Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sandros112
tag
A Blanc sbc-vel el is készült a csapat, nem mondom, hogy nem volt szerencsés nyitásom (untrade Ginola, Haaland, bár őt nem szeretem), de nagyobb eladható nyitás nélkül sikerült ezt a csapatot összehozni. Legdrágább eladás egy Kyle Walker volt. Neymar, Hakimi, Saliba, Milinkovic-Savic, Ljungberg és még a retkes Bounou is marketról van. -
miro.
senior tag
Mondjuk az a 68-as passz meleg.
-
thebigK
addikt
Blanc sbc, egész vállalható követelményekkel
-
Z'Z"
őstag
-
Digestive
veterán
-
Aguinaga
őstag
Ja, akkor is jó fej, ha bolgár is
-
|AP|
veterán
rég röhögtem ekkorát Krasin. Ugyanakkor meg teljesen együttérzek
-
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94 #1774 üzenetére
-
Aguinaga
őstag
Milyen 84-es lapokat érdemes venni? Olasz, angol, német, francia? Gondolom sorrendben 1. francia, 2. angol, 3. olasz vagy brazil, aztán a többi nemzet?
-
raven84
senior tag
Nem tudok bidelni a kártyákra? Lehet, hogy soft bant kaptam? Ez meddig tart vajh?
-
Nandinagy
addikt
Brutális, hogy nem bírok egymás után 2 meccset nyerni Rivalsban
Fú de egyszerű lett ez a játék. Most kaptam ki úgy 8-2-re, hogy 5.6 xg-m volt az ellenfélnek meg 3.5. De minden 2. meccsen ez megy. Behúzok egy meccset tükörsimán 4 góllal köze nincs az ellenfélnek, aztán kapok egy ugyanolyan vakegeret, de ellene Di Maria 5 méterről ballal kapusba, Rodrygo ugyanez jobbal, neki meg amit elfingik a kapu felé az bemegy.
-
Kristof_94
nagyúr
Közben elkezdtem venni a lapokat 1100 zsetonért. A jelenlegi keretem alapján nagyjából 180-190 lap lesz belőle. Ha mindegyiken jönne 500 haszon, az már nem lenne rossz.
-
EA's hit
őstag
válasz
EA's hit #1743 üzenetére
Hát ez a csapat egyelőre nagyon tetszik. Délelőtt 4/4 winnel, kapott gól nélkül felmentem velük div4-be, megvan így a 7 riv win is. A Dembelé-Sarr páros fényévekkel jobb, mint a botlábú, borzalmas Rashford és a nála csak egy fokkal jobb Diaby. King eddig nagyon elit a védelemben, Skriniar és Caio is hozza magát, Clauss pedig magasan a legjobb szélső védőm eddig idén. Persze valószínűleg csak annyiról van szó, hogy ma van az a heti 1-2 nap, amikor enged játszani a játék, és holnaptól ugyanaz a foshalmaz lesz majd az egész
-
|AP|
veterán
válasz
Zimmi91 #1758 üzenetére
nem tudom lesz-e folytatása a mostani evolution lapoknak.
A Golden Glow-t elengedtem, nem volt kedbem fejlődős lappal rivals és WL meccseket játszani.
Ráadásul szerintem rossz lapot is választottam, mert a max. fejlődés után is csak 67 lenne a Pace (Miley bronz lapjával kezdtem el) Szóval ez nálam kuka.
Ha Fatit vagy Danjumát lehetne még később továbbfejleszteni annak örülnék, de ezt a CM-es evolutiont én feladtam
Az újakat sem kezdtem el, jó lenne ha tisztázódna, hogy egy lapot csak egyszer lehet fejleszteni, vagy lesz ezeknek folytatása. Mert ha nem, akkor nem ölök bele energiát -
Digestive
veterán
válasz
raven84 #1762 üzenetére
Pontosan. Konzolon rá nyomsz, Assign all, aztán arra, h Exit and sort items later. Companionban meg a licittel megnyert lapra rá nyomsz, swap duplicate és ugyanúgy unassigned lesz.
Még fénykoromban a 20ban 21ben volt olyan, h 5000db 83ast pakoltam unassignedbe. Aztán fél napon át folyamatosan listáztam.
-
raven84
senior tag
Ez az infinite unassined glitch hogy működik? Azt hittem csak 50 lehet, vagy az csak a bidek száma? Ha megnyered a bidet és nem teszed klubba akkor bármennyi lehet?
-
Kristof_94
nagyúr
Akkor ha jól látom a 84-es lapokba érdemes most leginkább fektetni?
-
raven84
senior tag
Fellelkesülve a hétvégi nyitásokon, rápróbáltam a 175ks pakkra. 30db 82+ kártya ugye. Egy Csalhangoglu volt benne. Első és utolsó store pakkom volt.
-
Dzsoki92
senior tag
Hero packból jött egy Alex Scott. 80k ban megy igazából az árát legalább visszahozta. Esetleg valaki használta/használja ? Statok alapján nem néz ki rosszul.
-
Zimmi91
addikt
válasz
thebigK #1757 üzenetére
Nagyon jó, igaz div5be vagyok, de a középpálya eléggé stabil, gyors, harap a srác, dribling nagyon kemény, megérte kiszenvedni
Így, hogy Unitedes meg főleg, remélem lesznek még ilyen Evok, akarok szélre egy komoly Antonyt is
Na meg ezt a Mainoot is jó lenne még jobban kimaxolni, WFet is legalább 4re, remélem nyomják majd tovább ezeket
-
gjoe
addikt
válasz
Digestive #1753 üzenetére
Hát igen. Tegnap jött llorente. Megorultem neki mert eladhattam amit a játék elején 30k vettem. Aztán jött a hidegzuhany. 6k. Ennyit ért.
Szerinted gold koundet eladjam a héten? Igazából nem kell. Nem lesz wl. Max pár rivals ahhoz kibirom nélküle.
Gondolom jövő héten ha újra nyitható bezuhan az ára.) -
Digestive
veterán
válasz
thebigK #1751 üzenetére
Gold lapért soha nem adnék 6-700k-t.
Max 1 hónap és a felét se fogja érni!
87-től felfele felnyomták az árakat. Kézenfekvő, h most a 83-85 lapok jönnek. MINDIG így váltakozva hullámoztatják a fodder árakat. Én tolok a napokban egy all int 84esekkel. Nem zavar ha pár hétig nem tudok packot nyitni.
-
thebigK
addikt
válasz
Digestive #1715 üzenetére
a fodder szépen hozott, van most majdnem 700k-m. Csábító, hogy vegyek egy Putellas-t és "élvezzem" a játékot, de lehet inkább tovább invesztálnék. Kíváncsi vagyok, hogy a Blanc sbc miatt (ha tényleg jön hamar) mehet-e még egy 15-20%ot feljebb a fodder, bár a 81-82es IF lapok is csábítóak discard áron. Meg ugye a 84esek, amin aztán tényleg 0 rizikó van 1200ért
-
raven84
senior tag
válasz
Kristof_94 #1749 üzenetére
Diaby, Rashford
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem jelenleg ez van. Ingame 4231, Wilson az ST, Grizember meg a középső cam. Nagyjából 200k zsetonból mit lehetne rajta fejleszteni? -
Izéjose
tag
Berbatov amilyen gyorsan jött úgy is ment a csapatból 10 wl kvali meccsen 1 gól 1 gólpassz és úgy hogy simán lett 6 win Messi meg összekanalazott 11 gólt ezidő alatt.
-
Digestive
veterán
válasz
Gabeszfoci89 #1745 üzenetére
Szar a lövése, dribbling se kiemelkedő, szinte semmi Play Style... de 3 DR meccsen 8 gólt rúgtam vele. Beszarás.
KDB-t nyitottam tegnap. Imádom az életben és a játékban is mindig szerettem vele játszani. De most a gold lapja egy köpedék.
Úgy mozog, mint egy pótkocsis traktor a sárban.
Szegénykém a Blanc sbcben fogja végezni.
-
Gabeszfoci89
aktív tag
Nekem Nakata jött padra lesz jó kb.
Viszont draftolgattam első kört 4/4re hoztam reward egy jó 83as lap volt...másodikban kikaptam a döntőben erre a 2 gold rare packból egyik bedobta Neymart....pont hétvégén vettem meg így legalább visszajott az a 280kDraftból nem szokott ilyen lapokat szórni ennek most örültem legalább újra pénzemnél vagyok
-
EA's hit
őstag
King után a storyline 50k-sból esett egy Dembelé is, úgyhogy átvariáltam a csapatot, így néz ki most:
Ingame is 4-2-3-1, csak a sok CAM-os verzió.
A Skriniar, Marquinhos, Lucas Hernandez, Kimpembe négyesből kit ajánlotok CB-be? Ér annyit Marquinhos (30k), amennyivel drágább a többinél? Van annyira szarráhúzva Kimpembe idén is, mint a korábbi években? Vagy tökmindegy, és jó ez a Skriniar?
Van egy untrade Rüdigerem is, a terv majd az ő beépítése lenne, de ahhoz kellene pár Realos lap, onnan viszont az értelmesebbekre nincs most pénzem
-
bodnar123
őstag
Nekem Kuyt jött... A 85 fodder is becsődölt... De most már benne maradok. Már csak egy hete van a játéknak meggyőzni. Nem igen sikerül. :S
-
raven84
senior tag
Vért hugyozva meglett a 11w, cserébe esett egy Son, Varane, Diaby mind eladható. Elég fasza.
-
toxicjew
addikt
Én is megcsinaltam, annyira nem ad sikerelmenyt a játék. Árában sikerült kijonni (70k), Berbatov jött
Mondjuk kellett csatár, szóval adok neki egy esélyt. De azért nyilván nem ezt várja az ember.
-
Aguinaga
őstag
Nekem McManaman, bukta.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94 #1736 üzenetére
Persze, főleg transfernél. De akkor konkrétan semmit nem érzékel csak a játék bezárás gombot. Az a zseniális benne, hogy ilyenkor ha újraindítom még legalább kétszer bejátsza ezt.
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem Capdevila, nagyjából közepes nyitás. Legalább nem valami 40k-s lap.
Amúgy nektek is szokott néha bugos lenni a menü boxon? Van olyan, hogy egyszerűen nem érzékeli a B gombot... Ilyenkor be kell zárni a játékot és újra nyitni, csak úgy javul meg. -
miro.
senior tag
Mostovoi bazdmeg.
abszurd geci.
-
Izéjose
tag
Ide Berbatov jött hááááát….. a csatár posztom eddig üres volt nem hiszem hogy sokáig lesz a csapat tagja de kap egy esélyt hátha elkápráztat a semmiből mint pár éve Vieri
-
thebigK
addikt
ide Bompastor. Egynek elmegy igazából
-
|AP|
veterán
ide jött egy jó kis Nakata. Legalább link Kubo-nak
-
Krytec
tag
Én csak egy Marchisio-t szerettem volna Chiesa és Dybala mellé de ezt se fogom sbc-be tenni
-
Digestive
veterán
válasz
Sandros112 #1721 üzenetére
Én se bírtam megállni.
De hogy ezen a lapon mi kerül 450k-ba azt nem értem.
-
Digestive
veterán
Én ezt kihagyom. Blanc sbcbe fogom bele tolni a foddereket.
-
Aguinaga
őstag
Na, jöhetnek a Dempsey nyitások
-
szabyka95
őstag
Erdekes ez a jatek.
A harmadik gol azt hittem les.
https://www.youtube.com/watch?v=-aBKrSrJhJg -
seedorf88
tag
Nézegetem mibe kéne fektetni a zsetont . A 84-es lapok 1200-ben mennek most.
Nem létezik, hogy ez nem fog feljebb menni.Igaz olyan sbc-k is kénének hozzá.
Szerintem ezzel idővel meg lehetne 3 szorozni a coinjaimat. Kérdés mikor. -
-
Archman 3
tag
válasz
Gabeszfoci89 #1696 üzenetére
Még ezzel a kerettel nem játszottam...
sajnos még este 6-ig meló. A szünetben terveztem, vettem meg a csapatot. Van IF Kante-m eddig őt használtam de nála se nagyon éreztem a sebesség hiányát, pedig ő még lassabb is. Mindenesetre IF Sterling-et majd kipróbálom. Dembelére még gyűjteni kell kicsit. Most már bánom hogy nem vettem még több Ruben Diast 21 - 22K-ért csak 20db volt. Bár így is +200K haszon
-
toxicjew
addikt
[link] Hopp egy kis DDA ami ugye csak offline létezik
Persze csak visual glitch blablabla, de én azt se hiszem el ezeknek amit kérdeznek.
Barell: vagy vársz 1 hónapot black friday learazasig, vagy elofizetsz 1 hónap ea play prora (ha így hívják még) és utána veszed meg ugyanígy.
-
Barell
senior tag
Sziasztok! PC-re helenleg hol tudom a legolcsóbban beszereznia játékot? Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon 7000 szériás Videokártyák
- Eladó Konfig I7 8700 16GB DDR4 120GB SSD 750GB HDD RTX2060 6GB!
- MacBook Air 15" M3 24GB / 1024GB / Midnight / International billentyűkiosztás / ÁFÁS SZÁMLA
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Precision 7670 16" 4K+ OLED érintők i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest