Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Dell notebook topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mini-ITX
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
pohár
félisten
Dikk nincs itt senki???
-
buherka
addikt
léptem PH talira...jók legyetek
-
pohár
félisten
Good morning everybody!!
-
buherka
addikt
válasz
Racecam #48081 üzenetére
UPC az volt nekem is régebben, de aztán lemondtam, mert nagyon keveset néztem TV-t.
Most is csak azért kötöttem be a Digi TV-t, mert muterék megkértek rá, hogy intézzem el.
Persze nálam is van egy dekóder
A híradót és a Discovery-t, meg néha a Viva-t szoktam nézni...azt sem tudom, hogy milyen csatornák vannak azon kívül
Régen mindenkinek Videoton Infracolor 2000-es TV-je volt....azzal is elvoltunk, akkor ezzel is elleszekHD ide v. oda
-
Racecam
nagyúr
válasz
buherka #48077 üzenetére
UPC-n a sima digitális csomag (Digital Gold 6300 Ft.-) és a digitális HD csomag (Digital HD Gold 6750 Ft.-) között alig van különbség (450 Ft.-). De ahogy mondtam, HD ready TV-n nem fog igazán kijönni az, hogy mennyivel részletgazdagabb a HD adás, csak full HD TV-n. De ott nagyon. (Eurosporton a sima és a HD adás között, mivel ugyanaz megy, elképesztő a különbség.)
-
<NewL>
addikt
jónapot emberek
fél7 óta szerelek az öreggelmég a tököm is olajos
-
buherka
addikt
válasz
|*HayHa*| #48075 üzenetére
Aha...na most már ezt is tudom
Akkor nem gagyi TV-m van
...mondjuk még egyszer sem néztem rajta HD filmet.
Ennek is eljön az ideje(#48076) Racecam ...nekem itthon Digi TV-m van és hát nem estem hasra a minőségtől. Ígérgetnek valami HD minőségű műsort, de tuti, hogy majd külön kell fizetni érte
-
|*HayHa*|
aktív tag
válasz
buherka #48074 üzenetére
A „Full HD" az amikor egy adott eszköz a HDTV legnagyobb felbontásával rendelkezik, valamilyen formában. Mivel azonban a képérzékelőtől a képmegjelenítésig sok feldolgozási fázison esik át a kép, ez több helyen is csökkenhet. Arról van tehát szó, hogy az adott készülék minden lényeges alkatrészét tekintve HD felbontású műsort fog produkálni.
A „HD Ready” annyit jelent, hogy az adott megjelenítő, akár tv, monitor, projektor, képes HD felbontású kép fogadására, illetve annak megjelenítésére.
-
buherka
addikt
válasz
kavicssli #48070 üzenetére
Néztem a képeket és hát valóban ott van a szeren.
Én itthon úgy nézek filmet, hogy rádugom a notit az LCD TV-re és azon nézem...egyszer én is kipróbálok egy ilyen HD filmet.
Nekem a 82-es LG TV-re az van ráírva, hogy HD Ready...akkor ez tudja a HD minőséget?Itthon vagyok...kicsit összeszedem magam és zúzhatunk egy pár menetet. Még megyek borotválkozni, meg reggelizni valamit, aztán felhívom Winner-t, hogy mikor találkozunk
-
buherka
addikt
Jó reggelt mindenkinek
-
|*HayHa*|
aktív tag
Nekem fent volt egy fél évig.. Nem tudom miben különbözhet mint az sp2, de összehasonlítottam, és akkor sem láttam különbséget..
De.. Sokkal kevesebbszer hibázott, fagyott be a gép mint az sp2-vel. Gyorsabbnak tűnt..
Szerintem valamiféle rejtett hibákat javítottak..Érdemes kipróbálni!
Szia kavics
-
kavicssli
addikt
Jó reggelt!
-
|*HayHa*|
aktív tag
Jó reggelt mindenkinek
Kedden megveszem a monitoromat
-
kavicssli
addikt
Én léptem szép álmokat mindenkinek!
-
buherka
addikt
Kicsit néztem is a filmet...kíváncsi leszek a folytatására jövő nyáron.
Asszony most az anyóséknál van mert 5-kor kel, én meg sokáig akarok aludni, amúgy meg PH tali is lesz...szóval most nekem szabad foglalkozás van
Amúgy meg a melóban is annyit filmezek amennyit nem akarok
-
pohár
félisten
Buher te éjszakás vagy vagy csak az asszony mellett sunyiba gépezel??
De hülye vagyok, hogy tehetnéd be a filmet ha éjszakás lennél??
-
buherka
addikt
-
pohár
félisten
válasz
buherka #48035 üzenetére
Imádon a Transformers-t!!!!
Csakis angol hang + felírat, na meg persze HDNemsoká szedem is le, angol DTS hanggal, 720P-ben
Meglessük majd mit tud az új moncsimMásik ilyen nagy kedvenc a Bad Boys 2, az sajna nem jött még ki Blu-Ray-en vagy HDDVD-n, szal nincs sok HD rls belőle, párat találtam már csak angolul...
Úgy vagyok ezzel a filmmel, hogy akárhányszor látom, mindig tudok nevetni meg izgulni rajta, annyira megfogott az a film...A Transformersben is a legkomolyabbak a hangok, főleg az elején, mikor a helikopter átalakul, kilövi azt a lökéshullámot és berobban a irányítóközpont üvege, nah az moziban gecikemény volt... Direkte elmentem moziba, és megnéztem ott, nagyrészben a hangok miatt
-
kavicssli
addikt
mkv kiterjesztést mivel játszak le? tapasztalat érdekelne elsősorban!
-
pohár
félisten
Basszus olyan hideg az orrom, mint állat
Be kéne dugni valahova, de olyan most nincs a közelbenSeth nem vagyok csaj, se lányom
Csak itt már mindenki lekött ki magáról képet, gondoltam te is lökhetsz egy-kettőt -
sNORh
addikt
válasz
buherka #48027 üzenetére
Nah egy ilyen WD ByBookStudioEd.-al sztet a fireWire800-as porton kilehetne váltani a másodlagos vinyó szerepet? egy 7200-as WD wincsi pörög benne, a FireWire 800 pedig 800Mb/s-os adatátvitelt tesz lehetővé.. USB 2.0-n 480mb/s..
-
kavicssli
addikt
Wáááá zeneeee full hangerő ráér szólni...
Óóóóóóóóóóóóó Óóóóóóóóóóóóóóóóó Óóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
-
_seth_
veterán
Őőőő? Hol vagyok én új? Már írtam ide korábban is
Legfeljebb akkor pont nem voltál itt
Képet? Amennyiben legalább női nevet adnál magadnak de így? Hát nah... vagy esetleg van egy 18-21 év közötti csinos lányod aki kb 170 centis mert az alacsonyakat nem szeretem, nem kövér, piercingesek többsége kilőve, emosokkal szóba sem állok ezt még most le kell szögeznem. És előbb mutass róla képet amennyiben ilyen konstukciójú lánnyal nem rendelkezel nem mutatok képet
-
kavicssli
addikt
egy HD 720p film és egy DVD között minőségben mekkora különbség van?
Csibe ebbe a CLUB Playbe akar elmenni! Alig tudom lebeszélni róla
Na húztam fürdeni majd leszek!
-
<NewL>
addikt
elem végleg megadta magát
csokinyuszi -
_seth_
veterán
uninvited
hmm...
Jó számok de mennyi emlék... szar az élet azt kell mondanom! de a zene legalább jó
-
kavicssli
addikt
-
kavicssli
addikt
Nagy zeneeeeeeeeeeeeeee! I kissed the girl!
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Elemlámpa, zseblámpa
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Dell notebook topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- Ryzen5 8400F/ 32GB DDR5/ RTX4070/ 1TB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Z790 / i5-13600KF / RTX 3080 / DDR5 32Gb / 2Tb SSD / 1000W
- AKCIÓ!!! GAMER PC: i7-12700KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070/XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Dell Vostro 15,6" FullHd IPS,Magyar vil.bill,core i5,8-32GB RAM,240GB-1TB SSD,Új akku,Új töltő,
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest