- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Bluetooth hangszórók
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ha kedvesemnek nem vettük volna meg januárban a Sony PCG-FR130-at (2000+ Athlon, 256MB DDR, 40GB, Combo, 14'' XGA, GeF Go420, amcsiból, no gar) 140k-ért (szerintem kimondottan jó vétel volt, akkor még kicsit feljebb voltak az árak), akkor ezért most bármikor adnék 120k-t. Ha van esélyem kipróbálni, és mindenben azt hozza, amire szükség van, akkor talána 125-öt is tekintettel a WLAN-kártyára. így most nincs rá szükségem, de ennyiért tutira eladható...
Hogy mivel tesztelném? Lásd az akkor nyitott topikomat (elég sokat vacciláltam, hogy megvegyem-e, végülis nem bántam meg...): Bővebben: link.
p -
parandroid
félisten
Akkor neked nem erre a gépre van szükséged. Ezt meg megveszi olyan, aki nem tud nagykerben vásárolni és még az áfát sem tudja visszaigényelni. Egyébként egy p3-as gép kombódrájvval nem rossz vétel pl 120k körül XGA kijelzővel és valami régebbi nem integrált vga-val (r7500, r9000, mx420) - mert a nettó 150k-s CeleronM nagyon hasonló teljesítményt és felszereltséget fog hozni prociszinten és sokkal gyengébbet vga-vonalon - egyedül garban tud többet és valószínűleg nagyobb a HDD, illetve újabban már nem spórolnak wlanon. Viszont ennyiért p3-ból kapsz egy Dell-t, IBM-et, vagy Compaq-ot, újból pedig csak valami alsókategóriásat (Acer, Clevo, Gericom). Én egyedül az akkut nézném meg jobban, és lehet, hogy el is gondolkoznék, ha olyan 120k körül szánnék notira, mert lássuk be: mindenféle kapcsolat nélkül nagyon nehéz 150-ért notit venni, akármilyen felszereltséggel... És az az SXGA+ nagyon durva - tudom, most is ilyenen írok, még a 17'' TFT 1280x1024-e is kicsinek tűnik utána...
Szerk: egyébként ha itt a fórumon rákeresel a ''használt notebook'' kifejezésre, akkor remek referenciaárakat találsz...
p
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SSD kibeszélő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- Egyedi ékszerdobozka
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest