Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
őstag
Az első pár nap nagyon pozitív csalódás volt, de csak az első pár nap. A védekezéssel valamit muszáj lesz kezdeniük, mert nem az a baj, hogy nehezebb, hanem az, hogy adott pace statokkal rendelkező védő fele olyan gyors, mint azonos stattal rendelkező támadó. Hiába vannak aránylag gyors CB-im (Saliba, Bremer), nem a futósebességükkel van gond, hanem konkrétan mint egy mocsárba ragadt kamion, úgy fordulnak és indulnak meg. De nem csak ők, védekezésben ez minden emberemre igaz. Közben az ellenfél meg jön az idióta RB-s labdavezetéssel (remélem ezt nagyon hamar le fogják nerfelni...), és konkrétan hiába tudom 1 másodpercre előre, hogy mit fog csinálni, 3 másodperc késéssel fordul oda a védőm, addigra már nyilván hiába. A védekezés így nagyon elcseszett, ráadásul így még jobban lehet erőltetni az idióta, agyatlan szélen elfutok-alapvonal-bepassz-gól sémát. 7 vagy 8 meccses győzelmi sorozattal jutottam fel tegnap a div7 közepéig, azóta ugyanott vagyok, ma délelőtt kb. 15 (!) meccset indítottam el, egyet sem tudtam megnyerni. Az idei év is egy foshalom lesz elszórtan néhány jobb nappal, úgy látom.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest