- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabro0
őstag
Sziasztok!
Nekem is egy nagyon idegesítő problémám van.
Az egér egy Genius XScroll PS2 portos.
A betegsége pedig, hogy a görgető ugyan "működik", de ha megmozdítom, akár föl, akár le, elkezd önszántából ugrálni a kép (persze ahol van görgetési lehetőség). Van olyan is amikor nem reagál semmire. És olyan is amikor hozzá sem nyúlok és elkezd egész képernyőket föl-le lapozni. Netezés közben eléggé idegesítő, mert ugye nem lehet görgetni.
A többi gomb hibátlanul működik.A probléma kb. 2 hónapja van jelen, egyik pillanatról a másikra (értsd:1-2 nap) lett használhatatlan. Nem volt leejtve vagy megrántva a vezeték. Azóta szétszedtem az egész görgőt de semmi elváltozást, port, hajszálat nem láttam rajta, csak egy picike kopást ami természetes, elhanyagolható, és az sem az érintkezőnél. A kenéssel sem volt gond, volt rajta elég.
Felraktam a gyártó driverét, de mondanom sem kell, nem csinált semmit, azon kívül, hogy elfoglalt 100MB-ot.
Bár lehet már eljárt rajta az idő...Lehet már van 6 éves is.
De egyik pillanatról a másikra így tönkremenni.... nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest