Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sumi4623
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ahogy gondolod. Nekem nagy pack luckom volt eddig. Dobott vini jrt griezmannt eder militaot meg egy vsomo not

-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Biztos ne az utóbbit. Akkor már inkább a 2000-es meg az 500-as.
ui: valamit biztos állítottak a pack-ek dobási rate-ján, mert a bronze pakkok folyamatosan rare játékosokat dobnak. Eddig alig akartak dobni rare játékosokat. És vettem már vagy 50-et, szal látom a változást...
-
Kristof_94
nagyúr
Közben bent vagyok.
Ebből a 4600 pontból mit érdemes nyitni? Nyissak egy 2000-es promo pakkot vagy az egészből premium gold players csomagokat? -
Kristof_94
nagyúr
Engem be sem enged a játék...
Van boxon olyan, aki hibaüzenetet kap? Connecting to UT is not possible at the moment. -
miro.
senior tag
Na ez a 2000es meg 500as pack finomnak nez ki.
erre megyek is szerintem. -
Jinxb1rd
addikt
season level 4 reward

-
|AP|
veterán
válasz
EA's hit
üzenetére
lemértem, 4 perc
Viszont nekem van egy idegesítő problémám PS5-ön:Csak nálam van az, hogy néha kimaradnak "képkockák"? Nem szaggatás, nem lassul be, simán csak ki-kihagy.... rohadt idegesítő.
Ha ez az új extrahiperszuper hypermotion miatt van, akkor ez elég kemény lesz... -
toxicjew
addikt
Az FC Founder kitet hogy lehet megszerezni? Elérhető már egyáltalán?
-
EA's hit
addikt
Ez az evolve tovabbra sem tiszta nekem. Beraktam pl K. Thuramot, o ugye pont olyan lap, aki mindenben 75 korul van, +5 ratinggel baromi jo box to box lenne, akar agullit gang is. De azt irja, hogy ha a 2 kor evolveot vegigviszem, osszeeen kap +1 ratinget, meg talan 4 statja fog noni, szibten nem tul sokat. Ha lehetne csinalni egy 84-85 koruli, Gullit ganges Thuramot, az bika lenne, de ennek igy semmi ertelme, vagy en nem ertek valamit
-
|AP|
veterán
közben meg is lett az első (majdnem) direkt szöglet gólom

-
|AP|
veterán
uhh... hát a rivals azért sokkal szarabb, mint reggel az SB volt.
Tényleg sokkal jobban kijönnek a kapcsolati különbségek.
Az SB-hez képest ugyanaz a csapat sokkal lassabb, mindenki lassabban mozdul, lassabban fordul. Ez így kemény lesz.
Ennek ellenére nyertem az első meccset, de 0:2-ről kellett fordítani egy valószínűleg nálam sokkal gyengébb ellen, aki abból lőtte a góljait, hogy előreb@szta loan Haaland-nak és kész -
Sandros112
tag
Bonusz XP most is jár az EA Play miatt? Azért kérdezem, mert XBOX-on vagyok, ultimate gamapass (amiben úgy tudom, hogy benne van az EA play), mégsem kaptam plusz xp-t eddig.
-
Szigma70
addikt
Na jahhh, az fifa pontra meg elbasztok egy rahedli lóvét.
Én 10 év alatt 1 petákot sem költöttem a játék árán kívül, és nem is fogok. -
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Egyébként nem értem, 4 ezer forintért megéri ezt az idegeskedést, meg azt, hogy később tudod kezdeni a játékot, már ha egyáltalán küldik a kulcsot, és nem nyelik be a pénzed?
Nekem storeból 37k volt. -
Jinxb1rd
addikt
válasz
D.Bergkamp
üzenetére
valaki ezt meg tudja erősíteni vagy csak nála van a hiba? elég lassú és elcseszett dolog lenne várogatni mnidenkire
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Semennyire. Persze ea játék, szóval bármilyen anomáliák előfordulhat, de nekem ha vmi bajom volt akkor a supporttal elinteztem. De az még PCn volt.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Around release date. Ebben benne van simán, hogy holnap lesz belőle. Függ az eladótól, ahogy azt is írja.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
toxicjew
üzenetére
Eurós fizetést választottam a PayPalon, úgy 85,62. Kb. 33k.
Annyit ír, hogy "It’s a PRE-ORDER. The key will be delivered around the game’s release date. The exact delivery time depends on your selected seller." De ugye ma van a release date... Na mindegy, hátha estére. Remélem, mert akkor hiába vettem.
-
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Igy sosem vettem még játékot. Eneba rol ps feltöltőt szoktam, az azonnal megjon. Gondolom itt s pre order miatt késik. Nem olvastad mit írt? Lehet csak ma este vagy holnap küldik, nem tudom. Mennyi volt?
-
Kristof_94
nagyúr
Van, aki még nem kapott kulcsot?
-
Jakesz
addikt
Coinokat át lehet vinni a 23-ból?
-
gjoe
addikt
Na 85x10
Első 82 feletti lap
-
thebigK
addikt
Szerintem szarabb mint a tavalyi. A jockey kurva lassu es nehez, magas DEF erteku jatekossal is. A kapcsolati elonyok meginkabb szembeotloek
-
Dzsoki92
senior tag
Srácok az mennyire valós hogy a Nike promoval kapunk 85+x2 packkot ? Vagy ezt csak obj-vel lehet megszerezni majd ?
-
Woodslave
félisten
válasz
TrueGooner
üzenetére
Láttam videón eleget.
annak leszuresere hogy a játékosok "úsznak" a pálya felett elég volt. Szigma mester pontosabban fogalmazta meg. Pont olyannak tűnik
Persze nem fogunk összeveszni bármely kritika jogos lehet de a kinézet stb pont nem
-
ThuG4LifE
senior tag
Ez jott ossze, MM-et megcsinaltam, Foundationok kesz.
Delutan majd kiprobalom a jatekot is. Azert vicces, hogy csaj a legjobb nyitas.
-
Szigma70
addikt
válasz
TrueGooner
üzenetére
Én az ajánlásodra adtam neki még1 esélyt. 1 órát tartott törléssel együtt.
A foci részével nem lenne gond, de a játékosok korcsolya nélkül siklanak a füvön. Jahh nem is, a fű felett. Olyan érzés, mint valami 10 évvel ezelötti valami. Semmi kapcsolat a talajjal, és ez iszonyat illúző romboló.
Az egyész kinézet fura, hiába van egész jó fizika, ha a látvánnyal ez nincs összhangban. -
bangbading
csendes újonc
válasz
TrueGooner
üzenetére
Számomra pedig az efootball az élvezhetetlen kategória, pedig az FC24-et is kizárólag offline és karrier módban játszom.
Mégis milliószor jobban élvezem mint a "rivális" társaság hasonló játékát.
De, én is csak leírtam a véleményem
-
Kristof_94
nagyúr
Én még nem kaptam meg a kódot...

Mondjuk nem is vagyok otthon. -
TrueGooner
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Most én itt nem fogok leállni erről vitázni, ha ki sem próbáltad. Ha 2 éve próbáltad utoljára akkor igazad van, k..va nagy bajok voltak megjelenéskor. Mára egy teljesen más játék.
De ez az EAFC topicja és nem terveztem szétoffolni.
Én csak leírtam a véleményem, de nem fogjuk ugyanúgy látni soha, és nincs azzal semmi baj ha szerintetek az EAFC jobb. Én csak annyit írtam, hogy számomra közel az élvezhetetlen kategória. 
-
toxicjew
addikt
Azért az milyen, hogy a triallal nem lehet használni a web appot
De lehet csak nekem nem engedi, mert új acc. Na mind1, leporgetem azt a 10 órát jövő péntekig. -
Woodslave
félisten
válasz
TrueGooner
üzenetére
Ahogy a játékosok a labdához és a talajhoz viszonyulnak, az hihetetlenül gagyi. Na ne. Szerintem egy e-fuball fan bármit felhozhat a fifával szemben de ezt pont nem. Megmondom őszintén egyik "újjal" se játszottam, de amit láttam eddig az e-futballból meg anno amennyit játszottam vele, nekem pont ez a bajom vele, hogy a játékosoknak köze nincs a pitchhez mintha a leggagyibb greenbox lenne a reggeli időjárás jelentésnél.
Én elhiszem hogy a játékmentes taktikusabb, focibb stb. De pont ezt

-
TrueGooner
senior tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Nézd, én eFootballal játszom, ezt már itt mindenki tudja szerintem.
Én értem hogy tök jó a kártyás része a játéknak, illetve meccsek közben a sok apróság, a látványos visszajátszások, stb, mind szuperek. De a foci… Ahogy a játékosok a labdához és a talajhoz viszonyulnak, az hihetetlenül gagyi.Az EA Sports helyébe most ráfeküdnék a játékmenetre, és minden mást félreraknék. Ha 100%-ban ugyan ezt a játékot adnák ki jövőre, csak valami (sokkal) jobb játékmenettel, ahol van fizika, a játékosoknak van súlya, a láb és a labda kapcsolata sokkal fontosabb, és ahol néha hiba csúszik 1-1 átvételbe, felpattan a labda, nehezebb megszelídíteni, meg ilyenek… Ezek mind a foci részei, itt viszont csak tökéletes passzokat és tökéletes átvételeket és tökéletes lövéseket látok 99%-ban.
Az eFootball az elkövetkezendő 12 hónapban állva fogja hagyni az EAFC-t játékmenet tekintetében (de szerintem már meg is tette). Persze tudom, hogy ez egy szubjektív kérdés, mert ízlés kérdése kinek melyik tetszik jobban. Én a (többek között) feljebb felsorolt okok miatt gondolom így.
Az EAFC nagyon sokrétű, nagyon addiktív játék, de aki az igazi labdarúgás aspektusait keresné benne, az továbbra sem fog találni semmit sajnos, max a hangulatát.
Ez az én személyes véleményem, Nekem nagyon hiányzik belőle a labdarúgás szépsége.
-
|AP|
veterán
válasz
TrueGooner
üzenetére
hát nem tudom... egyelőre csak SB-ket játszottam, hogy gyűjtsem a coint meg az XP-ket.
Nem tűnik elsőre vészesnek. Kellemesen lassú
A kapusok továbbra is teljesen esetlegesek, sok mást még nem tudok mondani, mert csak 4 meccsre volt reggel idő.
A pontokból ellőttem az 5db promó pakkot, azokból jött egy IF, így most van 10k coin, kezdetnek ez nem rossz. -
Nandinagy
addikt
válasz
TrueGooner
üzenetére
A fifás topicból gyakran járnak át az efoci topic-ba szidni az efocit?
-
Clapaucius
tag
Oooookéééé
Első hybrid league rare players pack.
Mellette jött még egy Werner és egy Bruno Guimarães
Erre az évre el is durrantottam a puskaport. -
Woodslave
félisten
válasz
TrueGooner
üzenetére
azért mondjál valamit
-
TrueGooner
senior tag
Anélkül, hogy bármit mondanék a játékról: Ti hogy bírtok ezzel játszani?! Ez egyszerűen szörnyű…
-
Woodslave
félisten
[link]
jó lesz ez a rész már látom
-
miro.
senior tag
84+bol nyitottam ket 84est
-
miro.
senior tag
A squad battles ugyanugy 6perces
-
Woodslave
félisten
válasz
D.Bergkamp
üzenetére
mármint a második szint? Tehát az első szintet megcsinálhatod bármennyi játékossal a második szintre meg várni kell 17 napot?
-
gjoe
addikt
És hol van a beigert négy perces sb?
Vagy csak én nem találom? -
Woodslave
félisten
válasz
D.Bergkamp
üzenetére
de nem lehet úgy hogy az egyikkel kész vagy utána csinálod a másikat? Egy adott idősávban csak egy evo mehet? Akkor is ha kész?
Na mondjuk mindegy csak érdekel. Lehet megvárom a 29-et amikor több nyomorult veszi meg és nem pro playerek ellen kell div 10-ben játszani és csak akkor próbálom ki milyen.
-
mr.dana
aktív tag
válasz
EA's hit
üzenetére
Ez mi a tökömért kellett ??
Nyugodtan elfelejthetnék az ilyen hülyeségeket .. De a női playerek belekeverése is rohadt idegesítő....meg még amit rohadtul utálok a fifában vagy miben , hogy van pár játékos aki valamilyért mindig extra ..
most nem Mbappe re stb gondolok , ha nem pl egy ilyen Danjuma gyerekre .. 81 es lap - azt ilyen 12K v több körül megy - az életben meg egy zéró játékos -- Tavaly is volt vmi SBC lapja még az elején - boldog boldogtalan azzal jött szembe .. -
EA's hit
addikt
válasz
D.Bergkamp
üzenetére
Az nekem továbbra sem tiszta, hogy ilyen fejleszthető lapokat honnan lehet szerezni? Nyitni lehet, vagy majd sbc/obj lesz belőlük? Vagy bármelyik lapot lehet így fejleszteni, ami elég alacsony rating, és megfelel a kritériumoknak?
-
D.Bergkamp
tag
Elindítottam az evolutionsban a pacey protectort, valamint a golden glow up-ot, de egyszerre nem fut a kettő!!! 17 nap múlva lejár az egyik, akkor indul a másik 24 nap fejlesztési idővel... Persze kivenni már nem lehet a játékost. A sorrendet lehet módosítani.
-
Jakesz
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Én 2 meccset meló előtt lenyomtam, hát nekem a gameplay egy az egyben FIFA 23. Flipperfocira abban is lehetőség volt, szóval ez nem újdonság.
-
Gabeszfoci89
senior tag
Furcsa a gameplay lehet megkell szokni de nekem inkább eddig visszafejlődés az előzőhöz képest.Mozgások érdekesek flipper foci ment utolsó meccsemen rivalsban 10-5re nyertem.Adni kell neki időt de eddig nekem inkább csalódás jobbra számítottam.De nem szabad másfél óra game után ítélkezni.Nyitni semmit nem tudtam egy calhanoglu jött meg pár olasz serie a
-
Jinxb1rd
addikt
Na akkor idén is ikon csatárral kezdek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
toxicjew
addikt
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Már engedi tölteni a trialt PSen.
-
Kristof_94
nagyúr
Eneba-n vettem végül, de egyelőre semmi, nem kaptam még meg.
-
Atla
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én is ott akartam,de a szervíz dijjal már ugyanannyiba került kb,mint EA App-on a loyaliti ultimate verzio 89.99Euró atszámolva kb 34 826Huf. Szerintem ezt vedd,mert Steamen nekem 29.ét irt az ultira,itt pedig unlocks 6h23min múlva.
Persze mindez PC-szóval,ha konzolra veszed tárgytalan.Gabeszfoci89
Reggel 6-tól PC-n. -
Gabeszfoci89
senior tag
Elvileg éjfélkor lehet az ultimate editionnal belépni ugye?csak most értem haza fürdök stb lehet akkor ránézek kicsit
-
miro.
senior tag
Fifa pont mikor jon? Kene lenni kb 8000nek de helyette egy kurva nagy nulla van ott.
-
Kristof_94
nagyúr
Ha megrendelem mondjuk Eneba-n az ultit, akkor azt holnap már lehet is tolni, ugye?
Bosszantó, mert a service fee több, mint 2k-t rárak pluszban. -
Izéjose
tag
Én meg a Founder evolutiont nem értem a tiktokon meg youtubon 3 szintet írnak a fejlődésben de a játékban csak mintha egy lenne, én személy szerint szimpátia alapján Julian Alvarezt fogom fejleszteni (borzasztóan alulértékelt csatártehetség szerintem) és hát link Messi és a PL között.
-
Jinxb1rd
addikt
Valaki felvilágosítanai erről az evolve rendszerről mert nem világos és nem akarok hülyeséget csinálni. Pl van ez a Pacey protector. Belerakok egy játékost és feltolom maxra. Ezt követően előránthatok egy másik CB-t, akivel megteszem ugyanezt? Majd megint meg megint? Ergo az összes létező CB tuningolhatom, hogy mindenkiből legyen egy tuningolt verzióm?
Welcome to Evolution szintén mindenkire?
Vagy összesen egyetlen egy játékosra tudom eltoltni a Pacey protectort?
Mit jelent a számláló, hogy enrollment 17 nap? Csak annyi, hogy addig tudok valakit kitanítani vagy azt jelenti addig tudok mindenkit kitanítani vagy addig tudok kitanítani és a lejáratát követően tudok másikat ugyanazzal kitanítani?
Igazából az utolsó mondatom lenne a kérdésem.
-
miro.
senior tag
Asszem ha jo promo jon ki,aztem jon ki hozza normal pack is,en nyitom a pontokt akkor.
ebbol lofaszt nem lehet. Azert nem fogok 10.000 coinert orakat jatszanj. -
ThuG4LifE
senior tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Storeba frissitsd.
-
|AP|
veterán
én ma hagyom a fifát. Nem tudok továbbmenni játék nélkül. SBC-ket nem tudok már kirakni, bronzokkal tradelni meg nincs kedvem
-
gjoe
addikt
Na ez sem változott. Van 12 silver player a klubban.
Abból kettőt is betalalt. Biztos véletlen. -
Jinxb1rd
addikt
+infó: a fifa appban megváltoztatva a squadot most már beadja az objektíveket is.
-
Jinxb1rd
addikt
A companion app-ba, ami már él, már elvileg lehet fifa pontot költeni
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
ha 50x kilistázol a transferre játékosokat, akkor kapsz 1500 coint.
Ha veszel bronz pakkot, akkor jó szerencsével simán pluszba megy el, plusz átlag 3-4 játékost ad. ha visszajön az ára, megint veszel egyet. Minden órában frissíted a stransfert, akkor pikk pakk megvan.
#507thebigK
Hát de így? Mondjuk ott én random ráhibáztam mi kell oda, a tavalyi évből tanulva. -
Kristof_94
nagyúr
Én meg csak a foundation 4-nél tartok, de a második része már nem megy. Egyszerűen nincs hozzá lapom, se zseton. Bár még a játékot sem vettem meg...
-
Jinxb1rd
addikt
A Foundation V-öt újra ki lehet rakni.

Nem hiszem, hogy ez szándékos lenne, de nekem ok.

-
Szigma70
addikt
Azért vannak jó accok, akiknek csak nyitni kell aztán ennyi

Az ilyen, aki még sose látott pxxxát az életben , és lehet nem is fog, cserében ilyeneket nyit. Mindenki döntse el maga........
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

annak leszuresere hogy a játékosok "úsznak" a pálya felett elég volt. Szigma mester pontosabban fogalmazta meg. Pont olyannak tűnik

De lehet csak nekem nem engedi, mert új acc. Na mind1, leporgetem azt a 10 órát jövő péntekig.