Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- VR topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Topic összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pyrodarker
csendes tag
Sziasztok!
OFF:
Előre szeretnék szólni hogy sok kezdő szintű kérdésre lehet tőlem számítani.
El kezdtem a legelejéről elolvasni a fórumot, pár napig csináltam is de még mindig évekkel régebbi hozzászólásoknál jártam ezért feladtam. Angol nyelvtudásommal nem volt eddig gondom soha de a nagyfokúm feladta a leckét sokszor, és bele is gabalyodtam rendesen.
És itt szeretném jelezni azt is hogy jó lenne valami össze foglaló.Továbbá szeretném megköszönni kzsolt444-nek (remélem jól írom) a diploma munkáját... Nélküle nem ismertem volna meg ezt a technológiát... És látom ő is itt van a fórumon.

ON:
Van egy Lenovo T420-am amit munkámmal kapcsolatosan is használnék ezért ki bővítem a ramját 16 gigáig.
Olvastam hogy sokaknak volt gondja lenovo laposokkal ha egpu-t építettek volna TOLUD miatt.
És azt is tudom hogy van valami összefüggés a RAM menyisége\mérete és az egpu-val való tolud hiba között.
Viszont az összefüggés pontos mibenlétét nem ismerem, pedig érdekelne...
Ezek alapján ha jól gondolom borítékolható hogy én is TOLUD hibába fogok ütközni.
Mit lehet ezzel pontosan kezdeni?
Elvileg a Lenovo honlapján volt egy "petíció" hogy növeljék a TOLUD-ot amit meg is tettek...
Friss biosszal 3 helyett 3,5 GB lett, de ez elegendő e nekem??
OSDT-ről is hallotam már amivel elvileg orvosolható ez de konkrétan mit is csinál ez a program?
Azt tudom hogy ajánlott listán rajta van a gépem de ezek "nem hétköznapi" paraméterek lennének, vajon így is használható egpu-val a rendszer?
Új hozzászólás Aktív témák
● Ha kérdésed van, először olvasd el a "Topic összefoglaló"-t!
● Gyorskeresni a topicban jobb fönt tudsz! lásd.:gyorskeresés itt
● Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban TILOS!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest