Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar123
őstag
Azok marketing igéretek. Ez a játék ennyit tud. Gyakorlatilag alapjában kéne újraírni. De az hol érné meg nekik. Sehol. Minden évben pár új animáció, pár új funkció és állítgatnak a csuszkákon. Most azzal próbálják visszaszerezni a jatékosok, hogy mindent alárendelnek a cselezésnek. 0ra van véve a hitbox. Hogy minden hülye tudjon a maga szintjén forgolódni. Mogácson röhögtem. Azt mondta, milyen hülyeség az, hogy az a szerelés ha véletlen ott állok és belém tolja a labdát. Milyen igaza van. Milyen taktika, hogy menj ki józsika forgolódjál a 16os körül 10-20 kört, aztán vezesd be 5 védő kozé, akik közül 4 meg se moccan, akit meg te irányítasz mintha a jégen lenne gumicsizmában. Reszelgetnek a dolgokon, meg a net kódon, de Igazából ez tényleg ennyit tud. Feljutsz oda, ahol jók vannak, hasonló vagy jobb szerver válasszal, és már szar lesz. Addig meg lehet forgolódni, meg minden passz jó lesz. Utána meg nem érted mi történt. legviccesebb, hogy már ki is mondják, hogy semmi köze a valósághoz. Van a valóságos, meg a "kompetitív". Én szeretnék a valóságosba játszani, de azt nem lehet. Ha meg menedzsert akarok játszani, akkor online-t elfelejthetem, mert az egy másik játék. (Amúgy ez eddig is így volt. Az újítás, hogy bevallották.)
Miro: már 21től elérhető az fm béta. 10 nap. Én is abban bízok. Hogy ad egy új ízt az új 3d. Ha már a United sok örömöt nem okoz, legalább ott látnám őket jól játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- VR topik
- Mikrotik routerek
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws V 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL38 - 120 hó garancia
- G.SKILL 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 Trident Z RGB Neo - 99 hó garancia - Bontatlan
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 Renegade Black - 12 hó garancia
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel nagy választékban garanciával/számlával! Upd. 04.23
- 27% - MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
LendvaiFeri1
Kristof_94