- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Aktív témák
-
EG0
aktív tag
válasz
parandroid #44 üzenetére
Elkezdtem egy új topicot, én a jövőben erre fogok hivatkozni, hogy ne más témáját szemeteljük tele:
Használt notebookot vennél? Mennyiért? Bővebben: link -
EG0
aktív tag
Mindennek utána szoktam járni (rossz szokás, csomó idő elmegy vele). JÓ KIS GÉP!
150 nettóért viszont már Pentium M 1.5(2MB), 14'' XGA, 256MB, 40GB, combo, 2.4kg lehet kapni 2 év garral (igaz nagyker), ami nem csak RAM-ban gyorsabb... de most 150 bruttóról volt szó.
Azzal egyébként nincs gondom, hogy véditek az eladó cuccát, csak hitelesebb lenne egy árajánlattal megtámogatva. Pl. nehogy már 120 alatt adja el, annyit adok érte én is, vagy ilyesmi. Nem? -
EG0
aktív tag
válasz
parandroid #40 üzenetére
Húú, nagyon offolunk, lehet kéne külön topic. Mennyire vagy biztos abban, hogy egy P3-as proci alig gyengébb, mint egy Celeron-M? Tényleg érdekelelne!
Áfát én sem tudom visszaigényelni. Ezért is írtam 150-et, és nem 120-at. Azt hiszed, kapcsolat kell 150k-s notihoz? Ugorj be Giannihoz. De ha szépen megkérsz, még én is szerzek neked. (Ez privát ajánlat, nem szól másnak.)
Akkut hogy nézed meg jobban? Teszteled órákig? És ha 2 hónap múlva hal be?
Egy r7500 játékra és munkára is éppannyira alkalmas, mint egy mai integrált
Az SXGA az tényleg pozitív, bár kicsit félnék a betűméretektől
Az itteni árreferencia két okból nem érdekel:
- Azt tudod, mennyiért kínálja, azt nem, hogy mennyiért megy el. De fent én is hivatkoztam más hirdetésre.
- Nem vagyok meggyőzödve arról, hogy az emberek optimális döntést hoznak. Tényleg vennél 120e-ért akárcsak 1év 1hónapos gépet gari nélkül, mint 150e-ért új garisat? (Mondjuk hasonló tudásut.) És itt egy több éves gépről van szó, ami bezony kopik a használattal..
Tényleg nem tartoznak ezek a dolgok ide, elnézést is a topic gazdától, örömmel venném, ha egy moderátor áttené valami ''Vennél-e és mennyiért használt notit'' topicba. -
EG0
aktív tag
válasz
parandroid #38 üzenetére
Valóban, nem centrinosat láttam, hanem Celeron-M -eset. Csak a Celeron-M valamiért mindig a Centrino-hoz kötődik a fejemben
(Talán mert csak a proci más a Celeron-M -es gépeknél, és néha elhagyják wlan--t.)
150 nettóért amúgy már van Pentium-M -es Centrino-s gép, 2 év garral.
150e-ért igenis lehet új Celeron-M-es vagy mobil Sempronos notit kapni, fórumokon pl. Gianni szokott ilyet eladni, de nagykerben is bármikor lehet ennyiért kapni. (Hát még azok, akik áfát is el tudnak számolni ilyen után)
Egy notbian bármi tönkremegy, több 10e Ft a javítási költség, ha az akku meghal, az simán lehet 30-50e is.
Úgyhogy aki egy új, modern, karcmentes, garanciális gép nettó nagykerárához egyáltalán közelinek érzi egy több éves gép árát, az szerintem nem gondoltam végig, mennyit spórol és milyen áron. Ez az én nézőpontom persze.
[Szerkesztve] -
EG0
aktív tag
Hát ez egy akár 4 éves gép is lehet: Bővebben: link
Bill. magyar?
Akku használt.. P4-es 2.4-es notit láttam már 100e alatt, 3x ekkora hdd-vel, új akkuval.
Itt jelenleg nincs 200 euro: Bővebben: link
Biztos mondjak árat? Mert érdekelne, de messze van a tiedtől (jó 40%-al).. -
EG0
aktív tag
Egyébként hogy változik egyáltalán ekkorát egy config? LCD csere, proci csere, optikai csere... ??
a bill magyar?
(Nem mintha érdekelne ezeken az árakon, csak kérdezem) -
EG0
aktív tag
150k-ért új garis centrino-s notit lehet kapni..
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest