Hirdetés
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2016. 08. 20.
Egér vásárlásához: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
Sziasztok,
egért drivert keresek, olyat, mint a Broweser Mouse 1.1, de kompatibilis a win7-el és tudja a következő funkciókat:
1. abban az ablakban görget, ami fölé viszem az egeret. (nem aktiválja, tehát nem helyezi át a fókuszt, csak a görgetést. pl. a tcm esetén nem kell belekattintani az ablakba, elég fölé vinni az egeret és abban az ablakban scrolloz). az a baj, hogy ennek a funkciónak a nevét sem tudom, így nagyon nehéz rákeresni...
2. vízszintesen scrolloz. a görgető megnyomásával (3. gomb) vált a függőleges és vízszintes görgetés (horizontal wheel) közt. az oldalra billenthető görgető próbáltam, de az nagyon nem jött be... (logitech RX 1000)
a Browser Mouse 1.1 driver (info: pdf) fut win7 alatt, csak egy csomó programmal nem kompatibilis a görgetője (pl. kmplayenél bármerre görgetek, csak növeli a hangerőt, vagy operával a tab váltásoknál stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Jövedelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest