Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nyomtató topik
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
- ASUS notebook topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szigma70
addikt
válasz
Sirandrish #4896 üzenetére
Ennél még egy Joelinton is sokkal jobb
sőőőőőőőőt -
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #4893 üzenetére
De 2 csinalhato belole
-
Nandinagy
addikt
válasz
Ja én azt hittem, hogy a lila lapja van meg az is 88 és sokkal jobb lap. [link] Itt van pár jobb PL kp.
-
thebigK
addikt
válasz
azt az Alli-t majd elengedheted lassan szerintem nyugodtan, pace kevés, stamina kevés, def az meh, a többi statja ok, de vannak/lesznek nála jobb lehetőségek is
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #4891 üzenetére
A growth akarmi evoval eleg bika cm-eket lehet felhuzni. En pl random Vilhena-t huztam fel benne, 88-as, Gullit gang, eleg bika csere, de akar kezdobe is jo lehet mondjuk Alli helyett nalad. Lehet meg hasonlo lapokat talalni siman, es bar eleg sok meccs, de ingyenes evo.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Sirandrish #4889 üzenetére
Nincs. Bár Bompa cbben esélytelen, hogy jó legyen, Capdevila még csak csak de azért ő sem az a zömök figura. CM-be meg azért nem lehetetlen hasonlóan jó lapokat húzni.
-
Sirandrish
legenda
Nincs valakinek egy olyan Hackje hogy 89 Bompastor vagy evos Capdevilla tudjon CB-t vagy CM-et játszani?
Bompastort használom LB-be, de nyitottam egy hero(?) Capot...őt nagyon komáztam a Fifa23ba, Evoznám is, viszont a csajos annyira bevált hogy semmiképp sem meneszteném a csapatból
LM-et ugyan mindketten tudnak, viszont ott meg Grealish van aki olyan kifliket tud verni hogy a szemem összeakad, így tőle sem válnék meg..
Viszont van egy Thiago Silvam, és egy Dele Allim akiket TALÁN lecserélnék, de ezek az LB-k nem akarnak középen játszani -
Aguinaga
őstag
Trotty mikor kezdődik? Ez a január 18 valós lehet?
-
miro.
senior tag
87+bol ket 88 meg egy 87.
a 84x20bol jott 3 88as meg 3 87-es fodder..legalabb.
eusebiot erdemes kirakni? Neki allnek valaminek mert sok s fodder,es csak dupli jon..
Elkepeszto,hogy ebben az evben mennyire nem enged a jatek foddert gyujteni.
Ha van 10db 83 vagy 84-es jatekosod,akkor fixen azokat kapod vissza mindenhonnan.
Egyszeruen kb 50 jatekos forog a packok 99%-aban. -
EA's hit
őstag
Ezt az Alissont kirakta valaki? Annyi dupla fodder jott a packokbol, hogy elkezdtem, mert nem tudtam mashova rakni a duplakat. 3 team kesz is, cdm-ben fogom kiprobalni Geyoro helyen, ha olyan lesz, mint a tavaly nyari Vanja, akkor end game
De tavaly is a mezonyjatekossa tett kapusok fele beast volt, fele meg hulladek. Kirakta, probalta most valaki?
-
Dzsoki92
senior tag
Sracok ezt megeri EVOzni ? Megeri az arat ?
-
prannk
őstag
Én a mai napp befejeztem az online részt. Csak SB ézni fogok.. Ma lefutotta mbappémat egy 84 es thiago silva....
Meg komolyan hogy egy 90 rates csapat úgy mozog divisionba mint ha 80 évesek fociznának. Az ellenfélnek meg a 87 es gold lapja pörögnek mint a flex. És 10 böl 9 meccs ilyen. Bezzeg sb ben pörög a játék.
Ekkora okádék hogy lehet valami -
Sirandrish
legenda
Nah egy kétfilléres pakból jött egy Stoichkov..
Mindenképp használni szeretném, csak a kérdés hogy hogyan.
Álljak át 4-4-1-1(2)-be, és egész egyszerüen rakjam be Raul helyére, vagy menjen Dele Alli helyére CM-nek, ingame meg hozzam fel valami támadóbb helyre?
Köszi előre is
-
Dzsoki92
senior tag
végre 😁
-
|AP|
veterán
nekem annyit adott, hogy Del Pierot be tudjam fejezni. Többet mondjuk nem is vártam, ilyenkor gondolom iszonyatosan letekerik a packokat....
-
raven84
senior tag
A year in rev lett peccselve van vannak benne random ikonok?
-
Sirandrish
legenda
Hát ezek a pakkok, te édes istenem
87+x3
84+x20
És a Year in Review -
ThuG4LifE
senior tag
válasz
Sirandrish #4865 üzenetére
Nekem: Rodri, Bernardo es Odegaard. Mindenbol is ok jonnek, ahol van magasabb rating.
84x20 meg egy Rodri, 0 promo, 12 84es -
Digestive
veterán
A 84+ x20-ban csak gold lapok voltak. Még egy IF se.
13 db 84es.
A 87x3 is 3db gold fodder.
Hát ez beszarás.
-
Zimmi91
addikt
pfú nekem is olyan team jött össze csak lestem, életemben előszőr meglett a 4win draftban
imádkoztam, hogy ne egy pcs csaló legyen a döntőben
valahogy megkéne nyerni ezt a 10 meccset, durva fodder mennyiség jön a pakkokból
más:
ma este jön a 12 napos sbc utolsó része 84x20 és 87x3 kiv leszek mennyire lesz lehúzva a pakk luck
-
Krytec
tag
Nekem egy ilyen draft team jött össze, azért ezt elfogadnám élesben is
-
miro.
senior tag
Nyitott mostanaban valaki olyan promo lapot ami ert is valamit?
En neha-neha nyitok,most pl kettot is,de mindketto fodder ar. -
raven84
senior tag
Az icon pick lejárt vagy még visszajönn ma este 3 napra?
-
thebigK
addikt
egymás után 2 preview packban is volt egy WW lap, az egyikben egy Lamptey, a másikban valami QS értékkel rendelkező, de azért na, ez is ritka
draft csapatot összeraktam, 2 meccset játszottam eddig, azért a dinho-cruyff-mbappé-garrincha támadó négyes baszki nem semmi móka -
EA's hit
őstag
A piacról eltűnt, de azért egy gold Alabát nem lehetetlen nyitni, sőt
Egy rakás 83x10, 83x20, 84x20 pack és hasonlók nyithatóak mostanában, jön gondolom ma is valami pick vagy upgrade, ott vannak a rewardok, stb... Simán ki lehet nyitni bármikor.
-
EA's hit
őstag
válasz
Aguinaga #4849 üzenetére
Mondjuk most nézem, hogy pl. a gold Alabát ha belerakod a tegnap jött ingyenes crossing evoba, utána pedig a 75k-s Pep evoba, akkor lesz belőle egy 93-as lap, 5 wf, 4 sm, 85 pace, 93 passing, 87 dribbling, 90 def, 81 fizika. Ez igencsak tots/toty szintű cb/cdm, szóval őt is érdemes megfontolni.
-
miro.
senior tag
Buek sracok!!
-
Kristof_94
nagyúr
Rio lett, de igazából egyiknek sem vennem hasznát. Majd kipróbálom.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof_94 #4844 üzenetére
Azért az komoly
-
thebigK
addikt
válasz
Remelem Butra lett, VVD eddig a legjobb cb a jatekban
-
Zimmi91
addikt
válasz
Rio és mehet VVD helyére.
-
Kristof_94
nagyúr
Ikon pickem Ferdinand és Butra. Szerintetek melyiket érdemes kivenni? Csatárban ott van Drogba, aki a fejesei miatt is, egyelőre kirobbanthatatlan. CB VVD és Blanc.
-
EA's hit
őstag
Ide egy Capdevila es egy Marquez jott. Capdevilat ahogy nezem eleg szepen fel lehet huzni a Pep evoban. 91, Gullit gang, 5 wf, 4 sm. Viszont Bacha van LB-ben, aki teljesen jo, es nemsoka 90-es lesz. Megeri szerintetek 75k-ert felevozni igy is Capdevilat? Probalta valaki 91-eskent?
-
toxicjew
addikt
Mit lehet erre mondani?BUÉK nektek
-
miro.
senior tag
Undorito hogy mennyi duplicate van. Nincs jatekosom,de allandoan mindenbol azt kapok. Mindegy hogy mega lack,vagy 83x10,vagy valami ket jatekosos pack. Allandkan dupli jon.
Az meg hard,hogy jott 6db 83x10bol egy putelas gold lap,egy dybala es 4-ben egy darab 84-es volt?
Raadasul a putellas be se fer meg nem is fogok jatszani. Eleg a hansen mint no nekem.
Icon sbcbol meg yashin. O tenyleg ekkora extra hogy 500k? Vagy a sablon? -
Aguinaga
őstag
Buék srácok!
-
thebigK
addikt
előre is boldog új évet a még mindig legjobb topik lakóinak
-
EA's hit
őstag
Kontrollertörésben szegény, ragelés-mentes, leszokásban gazdag új évet mindenkinek!
-
Sirandrish
legenda
Packluckban Gazdag Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!
-
Aguinaga
őstag
Van egy Courtois meg egy IF Ter Stegen lapom, de a year in review packból egy Jasin jött. Megéri a csere? Eddig mindkét laligas kapussal elégedett voltam, az oroezról nem olvastam túl jó véleményeket
-
Mrguba
őstag
En azon gondolkozok hogy ezt a BOMPASTOR lapot berakjam e a PEP evoba??
Eladhatoo amugy,,,, -
eM'82
addikt
válasz
Sirandrish #4829 üzenetére
Ide egy 85ös Rüdiger. 4db 84es, a többi 83as. Legalább egy retek TOTW jöhetett volna.
-
Sirandrish
legenda
83x20ból jött egy Ederson, meg egy 86os Winter bizbasz, ooooszt ennyi
-
pourri
aktív tag
Ma nyitottam packbol egy Van der Sar-t, jelenleg Yashin a kapusom. Na de így ez nagy luxus, azon gondolkodtam eladom Yashint és Van der Sar lesz a kapusom. Van olyan jó mint Yashin? Ha eladnám csípnék 500k-t jelenleg. Sajnos Van der Sar untradeable így szerintetek ez mennyire jó ötlet? Az az 500k pont elég lenne hogy meglegyen Puskás.
-
EA's hit
őstag
Storyline 83x20 packban 2 fos wo es 0 promo, fantasztikus
-
thebigK
addikt
YIR pickbol 89es lautaro, de szép
-
|AP|
veterán
minden évben kinyitom/pickelem valamelyik drága lapját. Kezdem szándékos szivatásnak érezni, mivel annyira utálom a való életben, hogy nem vagyok hajlandó vele játszani...
-
david368
aktív tag
Mint kès a vajon, úgy hoztam a 11wint, maradt mèg jó pár meccs hàtra, hogy meglegyen a 14, de nem szenvedtem vele. Packokbol egy eladhato IF Haalandot jott, ikon pickekbol viszont most semmi. -
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #4816 üzenetére
Raul minden evben jo lap, foleg a spec lapjai, pl most a ww lapja brutal lehet, vagy a tavalyi titan (?) sbc-je is az volt. A base nem tudom milyen iden, de Haalandnal 99%, hogy jobb.
-
prannk
őstag
válasz
Sirandrish #4814 üzenetére
Raúl az részemről katasztrófa ,semmit érő lap
Bal cm az nem tudom ki de szerintem még azt.
Védelmed jónak néz ki -
Sirandrish
legenda
Durván lenulláztam a clubom 83+os részlegét...sőt...néhány 86os playert vennem is kellett, de sikerült kirakni Del Pierot.
Így néz ki jelenleg a brigád.
Hol/melyik pozíción lenne érdemes legközelebb fejleszteni? -
thebigK
addikt
15-5 lett a vége, utolsó meccsen a 16ért meccs közben ujraindult a gép, megint volt kb 15 csaló, volt hogy vezettem, az ellenféllel megszakadt a kapcsolat, és természetesen nem kaptam wint, a pikkek adtak 84-84-85öst, megéri, tényleg, abszolút
-
EA's hit
őstag
Régen láttam már ekkora köpedelem wl-t. Múlt héten 5/5-tel kezdtem, most 8/2-ben állok, zsinórban 5 vereségnél tartok
Megfordulni is képtelenség, olyen kapcsolati előnyben van mindenki. Nálam minden ziccer kimarad, minden szar az ellenfelekhez pattan, az ő lövéseik átmannek a kapusomon, stb. If Kroosok meg hasonló hulladék lapok szopatnak le sorban. Szánalmas foshalmaz ez a játék.
-
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #4808 üzenetére
Nálam Del Piero a 94-es Haalandot váltotta, szóval a gold helyett nem is kérdés
-
Atla
senior tag
válasz
Sirandrish #4808 üzenetére
Én Immobile-t szedtem ki Haaland helyére. Szinte ugyanazt tudja,de jobb.
Ez a játék erről szól,mindig fejleszd a csapatot,hogy nagyjából szinten maradj,ha online is játszol,és nem tudod kirakni az EndGame lapokat mint pl. ez az Mbappe. -
EA's hit
őstag
válasz
Sirandrish #4804 üzenetére
De pl. a Del piero sbc-t nulláról is 2-3 nap alatt ki tudod rakni, és Haalandnál klasszisokkal jobb. Vagy akár Luis Hernandez sbc-je, ha még olcsóbbat keresel. Nem csak Eusebio meg Bampé jelenthet előrelépést, vannak mindig olcsóbb megoldások is
-
prannk
őstag
-
Gaborz1
senior tag
válasz
Sirandrish #4802 üzenetére
Nem igazán érdemes a játékosokat/pickeket kivenni a pakkok helyett. A fodderből amit kapsz a pakkból Eusebio/Mbappé sbcjének a jórésze is kirakható, akik messze jobbak, mint Smith.
-
Sirandrish
legenda
A véleményetekre lennék kíváncsi.
Jelenleg két támadóm van, 90es Raul és gold Haaland.
Kérdésem az lenne hogy érdemes lehet-e majd kivenni a season végén Smithet, Haaland helyett (vagy raul helyett), és hogy Haalandot van-e értelme uppolni a sima gold lapjáról a Totw lapjára?
Persze ezutóbbi csak akkor érdekes ha Smith nem Haaland helyére jönne.. -
pourri
aktív tag
Gyerekek, fel evoztam ezt a Gulia Gwinn csajszit OVR 90-re, megkockáztatom a legjobb szélső hátvéd így a játékban, nagyon bika lap lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 25
- Path of Exile (ARPG)
- Eredeti játékok OFF topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest