Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digestive
veterán
Jól beadta ez a 82+ x20
-
thebigK
addikt
a 80+ pick fasza ötlet lett volna, ha mondjuk full repeatable, dehát basszák meg
-
mr.dana
aktív tag
Van ez az exchanges sbc ... gondoltam hülyeségből kipróbálom .. a 89 esbe bedobtam egy 89 es csajt .. adott egy 88 as csajt meg 50 db hulladékot .. 83-77 ig
Aztán a 88 as csajt bedobtam a 88 asba - adott egy 86 os Kroost .. meg a hulladékot
a 87 est kihagytam
a 86 osba bedobtam Kroost .. adott egy 84 est .. meg pár db 80 ast ..tök sok értelme volt
-
miro.
senior tag
válasz
bodnar123 #5992 üzenetére
Te hulye vagy? Miert kotnek beled. Jobb inkabb irni hogy aaa uristen stb es teged nyomasztani? Pont,hogy azt irom hogy szarjal ra es ne foglalkozz vele,nem er ennyit ez az egesz.
Jatszal tovabb,aztan ha visszakapod orulj,es lepodj meg,ha nem akkor meg koltsek gyogyszerre. -
Sirandrish
legenda
Jött egy kék Bernardo Silva....jól látom hogy KOPP ugyanolyan mint a Thunder Bernardo, csak 4*os WF-el?
Azanyámot...mondjuk amazt így el tudom adni -
bubuska10
senior tag
Jó hülye upgradek jöttek, tiszta lehúzás az összes a pickesen kívül.
Nagyon sajnálom, aki(ke)t kirámoltak / feltörtek. Ha kétfaktoros hitelesítés meg ilyenek vannak, hogy tud ilyen megtörténni? Érthetetlen...
-
bodnar123
őstag
Már megbocsáss, de tudtommal abbahagytad. Örülj neki. De ne köss bele senkibe. Persze, hogy nem számít az 1,5 milla. Nem a világ vége. De az azért talán elvárható lenne, egy ekkora cégtől, hogy ne egy kamu supportja legyen. Ennyi. Amúgy ha mindent vittek volna, az félig jobb lett volna, mert akkor tényleg nyugodt szívvel hagynám. Piece. Nem akarok senkit megölni. Peace
-
miro.
senior tag
válasz
EA's hit #5985 üzenetére
Uristen,ne olj azert embert vele.
En mit csinalnek? Torles azt csa.
Egy jatek. Ki nem szarja le. Minden evben eldobod a tobb szaz oradat,bele olod ebbe a szarba. Legalabb most kaptal egy ajandekot hogy nyugodt szivvel hagyd a faszra abba. Dehat ugyis ujrakezdi. Meg 1,4millio coin nem? Nem az egesz csapatod? Elvesztettel egy jatekost,ne hogy aztan ne tudj nyerni hetvegen egy meccset sem a wl-en. Ja,hogy szart nem er igazabol. -
thebigK
addikt
a gameplay tényleg sokkoló, mint az ólomkatonák bazz. Mázli hogy az első 5 ellenfelem vak volt kb, igy 5-0, dehát ez katasztrófa. Majd talán késő este folyt köv
-
bodnar123
őstag
válasz
Szigma70 #5978 üzenetére
A telefonomon is ugyanaz. Azon nincs adblocker, meg másik böngészőben sincs. Azon sem megy. De nem is írja, hogy majd feljön a popup window. Csak azt, hogy majd szólnak, de a case-be be sem kerül. Szerintem most ezerrel törik az accokat, és nem tudják kezelni. Csak a gond, hogy hazudnak. Náluk minden rendben. De rohadtul nincs semmi sem rendben. Semmi nem működik. Lehet egy hét múlva fog. Lehet nem. Csak addigra már...
-
Szigma70
addikt
Azt írja a gyerek, hogy [ő itt járt sikerrel]
-
Szigma70
addikt
válasz
bodnar123 #5977 üzenetére
PC ről próbálod? Esetleg kapcsold ki az adblockert
Már rég volt, de úgy rémlik chaten intézte, mintha visszahívták volna, elő kellett adni a storit, bizonyítani, hogy övé az acc, aztán 1-2 nap volt mire kivizsgálták, de visszakapta coinba majd 8 millát.
persze 1-2 sbc player eltünt, amit nem tudtak visszaadni, de szerencséjére Payet maradt -
bodnar123
őstag
válasz
Szigma70 #5976 üzenetére
A gond, hogy nem lehet őket elérni. Rákattintassz a chatre, ahol nem jön ki chat, de nem is jönne, mert azt írják majd felveszik a kapcsolatot, de nem veszik. Más módon visszaírtak, ahol ugyanazt mondja, hogy hogyan vegyem fel a kapcsolatot, de úgy nem lehet felvenni a kapcsolatot. így nehéz, mert semminek nincs nyoma, amire rákattintassz. És azt írja, hogy most rám várnak, és ha nem jelentkezek törlik. De nem tudok jelentkezni. Egyszerűen nem működik. Egy amatőr, trehány cég.
-
pehaa
tag
Mennyi igaz abból a “hírből”, hogy lejjebb vitték a nyitási esély százalékát a TOTY lapoknak?
( Első 100 pakkból nekem jött már, azóta gyűjtöttem még 100-at, meglátjuk este mi lesz. ) -
Digestive
veterán
Lenyomtam a WL felét. 5-5. Botrányos. Én ennyi kapufát, saját lábban pofára esést, kapus bénázást még nem láttam.
Embereim szaladtak többször is egymásnak, illetve olyan kapcsolat vesztések vannak játék közben, h a játékosaim mint a zombik azt se tudják mi van. Nagyon durva. 1-1 pillanatra így megtorpan az egész csapat és nem jön velem senki támadni és passzolni sem tudok kinek. Parádés
Hagyom is a faszba. Majd talán péntek este ránézek a maradékra. -
raven84
senior tag
Ez a base Vieira elképesztő lap, fogalmam nincs a toty icon milyen op lehet baszki. Toty Alisson meg egész jó eddig.
-
bodnar123
őstag
válasz
taylorp #5962 üzenetére
Ja sok reményt ne fűzz hozzá. Megjelent, de ott van, hogy resume case, aminél ugyanaz a procedúra jön ki mint az új case nyitásnál, és a végén ugyanúgy nem történt semmi. Majd írt emailt egy vélhetőleg chatbot, hogy hogyan lépjek velük kapcsolatba, ami ugyanaz a módszer és ugyanúgy nem történik semmi. Egyszerűen vicc az egész. Ez egy milliárd dolláros cég. És ez már ezer éve ilyen.
-
v-man
őstag
válasz
Digestive #5922 üzenetére
Gratu, kijárt már Neked!
Én is a barcás csajok egyikében reménykedtem, de sajnos nem láttam kéket, igaz nem is volt csak 30 pakk, és kb ugyanannyi liga upgradet csináltam. Folyamatosan a 87-es RB csaj jött a Bacelonából, egész pontosan 6xsétált ki ő. Aztán volt még egy IF Torres, a 87-es Barca kapuscsaj, és szintén onnan 88 középpályás és CB is érkezett, a többi még ennyit se adott, az ikon pick pedig egy 92-es angol ST nő, akiről még sose hallottam.
-
stilo18
addikt
Official statok.
-
prannk
őstag
A héten vagy 100 pakkot nyitottam. Volt minden. 0 toty...
-
Sirandrish
legenda
Ez a Flasback Bruno tudná váltani Del Pierot?
Mármint jobb tőle?
-
bodnar123
őstag
Faxa feltörték az accomat...
Hova kell írni?
-
Kristof_94
nagyúr
Ezek a női lapok brutálisan lehúzzák a liga sbc pakkokat.
-
Kristof_94
nagyúr
Én is néztem Kantet, de nem tudom Joelintont tudná e váltani...
-
Dzsoki92
senior tag
Srácok ez a Kante mennyire megérős ? 4-4-2 játszok és mellette a másik CM Sawa Toty lapja lenne. Ő lenne a támadóbb CM Kante meg full védekező.
-
thebigK
addikt
meleg a pack weight, a 84x5öket elnyitottam, volt kb 10db, ha nem több, szerintem egyikben se volt 87 feletti..
-
thebigK
addikt
válasz
Sirandrish #5935 üzenetére
isten éltessen pár toty lap társaságában
-
Sirandrish
legenda
válasz
D.Bergkamp #5934 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
-
D.Bergkamp
csendes tag
válasz
Sirandrish #5906 üzenetére
Sok boldog születésnapot kívánok!
-
bodnar123
őstag
Ha jól láttam Gabo nyitogatja egy néző packjait. 180 000 fifapontja van . 7-800ezer forint ha jól számolom
-
Atla
senior tag
válasz
Kristof_94 #5930 üzenetére
150 pakkból én is 70-et kinyitottam,a nagyokat 87x3 is volt egy pár.Lófaxt se adott.Ezt a 88 as Poppot vagy 4x bedobta
gusztustalan.Nem baj a Bestet kirakom az is valami. -
Kristof_94
nagyúr
Nekem 60 pakk volt, mind garantált plusszos. 2db Ter Stegen volt a csúcs. Voltak 83*10, 84*20, stb.
-
taylorp
senior tag
Nem. Ma este be akartam lépni telón, hogy onnén nyissak. Furcsa volt, hogy kéri a jelszót. Beütöttem, de nem engedett be 2x se. Megváltoztattam a jelszót, kétlépcsős azonosítás (jött is a kód e-maiben). Be is engedett telefonon. Gondoltam megveszem a 30 coinos pakkot, erre írja, hogy játszak meccset, mert nincs hozzá elég coinom. Akkor nézem, hogy 0-án áll.
-
taylorp
senior tag
Tudnátok adni egy linket, hogy hol reklamálhatok fiókfeltörés/coinlopással kapcsolatban?
-
Digestive
veterán
Hát eljött a nap! Sok évnyi fifás karrierem első toty lapja.
-
raven84
senior tag
Nah én el is nyitottam mindent, a 2 kapus jött
Cserébe az ikon pickből esett egy Vieira, ami klassz csak kiraktam Sawa 89es csapatát.
Szerintetek 442-be Zidane mellé ki a jobb Vieira vagy Sawa? Jól érzem, hogy ez a Sawa brutál jó és ki kell rakni ugye? -
Chalez
őstag
Egy éppen kiszenvedett 83x10-ből megérkezett Alisson TOTY
-
toxicjew
addikt
Van ez a 2500 pontos store pack amiből vélhetően 100k volt. Most 79k van még. Kiszamoltam, hogyha mind elfogy, akkor csak ma este, csak ezzel a csomaggal nagyjából 3 millió dollárt keres az EA
Elmebeteg.
-
thebigK
addikt
pár pakkot nyitok én is, megvolt az első ikon nyitás ami nem garantált ikon pakk volt, kár hogy "csak" egy dupli untrade Casillas, de attól még szép. 100k pakk adta, ez a méginkább meglepő
-
Digestive
veterán
Na. Egy packot nyitottam. Aztán össze is fosta magát az egész.
-
toxicjew
addikt
válasz
Sirandrish #5906 üzenetére
Editeltem, mert a csöves rosszul írta elsőre...
-
toxicjew
addikt
• 25th - Full TOTY + TOTY Icons 2
• 26th - Full TOTY + 12th + Honourable Mentions
• 28th - Full TOTY + 12th + TOTY Icons 1 & 2 + Honourable MentionsÜdv újra itt Woody
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest