Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpeter77
addikt
sziasztok
Hétvégén vásároltam egy új Asus eee pc R051BX netbookot, és feltettem rá a Win7 32bites Home Premiumot.
Wifi nem megy rajta, az Fn+F2 gombokat lenyomva nem kapcsol be a ledje.
Lehetséges, hogy a Biosban alapban tiltva lenne? Elfelejtettem megnézni, most meg távol vagyok a géptől.
Eszközkezelőben látszik a wifi, telepítettem illesztőprogit, a wifi Atheros AR9485 néven látszik, az illesztőprogi 9.2.0.514 verziójú.Eddig csak a LAN és a WLAN drivereit és a Wireless Console Utility progit tettem fel, igaz ez utóbbi reklamál hogy nincs ATK0100 driver, de ezt este pótlom.
Milyen progit kell még feltenni hozzá hogy minden jól menjen?
Hotkey progi még nincs feltéve, nem tudom szükség van-e rá.
Bluetooth drivert még nem installáltam, egyáltalán kell? (nem fogok blútúszozni a géppel).
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-1GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370A i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest