- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #398 üzenetére
PSen is ugyanennyi
Csak ott legalább tudsz olcsóbban feltöltőkártyát venni, így jobban jössz ki. Ahogy látom ez Xboxon nem megérős.
-
Jinxb1rd
addikt
Sírok.
"That's my face after a big dump on the toilet."
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94 #393 üzenetére
Ha amúgy is vennél Fifa pontot és erős benned a fomo, akkor igen. Egyéb esetben sztem nem.
-
Jinxb1rd
addikt
Web app hány órakor, mikor indul?
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
válasz
Kristof_94 #393 üzenetére
Meg, már csak a zöldhasú miatt is.
-
Kristof_94
Topikgazda
Az ultimate szerintetek megéri a base helyett?
-
toxicjew
addikt
Ha vkit érdekel, épp most megy az EA hivatalos twitchen oldalán egy stream a játékról. Elvileg utána gameplay is lesz a kiválasztott streamereknel.
Már most is megy a gameplay.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #384 üzenetére
evolution akkor nem bármely játékosnál lehet? Mitomén, egy ezüst csajszit felhúznék
jobban élném ha én választhatnák mitomén, 3 játékost. Az oké hogy időbe telik.
-
ThuG4LifE
senior tag
Egy tudat nelkuli allapotban veletlen megvettem …
-
miro.
senior tag
Maguire bazmeg.. lapot nem adnek neki komolyan.
Psen amugy mikortol lehet elotolteni?
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
MdewC
nagyúr
Hajrá Urak!
Gamet nem tolom, csak beköszöntem, kiv vagyok milyen lesz az új név alatt. Aki szeretne topikgazda lenni, az jelkezzen a modiknál.
(Szerk: ja, látom már Feri zúzza neki. Jólvan.)
Mindenki jól van? F@sza.
Majd vki írjon egy fullos kis összefoglalót, milyen lett a gameplay.
-
EA's hit
őstag
válasz
Jinxb1rd #378 üzenetére
A legjobban vszeg úgy éri meg, ahogy te is mondod, de egészen black friday-ig érdemes várni a játék megvételével, legalábbis eddig minden évben így jött ki a legolcsóbbra, igaz nem nagy különbséggel. Én is így tervezem, bár én most azon is nagyon sokáig agyaltam, hogy belekezdjek-e az újba. Végül belekezdek, de szinte biztosan ez lesz az utolsó, és az is benne van, hogy amíg tart a Play Pro (1-2 hónap), addig besokallok tőle és akkor ennyi volt.
-
Jinxb1rd
addikt
Most nézegetem meg olvasgatom chillezésként futbinen a női játékosokat meg a hozzászólásokat. Osztályozzák őket, kigúnyolják őket.
Már ezért megéri fifázni majd érzem xddddddd. -
Jinxb1rd
addikt
Egyébként vételnél itt is ugyanaz szerintem a legjobb megoldás, mint 5 éve (legalábbis PC-n):
EA Play pro megvásárol, azzal megkapod az ultimate edition minden extráját. Lejátszod az egy hónapot és megveszed a sima verzióját. Ha szerencséd van, lehet pont kap valami akciót is. Plusz ha meggyűlölöd a játékot, nem dobtál ki sok pénzt érte és abbahagyhatod.
Nem is értem, aki PC-n megveszi előre a Ultimate editiont... ha jól emlékszem volt olyan év is, amikor ea play proval még előbb is tudtam játszani 2 nappal, mint aki előrendelte drágán az ultimate editiont.
-
Jinxb1rd
addikt
Én olaszt szoktam, mert olcsóbb és ritkábban jön player hozzá SBC-ben, ojektívben. Ergo stresszmentesebbnek éreztem.
De idén jött pár top playa, azt ugrott a rendszer. De két éve elég nyugis volt a játék amikor ragaszkodtam az olaszhoz és punktum.
Most szeretnék inkább németet indítani a magyarok miatt... -
miro.
senior tag
Ki milyen ligaval kezd,vagy tervez?
En eddig egyszer olaszt,egyszer franciat valasztottam,most pl.
De nyilvan sok fugg attol hogy bele nyitok e valakibe. -
Jinxb1rd
addikt
Apa kezdődik.
Egyébként a büdös életbe nem jutna eszembe EAFC-t egybeírni.
-
Jakesz
addikt
válasz
bangbading #367 üzenetére
Én tisztelem az EA-t at üzleti érzéke miatt, mert szerintem nincs még egy ilyen cég, amelyik ennyire minimális befektetéssel ekkora profitot tudjon csinálni.
-
bangbading
csendes újonc
Azért tudják, hogy kell még egy réteget lehúzni az emberekről ezzel a fizetett Evolúciós megoldással.
Jár a kalapemelés -
Stylerr
addikt
Üdv Urak!
-
EA's hit
őstag
Üdv itt is, függők
Lehet hogy volt már róla szó, de nincs kedvem 300+ posztot átolvasni, szóval remélem tudja valaki fejből: pc-n Play Pro-val pontosan mikortól lehet majd nyomni az új játékot?
-
Kristof_94
Topikgazda
Én még meg sem vettem a játékot...
Mondjuk október és november közepén is lesz vizsgám, szóval inkább tanulni kellene.
Boxra mennyi most a legolcsóbb alap és ultimate? -
miro.
senior tag
Azert ezek az objektivek szep packeket adnak.
Oktober kozepen kurva jol fognak jonni. -
toxicjew
addikt
🚨 There will be FREE and PAID versions of Evolutions in EAFC 24 ✅
The paid version costs 50,000 coins or 1,000 FC points and gets a better boost
-
Sirandrish
legenda
Én azért megnéznék egy 2v1et akár a 2 csajszi meg Neymar között cselezés kategóriába
-
Jakesz
addikt
EA Play 1 hónapos előfizetés le van akciózva 380 ft-ra (legalábbis PS-en biztos), ezzel 10 órán keresztül lehet játszani az FC 24-et szeptember 22-től. Tökéletes lehetőség azoknak, akik ki akarják próbálni, majd eldönteni, hogy érdemes-e megvenni a játékot.
-
Woodslave
félisten
Minek bunteted magad?
nem éri meg a szenvedést..
Elvileg a nehézségi szint nem befolyásolja a rewardot de annak az esélye hogy rare player packot kapaz akkora mint jó lapot nyitni prémium gold packból
Én is volt hogy játszottam illetve gyereket rávettem semmi extra pack nem volt nekem se
-
miro.
senior tag
válasz
toxicjew #348 üzenetére
Ezt neztem en is. Itt a rare plyersig kaphatsz mindent 4 winert.
Ezert volt a kerdesem,hogy ez mennyire valid?
Esetleg ha valaki jatszott tobbszor,mit kapott? Allandoan a legszarabbakbol,es evente egyszer egy normalis packot,vagy azert bele lehet ugy nyulni,hogy megerje a 300 pontot. -
miro.
senior tag
válasz
toxicjew #346 üzenetére
Fix erteket kiszedni ? Ezt ki akar?
Azt akarom,hogy a leheto legtobbet ki tudjam szedni.
Ha draftba tobb packot vagy nagyobb erteku packot kapsz,mint a 150 pontos premium gold,akkor nagyobb az esely arra,hogy jobbat nyitsz.
Ennyit gondolkoztam,hogy melyiket lenne jobb elkezdeni,vagy hova kene beinvesztalni.
Ezert kerdeztem,hogy a singlebe milyen packokat lehet kapni 4 winert,mert a nehezsegi fokozatok kozott nincs kulonbseg a reward szempontjabol.
Nem kell tul gondolni. -
toxicjew
addikt
Amit te próbálsz, arra nincs megoldás. Nincs olyan metódus amivel fix értéket lehet kivenni a fifa pontból. Max ha elnyitod őket packokra és discardolsz mindent, de az is csak hozzávetőlegesen adja.
Packokat nyitsz - > random reward
Eldraftolod - > random, hogy milyen ellenfeleket kapsz és a reward is. Ezen belül a single meg még szarabbEzért mondom el minden alkalommal, hogy fölösleges penzkidobas az egész. Az esély arra, hogy megteruljon a befektetett pénz, a kevésnel is kevesebb.
-
gjoe
addikt
Az egyik sima gold pakk vagy prémium gold pakk.
A másik jumbo gold vagy a jumbo 26 gold pakk volt.
Legjobb esetben jumbo gold és jumbo 26 gold pakk volt. Ez minimum WC fokozaton és nem kapsz gólt.Ha sok időd van ezekkel farmolni még mindig jobb mint 150 pontért sima gold pakkot venni. Viszont ezt a két pakkot beadja jó esetben már egy winre is online.
-
miro.
senior tag
Am single draft 4 win eseten milyen esellyel dob valami normalis packet?
Gondolok itt nem 300 fifa pontert 2darab premium gold psck meg egy gold packre,hanem annyival tobbet,hogy erdmes legyen lejatszani 4 offline meccset a gep ellen?
Szokott jatszani valaki? -
miro.
senior tag
válasz
bubuska10 #336 üzenetére
Mondjuk amugy az izmosabb gols lapok is sokba kerulnek az elso par napban/hetben.
Szoval akar egy magasabb eladhato arany lap sem rossz.
Pl walker sokaig 150-200 folott van.
Na megalmodom hogy csinalom majd.
Egy 30 euroert ugyis meg veszek ra. Legyen kerek szam,ez a 4600 nem az. -
toxicjew
addikt
🚨Nike Mad Ready info👇
It’s a Cosmetic Promo and the promo cards will be the same as their base cards! ✅
Only 5 cards will receive one.
Gondolom objectivek miatt kellenek majd.
-
toxicjew
addikt
Na végre sikerült feloldanom a szaros transfer marketet is
Minden készen áll az új részre.
-
miro.
senior tag
válasz
toxicjew #335 üzenetére
Na azt fix nem. Nincs kedvem ilyeneket jatszani mar.
bubuska10
Talan toty-ig azert mar folosleges szvsz varni,de amugymeg barmikor nyitod ki,egy ido utan ugyis fodder lesz belole…
Igazabol ez a 4600pont arra jo,hogy megtudod csinalni egybol a hybrid sbcket,ami azert hoz sokat. Plusz ha jon valami extrabb jatekos sbc,azt is siman hozod.
En lehet a bl-t megvarom,ott azert bele lehet nyitni olyan lapokba,amik mar faszabbak.
Egy kis boost amugysem rossz az elejen. Masra nem eleg,hiaba varsz vele,sot felo,hogy a packok dragabbak lesznek csak. -
bubuska10
senior tag
A barátom TOTY-ig várt vele a fifa 21-nél kíváncsiságból, és pont a pontból nyitott egy Bruno Fernandest, ami asszem az egyik legjobb lap volt.
Amúgy van ebbe valami. Most a játék elején minek rögtön ellőni? Hogy legyen pár izmosabb gold lapod (aminek nagyrésze egyébként is fodder lesz a pace miatt)?
-
miro.
senior tag
Vegre a totw-k kicsit haszalhatobbak lesznek. Nagyon jo,adom.
A 4600pontot mikor erdemes elloni? Egybol,vagy esetleg kivarni a 29-et,azert a bl fejlodo lapok mindig erdekesek es van bennuk potencial.
Ki,mit mond? -
toxicjew
addikt
BIG EAFC 24 updates
• Red picks REMOVED
• TOTW are now all 80+ rated
• Promo Evolutions comingCONFIRMED; No Cross-Market between PC and Consoles in EAFC 24!
Promo Schedule for EAFC 24!
- Nike Mad Ready - 22nd September
- UEFA Road to the Knockouts - 29th SeptemberNo signs of Ones to Watch as of now
-
Santana01
aktív tag
Sziasztok.
Ahogy írtam elő rendeltem a játékot és ahogy fentebb jó ötletnek tűnt gondoltam el kezdem konzolon is a 23-at a csomagok miatt. Viszont jó két óra kínlódás után sem akar be engedni online(jelszó változtatást kér folyamatosan).
Ha jól gondolom a kutakodás alapján az a probléma ,hogy tavaly PC-n voltam bejelentkezve az EA accounttal és most Xboxon szeretnék..van tapasztalata valakinek,hogyan lehet orvosolni a dolgot? Köszi előre is. -
Nandinagy
addikt
Hajrá fifa vagymi ea fc! Micsoda nyugodt 3 hónap volt ez
A játékot mondtam, hogy fixen nem veszem meg de hometársam igen szóval néha néha belenézek majd a játékba, hogy milyen. Idén nem tervezek nagy grindot hálistennek időm se lesz rá szóval szerintem idén próbálok egy full Arsenal teamet vagy Arsenal kötődésű teamet csinálni.
Szept 20. a webapp
Szept 22. az ut kiadás
Szept 29. a standard indulása. -
LendvaiFeri1
Topikgazda
-
miro.
senior tag
Mikor jon a webapp? Kezdhetnenk mar lassan.
Legjobb resze amikor jon az elso csapatod. -
marcess
senior tag
Még mindig gondolkodom, nem igazán érdekelt főleg a női vonal behozatala miatt, azt olvastam már, hogy aug 22ig kellett volna előrendelnem, hogy hero is legyen. Lehet ez idén kimarad, vagy legalábbis nem kezdetekor veszem meg. Félreértés ne legyen, nem a pénzen múlik csak ismerem magam, kicsit nem tudok fifázni, vagy hardcore vagy semmi.
-
marcess
senior tag
Valaki másnak esetleg olcsóbb ötlete van? Eneban olyan 32-33 ezer körül ki lehet hozni a 37ks árat jelenleg.
-
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94 #304 üzenetére
a korábban linkelt kuponkódos trükkel előrendeltem az ultimate-et 28k-ért
-
Jakesz
addikt
válasz
Standard, úgy hogy veszek előtte 1 hónap EA Playt, így kijön a játék 27 000 ft-ból (+1300 ft EA Play), illetve EA Play által már 22-től lehet játszani vele 10 órán át a 29-i megjelenésig. Szóval így éri meg legjobban.
A FUT pontokra pedig akkor sem tudnának rávenni, ha free to play játék lenne, szóval az ultimate szóba sem jöhet -
eM'82
addikt
válasz
Ultimate, pre-order változat
-
toxicjew
addikt
válasz
Standard, semmi értelme az ultimatenek sztem.
-
Kristof_94
Topikgazda
Ti melyik verziót veszitek meg?
-
toxicjew
addikt
Akkor nézd meg Rodrit. Amúgy nagyon sokaknak levagtak a fél lábát, ez a túlzott powercreep késleltetése miatt van, hogy minél később jöjjenek az opbbnal opbb lapok. Jobban el lehet húzni adott szezonban a lapok fejlődését. Tavaly elbasztak és TOTS előtt volt vagy 1 hónap amikor semmi értelmes lap nem jött, mert tullottek a célon.
"Arrol nem ie beszelve,hogy ha ennyivel lassabb lenne,nem tudna a pl-be jatszani sem." Thiago Silva.
-
miro.
senior tag
En ezt a ruben diast nem ertem.
89-es lapot kap,de 62-es pacel.
Ennek mi ertelme? Ha mar ennyire magas lap,miert nem lehet egy kicsit hasznalhto? Csak az elso 2 honapban..
Arrol nem ie beszelve,hogy ha ennyivel lassabb lenne,nem tudna a pl-be jatszani sem.
Miert jobb 84-es lapot jatszhatobba tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Proxmox VE
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- TCL LCD és LED TV-k
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest