettó áron újonnan, 2 év garanciával lehet kapni.
engem olyan 95-100 ezer forint körül érdekel
[Szerkesztve] -
menin
tag
UP!
-
nTom
aktív tag
mégis, mi az a minimum, amiért még megválsz tőle?
-
menin
tag
Még egy kis plusz infó a gépről:
-magyar a billentyűzet
Képek a gépről:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
EG0
aktív tag
válasz
parandroid #44 üzenetére
Elkezdtem egy új topicot, én a jövőben erre fogok hivatkozni, hogy ne más témáját szemeteljük tele:
Használt notebookot vennél? Mennyiért? Bővebben: link -
parandroid
félisten
Ha kedvesemnek nem vettük volna meg januárban a Sony PCG-FR130-at (2000+ Athlon, 256MB DDR, 40GB, Combo, 14'' XGA, GeF Go420, amcsiból, no gar) 140k-ért (szerintem kimondottan jó vétel volt, akkor még kicsit feljebb voltak az árak), akkor ezért most bármikor adnék 120k-t. Ha van esélyem kipróbálni, és mindenben azt hozza, amire szükség van, akkor talána 125-öt is tekintettel a WLAN-kártyára. így most nincs rá szükségem, de ennyiért tutira eladható...
Hogy mivel tesztelném? Lásd az akkor nyitott topikomat (elég sokat vacciláltam, hogy megvegyem-e, végülis nem bántam meg...): Bővebben: link.
p -
EG0
aktív tag
Mindennek utána szoktam járni (rossz szokás, csomó idő elmegy vele). JÓ KIS GÉP!
150 nettóért viszont már Pentium M 1.5(2MB), 14'' XGA, 256MB, 40GB, combo, 2.4kg lehet kapni 2 év garral (igaz nagyker), ami nem csak RAM-ban gyorsabb... de most 150 bruttóról volt szó.
Azzal egyébként nincs gondom, hogy véditek az eladó cuccát, csak hitelesebb lenne egy árajánlattal megtámogatva. Pl. nehogy már 120 alatt adja el, annyit adok érte én is, vagy ilyesmi. Nem? -
EG0
aktív tag
válasz
parandroid #40 üzenetére
Húú, nagyon offolunk, lehet kéne külön topic. Mennyire vagy biztos abban, hogy egy P3-as proci alig gyengébb, mint egy Celeron-M? Tényleg érdekelelne!
Áfát én sem tudom visszaigényelni. Ezért is írtam 150-et, és nem 120-at. Azt hiszed, kapcsolat kell 150k-s notihoz? Ugorj be Giannihoz. De ha szépen megkérsz, még én is szerzek neked. (Ez privát ajánlat, nem szól másnak.)
Akkut hogy nézed meg jobban? Teszteled órákig? És ha 2 hónap múlva hal be?
Egy r7500 játékra és munkára is éppannyira alkalmas, mint egy mai integrált
Az SXGA az tényleg pozitív, bár kicsit félnék a betűméretektől
Az itteni árreferencia két okból nem érdekel:
- Azt tudod, mennyiért kínálja, azt nem, hogy mennyiért megy el. De fent én is hivatkoztam más hirdetésre.
- Nem vagyok meggyőzödve arról, hogy az emberek optimális döntést hoznak. Tényleg vennél 120e-ért akárcsak 1év 1hónapos gépet gari nélkül, mint 150e-ért új garisat? (Mondjuk hasonló tudásut.) És itt egy több éves gépről van szó, ami bezony kopik a használattal..
Tényleg nem tartoznak ezek a dolgok ide, elnézést is a topic gazdától, örömmel venném, ha egy moderátor áttené valami ''Vennél-e és mennyiért használt notit'' topicba. -
parandroid
félisten
Akkor neked nem erre a gépre van szükséged. Ezt meg megveszi olyan, aki nem tud nagykerben vásárolni és még az áfát sem tudja visszaigényelni. Egyébként egy p3-as gép kombódrájvval nem rossz vétel pl 120k körül XGA kijelzővel és valami régebbi nem integrált vga-val (r7500, r9000, mx420) - mert a nettó 150k-s CeleronM nagyon hasonló teljesítményt és felszereltséget fog hozni prociszinten és sokkal gyengébbet vga-vonalon - egyedül garban tud többet és valószínűleg nagyobb a HDD, illetve újabban már nem spórolnak wlanon. Viszont ennyiért p3-ból kapsz egy Dell-t, IBM-et, vagy Compaq-ot, újból pedig csak valami alsókategóriásat (Acer, Clevo, Gericom). Én egyedül az akkut nézném meg jobban, és lehet, hogy el is gondolkoznék, ha olyan 120k körül szánnék notira, mert lássuk be: mindenféle kapcsolat nélkül nagyon nehéz 150-ért notit venni, akármilyen felszereltséggel... És az az SXGA+ nagyon durva - tudom, most is ilyenen írok, még a 17'' TFT 1280x1024-e is kicsinek tűnik utána...
Szerk: egyébként ha itt a fórumon rákeresel a ''használt notebook'' kifejezésre, akkor remek referenciaárakat találsz...
p
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
EG0
aktív tag
válasz
parandroid #38 üzenetére
Valóban, nem centrinosat láttam, hanem Celeron-M -eset. Csak a Celeron-M valamiért mindig a Centrino-hoz kötődik a fejemben
(Talán mert csak a proci más a Celeron-M -es gépeknél, és néha elhagyják wlan--t.)
150 nettóért amúgy már van Pentium-M -es Centrino-s gép, 2 év garral.
150e-ért igenis lehet új Celeron-M-es vagy mobil Sempronos notit kapni, fórumokon pl. Gianni szokott ilyet eladni, de nagykerben is bármikor lehet ennyiért kapni. (Hát még azok, akik áfát is el tudnak számolni ilyen után)
Egy notbian bármi tönkremegy, több 10e Ft a javítási költség, ha az akku meghal, az simán lehet 30-50e is.
Úgyhogy aki egy új, modern, karcmentes, garanciális gép nettó nagykerárához egyáltalán közelinek érzi egy több éves gép árát, az szerintem nem gondoltam végig, mennyit spórol és milyen áron. Ez az én nézőpontom persze.
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
UnConnecteD #37 üzenetére
Még nettó áron is necces lenne bárhol. Szerintem egy CeleronM-es gép nettó árát látta valahol a kolléga...
Bírom, amikor valaki teljesen extrém árakat szab, mert neki van ismerőse, akinek az anyósának a sógornőjének az unokatesója (aki nyilván 60 éves, és világéletében szőke volt) már látott 150-ért újan, garisan centrínós nótbukot...
125k teljesen normális irányár volt az eredetileg meghirdetett notiért, amit most kínál a kolléga, az pedig reális 140-150 körül. Az, hogy Te nem adnál ennyit érte, legfeljebb annyit jelent, hogy nem te vagy a megcélzott vásárlóréteg. Ha ugyanezt a notebook-ot 200k alatt nem adná a t. eladó, akkor lehetne beszólni, mert az valóban egy irreális ár. Javaslom egyébként hasonló (vagy ugyanilyen) notebook-okra való rákeresést apr*neten, átlagolni az árakat, és az alapján meghatározni egy irányárat... -
EG0
aktív tag
Hát ez egy akár 4 éves gép is lehet: Bővebben: link
Bill. magyar?
Akku használt.. P4-es 2.4-es notit láttam már 100e alatt, 3x ekkora hdd-vel, új akkuval.
Itt jelenleg nincs 200 euro: Bővebben: link
Biztos mondjak árat? Mert érdekelne, de messze van a tiedtől (jó 40%-al).. -
EG0
aktív tag
Egyébként hogy változik egyáltalán ekkorát egy config? LCD csere, proci csere, optikai csere... ??
a bill magyar?
(Nem mintha érdekelne ezeken az árakon, csak kérdezem) -
nTom
aktív tag
na, ez mar megerhet 110et
-
EG0
aktív tag
150k-ért új garis centrino-s notit lehet kapni..
-
menin
tag
Sorry,közben változott a konfiguráció:
-Compaq EVO N600C
-Mobile Intel Pentium III-S 1200Mhz (9x133)
-512MB SDRAM
-ATI Radeon Mobility M6 32MB 128bit GPU/MEM 166/166(333)
-TEAC DW-224E CD-RW/DVD (24x/10x/24x)
-IBM Travelstar 20GB
-LAN,Modem,PS2,2xUSB,LPT,soros port,kompozit videó kimenet
-14,1-es kijelző 1400x1050
Aksi kb. 3- 3.5 órát bír. Nagyon szép állapotban van és ráadásnak egy 3COM WLAN kártyát adok még mellé.
Szóval egy kicsit erősebb lett a gép.Így az induló ár most 135.000
Természetesen alkudni lehet belőle,de ne túl sokat
Ez a változat is érdekelne? -
nTom
aktív tag
olyan 110 körül?
-
nTom
aktív tag
mennyi a vége?
-
menin
tag
UP!
-
menin
tag
UP!
-
menin
tag
Fel!
-
menin
tag
UP!
-
menin
tag
Igen tudom létezik ebből 1400x1050 -es felbontású is,de ha jól emlékszem az jóval drágább is volt.Esetleg külső monitorra is lehet kötni és akkor nem akadály a felbontás.
Közben még eszembe jutott,hogy megvannak hozzá a gyári lemezek (angol win2k) és van még compaq-os magyar ill. angol winxp-m is amit nem ehez a szériához adtak,de szerintem ezzel is működik. -
menin
tag
Up!
-
atosz
őstag
Esetleg erdekelhet. A kijelzoje milyen? CD-RWvel nem megoldhato?
-
menin
tag
UP!
-
menin
tag
UP!
-
menin
tag
UP!
-
menin
tag
Még mindig eladó! Lehet alkudni is ám
-
menin
tag
Fel!
-
menin
tag
UP!
-
menin
tag
UP!
-
mclord
aktív tag
http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=181359&arc=f +kp
-
menin
tag
UPPP!
-
menin
tag
Senkinek nem kell ez a jó kis noti???
-
menin
tag
Fel!
-
menin
tag
Éjszakai UP...
-
menin
tag
UP!
-
menin
tag
ELADÓ egy Compaq Evo N600c, Mobile Intel Pentium III- S 1066 MHz- es notebook: 512 MB SDRAM, ATI Mobility Radeon 16MB, TOSHIBA 8x/24x DVD- ROM, 20 GB, 4200 RPM winchester,LAN,Modem,PS2, LPT,soros port,kompozit videó kimenet.
Aksi kb. 3- 3. 5 órát bír. Nagyon szép állapotban van és ráadásnak egy 3COM WLAN kártyát adok még mellé.
Ár: 125.000.-
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest