Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kzsolt00

tag

válasz pyrodarker #2186 üzenetére

Szia!

Csatlakoznék william-hez, és én is leírnám a hasonló szövegemet, melyszerint öröm visszaolvasni, hogy néha nem hiába írkál ide az ember.. :) Örülök a pozitív visszajelzésednek, köszönöm.

Most pedig válaszok:

A TOLUD-ba nem megyek bele, nem érzem magam mai napig elég információval rendelkezőnek ahhoz, hogy válaszolni merjek a kérdésedre.
    Az viszont logikus lépésnek tűnik, hogy Bios-t frissíts a leírt infóid szerint.

A "OSDT"-n viszont elmosolyodtam, feltéve ha én nem tudok valamit, és ez nem csak egy elírás, és valójában DSDT akart lenni. És a továbbiakat olvasva valószínüleg téves infóid vannak róla.

A DSDT nem egy program, hanem egy művelet. Illetve még pontosabban a DSDT override a művelet, melyben azt végzed el, hogy manuálisan megnöveled (felülírod) az eGPU rendszered számára biztosított címtered méretét. Mer' hogy ugye gyárilag sokszor kicsi, ezért kapnak az emberek "Error 12"-es hibakódot.

Tehát, az Error 12 kód "legyőzésére" alkalmazzuk a DSDT override-t.

Talán gondolhattál még a Setup 1.x nevű programra, melyet már most leszögezek, hogy ne egy windows alatt futtatható alkalmazásra gondolj. Egy windows előtt betöltődő karakteres felületű szoftverre gondolj, amelyben igencsak hardverközeli változtatásokat lehet eszközölni. Ebben személyes tapasztalatom nincs, de ezen belül is van valami TOLUD kezelési opció, de ebben segítsen ki a fórum, ha tévednék. A programban való beállítások elvégzése után pedig bootol a windows, az ott beállított dolgokat "felhasználván" pedig működni fog az, ami azelőtt hibakódot dobott.

Alap jótanácsok nemrégről:

--Ha valami nem megy próbálj meg új tápot. Ha kicserélted és továbbra se megy, nehogy azt hidd hogy kizártad hogy a táp okozta. Hozz egy harmadikat, és azzal is nézd meg. Sokan panaszkodtak erre..
    --Windows 7 és 10. Ha az egyiken nem megy csak egy év szenvedéssel, rakd fel a másikat, lehet plug'n'play lesz. Szintén nemrég nyilatkoztak erről.
    --Sokszor olvastam a memória mennyiségének csökkentését is.
    --Jómagam tapasztaltam, hogy a VGA csere is célravezető. Nekem egy GTX 960 al sokat kellett szenvedni, és a GTX 760 meg plug n play

Sok sikert!

Új hozzászólás Aktív témák