Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
-
kapeti07
senior tag
válasz
Woodslave #12442 üzenetére
Pont a "lényege" tesz addiktívvá. Én most pont a Carrier-t nyomom, bőven elvagyok vele. Nincs meg az a kényszer, hogy minden nap minimum 3 meccs, kvali, WL, Rivals 7 győzelemmel. Nincs kihagyhatatlan SBC amire kell a fodder stb. Szerintem sikerült kigyógyulnom a FUT-ból.
-
kapeti07
senior tag
válasz
Woodslave #12412 üzenetére
Nálam volt olyan, hogy mecs közben váltottam formációt és ez megzavarta az ellenfél játékosait. De volt már olyan is, hogy ez sem használt.
Én toltam a héten pár Rivalst és katasztrófális volt. 5 mecs után feladtam, pedig a cél 3 win, a 7-ről már letettem. Az öt-ből 2 volt szoros, de a végén mindíg megkaptam a kegyelemdöfést, pedig div6-ban játszom. Esküszöm a TOTS-ig sokkal jobban ment, akkor div2-ig is fel tudtam jutni. Lehet most már csak a tryharderek játszanak és ellenük és a netkapcsolatuk ellen esélytelenek vagyunk. -
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave #12409 üzenetére
" A másodikra kijövünk, 5 perc alatt kaptam 3 gólt utána még kettőt..."
ezeket én nem értem. Nekem ilyen nem szokott lenni. Valszeg kapkodsz, és amikor lejt neked a pálya, akkor elmész, amikor meg nem, akkor kapod a gólokat. Az meg, hogy ne így legyen, az meg... Ez az alap eszenciája a játéknak. Ez sosem lesz jobb. Nem céljuk, csak a pénz. De cserébe nézd a jó oldalát. Így is 20 meccsen 2-3al kevesebbet nyersz, mint a nagy átlag. Igazából csak glitchekkel lehet sikert elérni, bár szerintem, ahhoz is jó net kell. Pl a szöglet glitch faxa lehet, de nekem pl mindig más a szöglet. Néha a 16os előtti játékosok távol vannak a büntető területtől, ilyenkor tudom nyomnyi a glitchet. De legtöbbször túl közel vannak, így nem. De ez meccs függő. Meccsen belül nem változik. Ja és gyanúsan azokon a meccseken nem működik, ahol esélytelen vagyok. Persze lehet, hogy a jó szöglet stratégiával befolyásolja az én játékosaim. Ja csak ilyen nincs. Miközben nézem a magyar 20:0 játékost ahogy minden meccsen ebből lő két gólt. Valahogy neki konzisztens. Ahamm.
-
stilo18
addikt
válasz
Woodslave #12409 üzenetére
Nem kiöregedtél, szimplán olyan durván, talán már beteges grindot nyomtál (
)itt a célegyenesben, hogy csömöröd lett a játéktól...aztán erre plusszba most a játék sem megy annyira...
Csinálj picit más, aztán idő múlva visszatér a gaming kedv...(Nálam is volt már ilyen többször)
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave #12404 üzenetére
akkor lehet összefutunk
Én maradok 24-en.
Motivációm már nekem sincs, annyit találtam még, hogy Puyol GOTG lapjára van egy EVO, amivel egész jó CB-t lehet belőle faragni.
Kivettem tegnap Messit is, így szerintem csinálok egy Barca all-star csapatot és befejeztem. Kár, hogy már játszani nem lesz időm/kedvem velük. -
-
evibly
senior tag
válasz
Woodslave #12383 üzenetére
Ok, én is kábé így csinálom, de mi van, ha csak egy vagy kettő duplid van a 85+-ból? Akkor nem lesz elég a gold low to high, nem? Akkor manuálisan pakolgatod a lapokat bele?
Vagy előfordul, hogy a 85+ magas ratinges duplikat ad, az megy valami random sbc-be és akkor teljesen nulláról kell kirakni az újat.
-
-
EA's hit
őstag
válasz
Woodslave #12336 üzenetére
Én ugyan továbbra is tizedannyi sbc-t csinálok, mint te, mert kurvára ráuntam, de nekem még bőven hiányos a kollekció
Dinho, Messi, CR, Rio, Lúcio, Putellas, Bellingham, még mindig nem érkeztek meg, de pl. VVD vagy Wirtz sem a maxos lapok közül. Igaz kezdőbe már csak a Rio-Lúcio páros menne kb., meg max Dinho, de az érzés miatt jöhetne a többi is
Bezzeg Cruyffot meg Zidane-t már legalább 8-8-at nyitottam
Cruyff-nak amióta kiraktam az sbc-jét, MINDEN nap kinyitottam eddig
jelenleg jobban örülnék egy gold common, 77-es Fagiolinak, hogy fel tudjam evozni 99-esre, de hát nincs a piacon és semmilyen pack nem akarja beadni
Ha valakinek van belőle eladó (pc), tegye ki 10k-ért megbeszélt időpontban, megveszem
-
kapeti07
senior tag
válasz
Woodslave #12329 üzenetére
Messi nekem sem műkszik sajnálatomra, CR az viszont nagyon jól muzsikál. Barcásként sajnos a Cruyfomat is kiszorította. Jó a portugál, csak nállam hamar elfárad. Sokszor már a szünetben cserélem.
Nálam aki RW-ben kirobbanthatatlan az Raphinha. Sokáíg a 96-os lapja volt a csapatban, de őt sem tudta kiszorítani még Hansen sem. Most a 97-ese egy álom.
-
gjoe
addikt
válasz
Woodslave #12312 üzenetére
Messi nekem sem nagyon jön be. Bár a passzok vele zseniálisak tudnak lenni, ha a játék is úgy akarja.
Még cr7, lucio vagy vvd jó lenne a gyűjteménybe.
Aztán karácsonyig majd kiprobalom őket valamikorBár van egy tucat top játék a konzolokon amiket a gyerekek megvettek. Ideje lesz kicsit mással játszani.
-
gjoe
addikt
válasz
Woodslave #12300 üzenetére
Jesszusom. Hogy bírod még ezt?
Tegnap megcsinaltam a 7wint rivals, de bűn rossz meccsek voltak. Hatalmas delay, mocsár volt az egész.
Már játszani sincs kedvem vele.
Nálam aki hiányzik a gyujtemenybol az
Lucio, dembele, cr7, mbappe, pele.
Tegnap jött hansen kisasszony, így nem kell kirakni az sbct.
Van 6M coin. Kit érdemes megvenni? Kinek ki a kedvenc player? -
gjoe
addikt
válasz
Woodslave #12275 üzenetére
Nekem is jött, meg putellas is csak a gold verziók.
Amugy ez egy akkora átbaszás, hogy bármelyik verzió jöhet. Ma nyitottam olyan 85x10et amiben 9 gold és egy 89es sorloth volt. Mindnek 88 feletti színes lapnak kellett volna lennie. Legalábbis az elmúlt években ez így is volt. Most meg a rendszer dönti el mit akar adni.
Tavaly egy nap sem kellett, hogy kirakjak egy 30 csapatos ikont. Most meg nem tudom mert kb 10db 84x10 ad egy 93as csapatra való foddert. -
gjoe
addikt
-
Sirandrish
legenda
válasz
Woodslave #12180 üzenetére
305nél járok, de nem jött se Beckham, se Ferdinand, se Lucio..
Egy Gullit jött tegnap és annyi..
Emlékeim szerint neked 150 körül már jött egy 99es (Beckham), szóval még mindig azt mondom hogy bármennyire is fáj, neked jóval átlag feletti a luckod...biztos borzasztó lehet -
-
gjoe
addikt
válasz
Woodslave #12110 üzenetére
Nálam az a valverde a kezdoben van. Tuti nem megy sbcbe. Most hamm Toty lapja volt használva az objektív miatt és tetszett szóval lehet azt kirakom majd valamikor.
Nálam majd akkor sikerül ha minden is nyitható lesz és jön a porgetheto 85x10.
Amugy jól jellemzi a játékot, hogy rivalsnal néha vesztenem kell nehogy felmenjek elitbe.
Én tuti nem vagyok elit játékos, de még div1 sem. -
gjoe
addikt
válasz
Woodslave #12101 üzenetére
Nem is értem hogy tudtok ilyeneket kirakni.
Mondjuk 3 napja egy sbct sem raktam ki. Majd holnap újra raprobalok.
Nálam a 84x10 általában 2db színes lap és max 91es, a többi gold. 85x10 na itt már van 4-5 db színes lap de max 92. És kB minden tizedik nyitasban van 94es vagy nagyobb lap. Így ez nekem egy lehetetlen küldetés. -
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave #12083 üzenetére
Eleve nem egy időben játszol az ellenféllel. Ez csak ha szándékosan vak valaki, akkor nem tűnik fel. A passzoknál biztos szinkronizálja a két játékot. Másképp nehéz megmagyarázni a passz pillanatában 5-10 métert hátrébb kerülő passzolót...Persze lehet az én net szolgáltatatómmal van gond, de ha így elitebe lehet jutni,akkor... És a játék szerint minden ok.
-
bodnar123
őstag
válasz
Woodslave #12076 üzenetére
Milyen képesség? Ennél a játéknál egy képesség számít. A kitartás. Képesség egy olyan játékban, ahol nincs értelmes, konzekvens hitbox? Itt kb mindent a játék határoz meg. Majd ha egyszer lenyomom a szerelés gombot, és utána elfogadható időpontban történik valamai, na akkor már csak 100 dolognak kéne megváltozni, hogy itt képességről beszéljünk. A szívás, hogy már csak az elhivatottak maradtak, mindenkinek jó csapata van, úgyhogy már csak a netcode dönt. Mit írt meg neked ea bácsi. De a 9/11 win összejön így is csak minek.
-
bubuska10
senior tag
válasz
Woodslave #12048 üzenetére
Esküszöm 50k-ért is odaadnám neked.
A játék elején/közepén biztos nagyon fasza, de a vége fele ez a 98-as Zidane az összes "top" lap közül messze a legnagyobb csalódás. Olyan semmilyen. Nem is gyors, nem is jó védő, nem is jó befejező, nem is brutál pályát felszántó box2box, CAM-ba meg vannak nála sokkal gyorsabb és agilisebb játékosok. Csak nagy Zizou fanoknak ajánlom.
-
Aguinaga
őstag
válasz
Woodslave #12022 üzenetére
Nekem is jött egy ilyen vasasos Vieira, első pár meccsen nem mutatott semmit, de aztán a yaya-kdb-vieira hármast kipróbáltam, és nagyon bejöttek. De aztán rájöttem, hogy nyitottam itt egyik nap egy Sawa-t is, így Yaya helyett már ő van, és hát brutális:
Még lehet, hogy veszek egy (one) batlle-t, mert ez a Totyos nagyon jó.
-
Woodslave
félisten
válasz
Woodslave #12037 üzenetére
Gondolom mennyire aggódtatok meglett-e. Igen.
Pedri meg Lucumi. A többi pick elkeveredett a 190 db 82+-al mem tudtam mi jött. Mondjuk amúgy is semmi. Illetve egy Valverde de azért van pár jobb akit azért még nyitnék ha nem is Mbappe de legalább egy Bellingham vagy Theo. Az se számít de jól esne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fujifilm X
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED monitor topik
- Napelem
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Everest / AIDA64 topik
- Synology NAS
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged