-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3coil1
csendes tag
Sziasztok!
Van egy problémám az egeremmel, utána néztem máshol is (nem vagyok egyedül),de nem találtam megoldást sehol...
Szóval, mx518, win7 64 bites verzió. Nagyon szeretem ezt az egeret ez már a 3. példány amit nyüstölök. A problémám az vele, hogy azt kezdte csinálni, hogy játék közben elmegy az egér sebesség, de olyan módon hogy nem lehet vele tovább játszani ( mozdítok 1mm-t és vagy 3* körbefordulok) Kilépek a játékból és ez a gyors beállítás megmarad, de úgy, hogy a setpontos beállítások mit sem változnak (csúszkákra gondolok).A Setpoint összes beállítását már kipróbáltam és semmi. Én először a Setpointra gyanakodtam, de nem az. letöröltem és úgy is jelentkezik a probléma! Kipróbáltam másik egérrel (ugyanilyennel) és a probléma azzal is jelentkezik! (USB-ket is cserélgettem..) Szóval én a Windows-ra gyanakodom, de ahhoz nincs meg a tudásom, hogy beleturkáljak.... Esetleg, ha valaki találkozott ilyen jelenséggel és tudja mi a megoldás kérem ossza meg velem!
Köszönöm! -
Wolfskin
őstag
Sziasztok,
egért drivert keresek, olyat, mint a Broweser Mouse 1.1, de kompatibilis a win7-el és tudja a következő funkciókat:
1. abban az ablakban görget, ami fölé viszem az egeret. (nem aktiválja, tehát nem helyezi át a fókuszt, csak a görgetést. pl. a tcm esetén nem kell belekattintani az ablakba, elég fölé vinni az egeret és abban az ablakban scrolloz). az a baj, hogy ennek a funkciónak a nevét sem tudom, így nagyon nehéz rákeresni...
2. vízszintesen scrolloz. a görgető megnyomásával (3. gomb) vált a függőleges és vízszintes görgetés (horizontal wheel) közt. az oldalra billenthető görgető próbáltam, de az nagyon nem jött be... (logitech RX 1000)
a Browser Mouse 1.1 driver (info: pdf) fut win7 alatt, csak egy csomó programmal nem kompatibilis a görgetője (pl. kmplayenél bármerre görgetek, csak növeli a hangerőt, vagy operával a tab váltásoknál stb.)
-
Wolfskin
őstag
kontakthibára nem gondolnék, nem olyanok a tünetek
van úgy, hogy álló egér mellett egyszer csak elkezd araszolni a képernyőn egy irányba a mutató, de a leggyakoribb ez a bizonytalankodása. a legrosszabb, hogy nem szisztematikus hiba, csak időnként csinálja.
rögzítettem forró ragasztóval az alaplapot, hátha az mozdul el, de nem segített. tulajdonképpen a mechanikája miatt próbálom megmenteni. ha nem sikerül, megpróbálom egy újabb alaplappal összehozni a régi görgetőt.
-
dvd_R+
őstag
pontos típust tudsz írni ? vagy ez az ?
RS_Traveler_320_U_P?egyébként igy ránézésre alul le szeded a glidokat alattuk ott lesz a csavar ki csavarod és utana a hátulját meg emeled utána előre tolod a kezedel és utana fel emeled és feljön szóval a lényeg hogy ránézésre az elején a 2 klikelő alatt van 2 kis müanyag ami ilyen be csusztatós és azt kell ki csúsztatni a fentebb leírtak alapján
-
Tendd
tag
Sziasztok!
Ki kellene tisztítanom az egerem, mert gyorsabb görgetés esetén le és felfele is egyaránt elmozdul egy weboldal, azaz egy helyben áll. Viszont nem találtam semmi leírást a szétpattintásáról. Van valami általános technika? Nem szeretném széttörni véletlenül. köszi! -
dvd_R+
őstag
válasz
Drótszamár #482 üzenetére
xD az is 1 megoldás
-
dvd_R+
őstag
válasz
Drótszamár #480 üzenetére
nem minden alaplapnál van ez a beállítás a jumperes meg azért nehezebb
-
dvd_R+
őstag
szóval ps2 es ami azt jelenti 100hz vagy 90hz en ment az előtte lévő egér a leírtak alapján régi lapod volt és szerintem az usb kimenetek nem a legjobbak
probáld meg h az egeret mási usb portba dugod mert ugy alapjáraton 125hz en használja az egeret esetleg ha nem jó az alaplapod típusát meg mondhatnád everest segítségével meg tudod nézni és talán chipset frissités segít h normálisan használja ha az se proci prioritást kell meg probálni még
ha ez se segít akkor windows ujra telepítés
ha akkor se jóó akkor fix h az alaplap akkor vegyél iylen pci os usb kimenetet és akkor tuti jó lesz
-
-
Gamos
csendes tag
Hali
Pár napja vettem egy usb-s,optikai egeret de nálam nem működik rendesen.
A gombokkal nincs probléma,viszont amikor mozgatom az egeret a kurzor szaggatva mozog.(egyszer itt van,egyszer ott)
Visszavittem oda ahol vettem és kiderült,hogy nálam van a gond,mert ott tökéletesen működött.
Azóta kirpróbáltam már driver-rel,driver nélkül és különböző felületeken is de a helyzet változatlan.
Mi lehet a probléma? Nálam miért nem működik rendesen? -
Wolfskin
őstag
egy régi logitech rx 250-es egeret használtam, amit kicsit átalakítottam (ebben még egy rugó reteszelte a görgető racsniját, az kattogott, és azt cseréltem ki egy erősebbre, amit gémkapocsból hajlítottam. sokkal jobb lett, határozottabb, keményebb racsni, pontosabb működés. )
a gond, hogy egy ideje elkezdett bizonytalankodni. lelassult, remeg, néha leáll a képernyőn, majd néhány vargabetű után újraindul, ilyesmi. gondoltam, veszek egy újat, és átrakom bele a mechanikát, de azokban már nem ilyen van, hanem egy lebutított szerkezet. feltettem a setpoint drivert, de csak rosszabb lett...
lehetséges, hogy megfáradt az optika? vagy miért csinálja? lehet ezen valahogy javítani?
most vettem helyette egy rx 1000-t, de nagyon gagyi. a gomboknak akkora holtjátéka volt, hogy műanyag lapokat kellett alá pakolni. ebben egy rugó+golyó képezi a racsnit, de nagyon gyenge. megnyújtatom a rugót, meg alá is pakoltam, de így se az igazi, meg se közelíti a régit. meg az egész karcsú dizájn, nagyon fárasztó használni. a legidegesítőbb a billenthető egér volt. kipróbáltam, de nagyon rossz volt így a vízszintes scrollozás. nekem egy régi driver vált be, ami az egér benyomásával vált horizontal wheel-re és akkor oldara scrolloz. photoshopban nagyon jól lehet vele pozicionálni nagy képek helyét pillanatok alatt. szóval setpoint le, az egeret meg pillanatragasztóval rögzítettem, most használható, de meg sem közelíti a régi rx250-t... miért nem tudnak rendes egeret (se) gyártani...
-
dvd_R+
őstag
válasz
McNamara #468 üzenetére
szia szerintem ez nem az egértől függ vagy windosba a billnetyűzet delay vagy a trashold miatt csinálja vagy a billentyű a hibás
probáld meg másik billentyűvel ha akkor is fent áll a veszély töröld le az egér drivert ha akkor is dugj be másik egeret azt kiderül mi a probléma utana már könyebben tudok/unk segíteni
-
dvd_R+
őstag
wwindows újra telepítés
vagy cc vel tisztisd a rendszert wiwndows update hiba is lehet valami olyat frissitettél amit nem kellet volna vagy esetleg proci prioritás is lehet
de csak tipp
Quarron: szerintem sehogy mert wakeup modba van nem energia takarékos olcsó megoldás
szétkapod és a világító ledet okozó részecskét leműtőd/lehúzod az egérről panelről
-
Quarron
csendes tag
Hali!
Vettem egy olcsó, de kellemes fogású Silverline (TP-NM2050) egeret. A gyártó nagy dobásnak szánta, hogy kéken világít a középső gomb, nekem annyira nem jön be.
Amíg megy a gép nem zavar, de kikapcsolt állapotban is ragyog a görgő és így kicsit nehéz mellette aludni.
Win7 alatt hogy lehet lekapcsolni az egér fényét? -
Sziasztok!
Ma vettem egy Logitech G700-at! Elötte egy hasonló kialakítású MX1100 volt. Ezért is döntöttem gamer kategórián belűl a G700. Nagyon profi kis egér. VISZONT VAN EGY NAGY GONDOM. Mikor kipróbáltam játék közben mit is tud a kicsike közbejött egy kis gebasz. COD kezdtem el tesztelgetni és arra lettem figyelmes, hogy ha nyomom az előre menetet (w) + sprintet (shift) a fegyverrel nem tudok célozni. Ha viszont csak a w nyomom akkor megy minden. Sajnos nem jöttem még rá milyen beállítás kell neki. Aki tudja kérem segítsen. Köszönöm! Amúgy nagyon ajánlom mert iszonyat kényelmes és pontos. -
Voice24
őstag
Hali!
Felteszem itt is a kérdésemet, hátha itt kapok rá választ.
A gyerkőcök kaptak a nyúltól egy GK-KM7600 kombót (rádiós). Sajnos panaszkodnak, hogy hol az egér, hol a billentyűzet nem reagál néhány másodpercre. Elvileg külső zavaró eszköz nincs útban, az elemek újak, a rendszer xp sp3. Egymásnak be tudnak zavarni? Vagy más gond lehet? -
Kephamos
addikt
Halihó!
Régifajta Logitech egeremhez felraktam a SetPoint-ot és azt szeretném beállítani, hogy a középső gombbal új fülön (tab) nyissa meg a linkekekt. Mit kell beállítanom?
mod.: megvan. Generic button-t kell kiválasztani.
-
Kube
senior tag
Üdv.
Van egy Logitech MX518-as egerem. Sajnos némi teát kapott 1,5 évvel ezelőtt azóta 1 hónapig tökéletes ám a következő 1 hónap katasztrófa. Pontosabban a probléma csak annyi hogy magától elkezd görgetni, hol megjavul, hol pedig ismét elkezdi a procedúrát. Volt hogy fél évig tökéletesen működött.
Gondolom ki kell pucolni, na de nem igazán merek bele kezdeni és a boltokban kutatva se találtam megoldást mondván: ilyen pitiáner problémákkal nem foglalkozunk. Szóval saját magamnak kellene megoldani a tisztítást, de nem igazán merek nekiállni. Csavarok gondolom a talpak alatt vannak, na de ha azokat leszedem, lehet vissza se tudom rakni normálisan.
Érdekes probléma, de talán ti valami tippet tudtok adni nekem.
-
Grimk
csendes tag
Azt nem tettem hozzá, hogy laptopot használok, mert nem gondoltam, hogy lényeges lenne. Egyik fórumon olvastam ugyan erről a problémáról (code 43), ahol valaki kihúzta a konnektorból a laptopját és az akkumlátorát is kivette majd visszatette és úgy működött. Hát én is kipróbáltam, hátha bejön (semmi rációt nem láttam benne). És bejött!
Most már minden működik rendesen, úgyhogy remélem, hogyha másnak is van ilyen problémája, akkor ez megoldja. -
Grimk
csendes tag
Sziasztok!
Van a következő egerem:
[link]
Trust XpertClick Wireless Optical Mini Mouse MI-4930Rp
Már egy jó fél éve használom és nem volt vele eddig hiba. Úgy egy hónapja el kezdett akadozni a kurzor néha-néha, de ha újraidítottam az egeret, akkor megjavult egy időre (ezért szerintem nem a felülettel vagy az érzékelő tisztaságával van a baj).A mai napon sajnos teljesen leállt, semmit sem tudok vele csinálni.
Úgy emélkeztem, hogy valamikor a délelőtt folyamán a Windows 7 telepített egy upgrade-t és az után már nem tudtam használni az egerem, így megpróbáltam még újabb patcheket keresni a windowshoz, amiket nem telepít autómatikusan. Fel is tett jó párat, de nem segített.Írták máshol és itt is, hogy a driverek újratelepítése megoldja a problémát. Ezt meg tettem a mind a egér driverével (amit egyébként jó ideig egyáltalán nem használtam) és az összes USB drivert is újratelepítettem, hátha segít. NOT!
Jelenleg olyan üzenetet kapok az autómatikus driver telepítőtől, hogy az "unknown device"-nak a driverét nem tudta telepíteni, mert "malfunction massage"-t kapott az eszköztől.
Van valami ötletetek van, hogy hogyan lehetne ezt megoldani? Vagy írány a szervíz?
Előre is köszönöm a segítségeteket. -
AXisBOLD
addikt
hali
Razer Abyssus-al olyan gondom van, hogy egy görgetésre túl nagyot ugrik. ha a szoftverében állítom az Ubiversal scrolling-ot(off-ra vagy on-re, mindegy) akkor jó, de ezt minden gép indításnál meg kell csinálni. hogy tudnám megoldani hogy ne kelljen?
-
Peti418
csendes tag
Hello Mindenkinek!
Vettem egy silvercrest GML807 es gamer egeret és bekötöttem feltelepítettem ment úgy 1 órán át újraínditottam a gépet és kiirta hogyaz eszköz szoftver telepítése sikertelen volt próbálgattam mindent nem megy, meg valami 43 as kód hibát is kiír hogy a windows letiltja emiatta a hiba miatt.
Valaki tudna segíteni? -
Mateosz
aktív tag
Sziasztok!
Évek óta használom az egerem (A4Tech WOP-49, usb-s) gond nélkül a gépemen/gépemmel.
Most oprendszert váltottam (Vista Enterprise 32 bit megSPékelve -> Win7 Prof. 64bit), és csak a win egér driver van fenn (hid kompatibilis egér).
A gyártói drivert alapból el sem indítja, ha valami kompatibilitási beállítással nagy nehez mégis ráveszem, akkor reklamál a win, hogy nincs digitálisan aláírva, ha azt választom, hogy folytassa ennek ellenére, akkor újraindítás után nem megy az egér.A bajom az, hogy így nem tudom megadni a 4. és 5. gomb funkcióját.
Tudtok valami megoldást? Már kerestem a google-lel, de egyik megoldási kísérlet sem volt sikeres...
Előre is köszi!
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
van egy Icon7 D500 egerem és mikor lefele görgetek gyakran felfele ugrik egyet.
lehet ez orvosolni?
-
qantum
senior tag
sziasztok ! Nem tud valaki egy gigabyte egér szervizt ?
-
Z86
őstag
válasz
master90 #451 üzenetére
Olvasd el ezt a hozzászólásomat, szerintem neked is ez lehet a megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest