Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Dell notebook topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Mini-ITX
- Apple asztali gépek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Dr.Én
veterán
válasz
buherka #46093 üzenetére
Szerintem probáld ki, majdnem 8 GB
Grafikailag jol néz ki én azt mondom
Igen minden fegyora lehet Hangtompitót tenni.Hátulrol becserkészni az ellenséget
Mutatnák videokat rola, de ugyse játsza le melóhelyi géped ha jól emlékszemFar cry 2-t majd én is befejezem nem sokára
-
buherka
addikt
Talán még a Sims2-őt szokta asszonya nyomni...de már azt is alig-alig. Szóval netezni jó lesz, ahogy mondod.
Ha ilyen lopakodós, akkor az tetszik, mert azt kamálom.
A Far Cry 2-ben is ezt a lopakodóst játszottam
Ahogy megvoltak a gyémátjaim, már vettem is a Silent MP5 + Silent Makarov + Darts mesterlövész puskát...az összessel hangtalanul lehet gyilkolászni és észre sem vesznek
(#46091) pohár ...Win2000-es van a céges gépezeten
, lehet hogy tudja az MP3-at, vagy csak le van tiltva...nem tudom
-
kavicssli
addikt
Inkább kivettem a képet de aki szeretné elküldöm Privibe!
!
MEllesleg kellemes estét mindenkinek! Kezdődjön az éjszakai műszak
Dr.Én -
Dr.Én
veterán
válasz
buherka #46088 üzenetére
Sajnos elöbb utobb meg kell tenni, mert különben nem fognak az uj játékok elindulni
Netezéshez első osztályu a másik gép
Na igen két gyerek melett igen nehéz kis pénzt félre rakni
a 007 állitolag 6-7 pályábol áll csak, nem nehéz, van benne egy kis lopakodás is. Falhoz, tereptárgyhoz simulás mint az R6:Vegasbanszóval nekem tettszik
kavics
én akkor is láttam és azt mondom hogy nem csak a pénzem raknám oda -
buherka
addikt
Már ideje volt a srácnak upgradelni, mert már nagyon nem menetek neki az új cuccok.
Most kötötte be a netet és asszonya állandóan azon lóg...ezért megmarad a régi gép is neki.
Amúgy 2 évig gyűjtött erre a masinára, mert 2 csemete is van a háznál, szóval van helye a pénznek. Kicsit mindig lecsípett a fizuból.
Lehet, hogy én is kipróbálom ezt a 007-est...mondjuk most jól kijátszottam magam a Far Cry-al(#46084) Algieba ...reméljük, hogy veled nem fog elszaladni a ló
Szép álmokat neked
-
pohár
félisten
-
Algieba
őstag
Mennem kell, mert a húgomnak megígértem, hogy tízkor átadom neki a nettes gépet.
Jó éjt mindenkinek!
Majd holnap este ismét leszek.
-
Algieba
őstag
-
buherka
addikt
válasz
Algieba #46079 üzenetére
Jól beszopatott a Voda ezzel a Bonus tarifacsomaggal
Elején 2200 volt a havidíj, amikor tavaly megkötöttem...most már 3000-nél tartok. Simán megemelték, szó nélkül.
Persze itt is le lehet beszélni a havidíjat, de a számlásnál az embernek, nincs kontrollja...csak dumál csak dumál...és hopp ott van a 8 rongyos számla, ami régen csak 3 volt -
Algieba
őstag
válasz
buherka #46077 üzenetére
Hát, én most úgy begazoltam, hogy senkit se fogok hívni a telefonról. De ez így viszont nem jó, mert a havidíj felhasználható, azt meg még se adjam ajándékba a szolgáltatónak. Majd vezetek egy kis hívásnaplót és görcsbe rándult gyomorral jegyzetelem a hívásokat és számolgatok... Micsoda izgalom extrém sport nélkül.
-
Algieba
őstag
Hihetetlen, ma nyolc év kártyás mobilozás után átváltottam előfizetésre. Egy új telefon fekszik az asztalon. Hm, a filmekben ilyenkor mondanak nagy szavakat: kis lépés, de nagy változásokat hozhat. Talán végre megkomolyodok.
-
Algieba
őstag
Szép estét mindenkinek!
-
-
<NewL>
addikt
na diszbevágtam magam
mi annak a nótának a cime,ha valaki esetleg tudja szóval : házunk előtt vén eperfa áll,engem anyám mindig hazavár ...
most úgy meghallgattam volnana de csákány belétek!
-
kavicssli
addikt
az a múlt!
1 évet volt mert nem oda vették fel ahova szerette volna de 1 év után ment át Gyógytornász szakra!
Itt van debibe!Dr. Szöszi!
Buher bakki! Este dumálunk mert készülődök addig is itt egy feladvány!
Sajnos nem vagyok benne ebben a stílusban ezért a segítséget szeretném kérni tőletek hogy ennek a számnak mi a címe?
-
buherka
addikt
-
pohár
félisten
válasz
buherka #46036 üzenetére
Jah
Meg anyám a fejemet hogy miért 50k a villanyszámlaJah kaptok egy képet rólam, én vagyok a bal oldali
Jól sikerült a lagzi szerda esteLakodalom van a mi utcáááánkban...
Nah megyek vacsira meg mittoménhova
Majd jövök! -
pohár
félisten
Nah ha egy ilyet vesztek nekem akkor nekem jó lesz
Ha kettő ilyet bekötök CrossFire-be akkor nincs az a Crysis ami megfogja
-
adalbert1
veterán
Jó estét mindenkinek!
Bezzeg az én képeimre senki nem bókolt úgy mint a kingijére...
Ami jobb is, elvégre nők kevesen vannak a topicban.
-
<NewL>
addikt
pohár nehogy túllépj a szerkesztett poston
ja,elütöttem saját magam délután,elütöttem kocsival egy nyulat,sötét volt és nem találtam meg.
nyúlpörkölt......
nehogy azthidd ,h kiutálunk pohár,csak mégis
srilankaimekszikómabéka!!! ne nézzetek a szemébe,egy idegölő pillantásával kómába ejt akárkit
-
buherka
addikt
Kingi...jövő héten lesz PH tali, ha minden jól megy...minél többen ott kéne lenni, te is jöhetsz, ha gondolod
-
buherka
addikt
ja-ja...csak ne erőltesd ezt a képlinkelést sem, hogy mennyivel megy a torrent, ezért már múlkor is szoltam
.
A torrent nagyon is illegális, mert a felhasználók egymás között osztják meg a tartalmukat, tehát igencsak megkárosítja mindenki a kiadót és a fejlesztőt.
Rohadt sok torrent servert tiltottak már be. És az ncore is költözik ide-oda...mit gondolsz miért?...hát nem azért mert rohatul legális -
ngabor2
nagyúr
amíg az ide járók nem olvassák el, és nem veszik komolyan az alapelveket, addig kénytelenek vagyunk mi komolykodni. tényleg, te olvastad?
-
<NewL>
addikt
háát .... nagyon ürülük neki
pohár te tényleg ennnyire elmebeteg vagy,mi a frásznak kell most is kurvázni
lényegtelen ,h kihagysz betüket vagy másképp irod,de még egy 3 éves gyerek is tudja aki látott már csetet vagy klaviatúrát ,h mi az
na fejezd be
és a mostaniból is türüld ki!
tényleg meg kell ,h fogdossam a kis kezed ésssss....nem fog fájni,csak egy szúnyogcsipést érzel és utánna melegséget
-
pohár
félisten
Bazz nem értem már megint mi a csöcs van??
Egy qrva rossz szót nem szóltam, erre nekem áll mindenki... -
<NewL>
addikt
sajnos nem értem er,nem veszi fel a telefont
bealudtam nemrék,aludtam másfélórácskát,az ébresztő előtt 3 perccel ébredtem ,hés babapiskátáról álmodtam,felkeltem tiszta nyál volt midnen és megettem egy félzacskóvalpohár : a szád lapos mostmár tényleg! te hulye srilankaimekszikómabéka
sziamiaharamia kingi
nézd meg nekem nem is köszön
na megyek fürdeni,én még nem vagyok fullfull kocka szóval péntek van
rityi rityi ájá
-
*HaYha*
aktív tag
-
pohár
félisten
válasz
buherka #45987 üzenetére
Khm...
Megnyugtatnék mindenkit, hogy a warez nem egyenlő a torrenttel...
Sőőőt... A torrent nem illegális (a letöltés része, csak a feltöltésért büntethetnek meg), a warez egészen más téma...De, észrevettem hogy a porondon vagyunk, de sztem a virágboltos kommentemben nem volt semmi kifogásolható...
Szerintem...
És nincs harag
Jah jut eszembe, hogy kell egy kommentbe on-t meg off-ot is rakni egyszerre?? Nekem még nem jött össze
Szia Kingiiiiiiiiiiiiii
Ohh, Verus kiment németbe, de nemsoká jön haza
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Lenovo,15,6"FullHD IPS,Ryzen5(8x3,5Ghz)Vega 8 +540 VGA(2x2GB),12-20GB RAM,256-512GB SSD,jó akku,
- Nintendo switch OLED
- Ryzen5 8400F/ 32GB DDR5/ RTX4070/ 1TB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest