Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pyrodarker

csendes tag

Sziasztok!
    OFF:
    Előre szeretnék szólni hogy sok kezdő szintű kérdésre lehet tőlem számítani.
    El kezdtem a legelejéről elolvasni a fórumot, pár napig csináltam is de még mindig évekkel régebbi hozzászólásoknál jártam ezért feladtam. Angol nyelvtudásommal nem volt eddig gondom soha de a nagyfokúm feladta a leckét sokszor, és bele is gabalyodtam rendesen.
    És itt szeretném jelezni azt is hogy jó lenne valami össze foglaló.

Továbbá szeretném megköszönni kzsolt444-nek (remélem jól írom) a diploma munkáját... Nélküle nem ismertem volna meg ezt a technológiát... És látom ő is itt van a fórumon. :C

ON:
    Van egy Lenovo T420-am amit munkámmal kapcsolatosan is használnék ezért ki bővítem a ramját 16 gigáig.
    Olvastam hogy sokaknak volt gondja lenovo laposokkal ha egpu-t építettek volna TOLUD miatt.
    És azt is tudom hogy van valami összefüggés a RAM menyisége\mérete és az egpu-val való tolud hiba között.
    Viszont az összefüggés pontos mibenlétét nem ismerem, pedig érdekelne... :))

Ezek alapján ha jól gondolom borítékolható hogy én is TOLUD hibába fogok ütközni.
    Mit lehet ezzel pontosan kezdeni?
    Elvileg a Lenovo honlapján volt egy "petíció" hogy növeljék a TOLUD-ot amit meg is tettek...
    Friss biosszal 3 helyett 3,5 GB lett, de ez elegendő e nekem??
    OSDT-ről is hallotam már amivel elvileg orvosolható ez de konkrétan mit is csinál ez a program?
    Azt tudom hogy ajánlott listán rajta van a gépem de ezek "nem hétköznapi" paraméterek lennének, vajon így is használható egpu-val a rendszer?

Új hozzászólás Aktív témák