Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- SSD kibeszélő
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
Aktív témák
-
Blaze71
őstag
Most mondják a TV2-n a Top10-ben, hogy Niki Belucci ezt nyilatkozta:
"Azért szeretem hátulról, mert akkor meg van maszírozva a prosztatám is!!!"
Bakker, mégegy transzvesztita....
-
Blaze71
őstag
Szép estét Íccakások!
-
szalai56
senior tag
Jó estét mindenkinek.
-
sNORh
addikt
válasz
<NewL> #46586 üzenetére
http://www.webforditas.hu/index.php :
okozz örömöt vásárlásnak hogy támogass minket és legújabb frissítést kapj! vsunért nyújtunk életre szóló feljavításokat
azaz demó.. vedd megkavics, ledjobb..
na csű
-
<NewL>
addikt
please purchase to support us and get latest update! we provide lifetime upgrades for vsun HELP
na ez mit jelent? valaki segitsen már
elidult a játék a telefonon (Mortal 3) de 3at ugrottam Jax-el és ezt irja ki
és utánna kilép
amúgy a grafikája ugyanolyan mint a linkelt képen,nagyon király csak nem tudok játszani -
sNORh
addikt
-
Pecc
őstag
Hali jelentkezem én is
buher, 2 hét szabi...király -
kavicssli
addikt
Sziasztok! Jelen!
Cső gambit! Rég jártál erre!
Kingi inkább beszélgessünk más témáról!
-
tomyoy
senior tag
Szép jóestét!
ma vége lett az asszonnyal
végleg betelt a pohár a hazugságaiból
viszont a tetkója jó lett
buher: otthon?
-
buherka
addikt
óóóó...a picsóba, hogy nálunk mindig megy az adok-kapok
-
Dr.Én
veterán
További szép jó éjszakát mindekinek
én lépek aluddni
Holnap suli -
nervus.v
tag
Jaj emberek, nemigazmár.
Szabályok vannak, betartjuk, kész. Nem a kormány és még csak nem is az ufók próbálják meg megrendíteni a szólásszabadságot, hanem van pár szabály, amit be kell tartani itt. Mert csak.
Olyan ez, mintha valamilyen rendezvényre csak öltönyben lehet bemenni.
El kell fogadni és kész. -
<NewL>
addikt
de csak holnap
ha nem fog menni
le fatalitizek mindenkit
régen uncsitesómmal reggel 7kor keltünk este 9kor anyám küldte haza ,h már ágyazunk szabikának fürdés-fekvéskönyv a babalitikről,fatalitikről meg mindenről
a 3. részt nem tudtam kipróbálni csak a 2őt toltuk,nem ment a gépen a 3
486ostudtam ,h van itt egy modi
hopsz nem is 1dbna inkább nézem a filmet,mert bannolnak
jó szórakozást -
Racecam
nagyúr
Nem kell irigyelned és teljesen felesleges személyeskedned, mert egyáltalán nem érdekel, hidd el. Vannak szabályok itt, ezt most másodszorra írom le, hátha elkerülte a figyelmedet, amit be kell tartani. Ez azért nem annyira bonyolult, hogy ne értsd meg. Ezekkel a homokozós hasonlatokkal, meg, hogy én hol leszek és mikor, tényleg nem kellene olyan irányba vinni a dolgokat, aminek semmi értelme.
A szólásszabadsággal pedig mindig előáll valaki, akinek éppen nincs igaza, vagy csak egyszerűen nem tetszenek a szabályok, de ez szintén teljesen felesleges, hiszen ez egy magánoldal és emiatt az üzemeltetője meghatározhat bizonyos szabályokat, amelyeknek a betartásához köti az oldalon való regisztrációt. Ennek a szólásszabadsághoz semmi köze.
Úgyhogy, ha úgy jobban tetszik, ez egy cenzúrázott oldal, de semmi köze a kormányokhoz és egyéb ilyen marhaságokhoz.Szerintem egyszerűbb, ha ezt tudomásul veszed és eszerint fórumozol tovább, amihez kívánok neked jó szórakozást!
-
Bordoi
őstag
Nem kívánok Racecam helyett válaszolni neked, de úgy tűnik erős tévedésben vagy.
Gondolom amikor regisztráltál az oldalra elolvastad az alapelveket. AlapelvekÁm bizonyára elkerülte a figyelmedet az első néhány sor.
# a fórum olyan magánterület, ahol az itt tartózkodás elsődleges szabálykönyve az ALAPELVEK, amely összhangban van a hatályos magyar törvényekkel, jogszabályokkal.
# a fórumra történő regisztrációval, illetve a regisztrált nick használatával a felhasználó elfogadja az ALAPELVEKET és vállalja, hogy maradéktalanul betartja azokat. -
<NewL>
addikt
holnap felrakom ezt a gémet a telefonra
ma már nem idegesitem magam velemost megyek megnézem a félelem és reszketés las vegasban
ugyláttam bred pisti van benne -
kingi
tag
válasz
kavicssli #46542 üzenetére
szia Kavics, szia nyúl... betartom a szabályokat, mert semmi durvát eleddig nem tapasztaltam, viszont máshol teljesen más szellemi színvonalú társaságban ugyan és romlott emberek részvételével már igen, ahol egy aljas buta fórumozó hátulról mellbe támadva záratta ki azt, akire irigy, csak mert az joggal elküldte vhova... Senki nem tett volna másképp. Nos, így vissza lehet élni az etikai szabályokkal... De nem baj, mivel nem is érdemes velük foglalkozni, csak kíváncvsi votam, hogy az álszent butaság és szemétség meddig megy el.... Nincs határa.
-
<NewL>
addikt
van egy olyan érzésem ,h kapni fogsz egy választ elég hamar
snorth tetszett,na ez jó pojén voltritka tőled
buher : megy pü
-
kingi
tag
válasz
Racecam #46515 üzenetére
húúúha téged is irigyellek, mennyire komolyan veszed magad
és milyen alapon van bárkinek joga megítélni a másikat? Pláne, ha nem vkit minősített...
.... és akkor törölve leszünk, kutyát sem mozgat, az internet felület határtalan, azt is ellenőrzöd? Vagy csak a saját homokozó számít...
Lehet, hgoy Te már sehol sem leszel, amikor más igen, máshol, nagyobb befolyáassal....
Érdemes mindenkinek megérteni a tartalmi mondanivalóját, ne szó szerint értsd, az adott szituációban .....
"Internetes óriáscégek - köztük a Google, a Yahoo és a Microsoft - megállapodtak egy etikai kódexben, amely az aláírók szándéka szerint a szólásszabadságot és az internetezők személyiségi jogait hivatott védelmezni, miután több esetben is felmerült a tekintélyelvű rendszerekkel való összejátszás gyanúja. A támogatók vállalják, hogy biztosítják a felhasználóknak a szólásszabadsághoz és a magánélethez való jogát. A kezdeményezést az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata elfogadásának 60. évfordulóján indították el annak érdekében, hogy "ellenálljanak azon kormányok erőfeszítéseinek, amelyek a nemzetközi normákat megsértő cenzúrába és megfigyelésbe akarják bevonni az internetes cégeket". -
<NewL>
addikt
szia nervus
összefoglalom a mondókám
forum - az új pláza debrecenben,a debrecen plázától kb 70méterre van,15én szombaton nyitik
buher : anya hozott,de mostmár igy elég kicsinek néz ki hiába 10x8as kb,lelóg ez a tepsi róla
szóval ha még adnál egy kis darabot akkor elutalnék egy összeget a számlaszámodratokban nem fogom hordani mert most csúszott le haveromnak a brando fóliája 2500 ft,az enyémet ugy vettem ,h rajta volt,nem szeretném ,h legyüjjön
snorth te vérbeli kocka vagy
nemtudod mi az a fórum?
nemcsak a neten vannak fórumok teeee.... kocka
nemis hanem paralepipedon
-
nervus.v
tag
Jóestét lények
Rég jártam itt, miújság önökkel? -
kavicssli
addikt
Estét mindenkinek!
Buher! Dokar kolega üdvözöl!
-
<NewL>
addikt
szasztok
látom ismét benézett egy moderátor a topicba
hála a 2 jómadárnak
na mostmár tényleg kussoljatok!
kutyát nem érdekli ki mit tölt,milyen gyorsan!
ott a privát azt senkisem látja -
Dr.Én
veterán
Sokan ajánlották ezt hát mondom akkor legyen
Remélem jól fog szolni
CSak megint hallgatnom kel majd bátyám hülye dumályát ha meglátja a gép mellett -
Racecam
nagyúr
válasz
*HaYha* #46443 üzenetére
Mielőtt még nagyon eltévednél!
Vannak szabályok, amiket itt be kell tartani, akár tetszik Neked, akár nem. Amennyiben ezt nem érted meg, nem akarod betartani, vagy nem sikerül betartani, gondoskodunk róla, hogy ne tehesd többet. Ha akarod, akkor ezt nyugodtan tekintheted akár fenyegetésnek is.
Nincs szükségünk olyan fórumozókra, akik bármilyen oknál fogva is, de nem tartják be a szabályokat. Ez vonatkozik Rád is és Pohár kollégádra is, valamint mindazokra, akik képtelenek alkalmazkodni! -
buherka
addikt
Szép estét mindenkinek
Doki...látom hangszórót akarsz venni 5K körül. Én X-210-et vettem a hugomnak karácsonyra. Egész szépen rezegteti a falakat a házban
. A célnak tökéletesen megfelel
-
Gorneck
legenda
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- Apple asztali gépek
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elden Ring
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Apple Watch 3 okosóra gyári szilikon szíjával - akku 86%-os (!) - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC 7. GEN I5-7500 CPU NVMe SSD DDR4 HDMI Windows 11 Pro
- ASUS P7H55/USB3 ATX (új hővezető lap/hűtött VRM/USB3/4xDIMM/optika) + i5-750 4mag CPU + Win10
- S24 Ultra
- HP ProDesk 600 G2 SFF - G4520 - 8GB DDR4 - 256Gb SSD
- Egyszerű, hibátlanul múködő videokártyák GT630, GT710, GT730, HD7750 eladók.
- Eladó Gamer PC félkonfig : Asus UEFi HDMi-s alaplap/Core i7 k-s proci/hűtés !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest