- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Hővezető paszták
- Miért fontos a regisztráció előtt elolvasni a feltételeket
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Amikor vezetésnél nekiáll hátul passzolgatni azzal mit lehet tenni? Valahogy rátudom küldeni az egész csapatot? Mert egyedül futkározni ott nem ér semmit
-
Digestive
veterán
[Eto'o-val] jóban leszünk.
A kis tündibündi meg továbbra is parádés.
-
prannk
őstag
85 pick. Nem rossz
-
prannk
őstag
Ez a ucl kane azért ilyen olcsó mert annyira szar lap?
-
miro.
senior tag
válasz
Kristof_94 #4284 üzenetére
En kivettem sbcbol.
Semmivel se tobb,se kevesebb,mint barmelyik mas. -
Digestive
veterán
Anyád
-
EA's hit
őstag
Vegre megszant a jatek, az elso ikon up Suker, de gyorsan beleraktam a masodikba, abbol meg Garrincha erkezett
1,5 eve messze a legjobb ikon nyitasom.
-
bubuska10
senior tag
Ez az új, Eusebio SBC igencsak elgondolkodtató. Sztem megéri, de momentán 1 db 89-es fodderem sincs.
Meg hát lesz rá 2 hónap, h kirakjuk. Ti mit gondoltok erről?
-
homerhamm
addikt
Ekkora köcsög mocsok retkedék szemétláda undormány fosláda játékot még életembe nem nem láttam.
És még technikailag is egy hányinger, vagy a szerverről dobál ki, vagy beragad a töltőképernyő.Kedves EA Sports Vancouver Canada, igazán büzke lehetsz magadra!
-
gjoe
addikt
válasz
Szigma70 #4271 üzenetére
Én tegnap fejeztem be, nekem eddig tetszik.
Inkább fix lapot rakok ki mint a lottó. Évek alatt még egy lottón sem kaptam semmit. Már nem is próbálkozom.
Én is azért kezdtem el mert nagy lapokból kb mindig ugyanazok jönnek. Modric, kroos, bruno f, dias, rodri. Mintha más 86 feletti gold lap nem létezne. -
stilo18
addikt
Thunderstruck Katoto..
Tegnap nyert a PSG a női Bajnokok ligájában.Ez bele számít a fejlődésbe vagy csak a hazai ligás mérkőzések?
-
thebigK
addikt
válasz
Szigma70 #4271 üzenetére
én abszolút ajánlom. Nem olcsó, dehát ilyen statokkal melyik másik lap (ikon) az? Pace elég, shooting fullos, dribbling fullos, passz elég, nem vele kell indítgatni, stamina elég, 5* WF, finesse+-t nem kell bemutatni, de a sima trivela, technical, quick step is hasznos nála, plusz szögletet, szabit a deadball miatt érdemes vele nyomatni
-
Szigma70
addikt
Nálam is, ha nagyobb lap jön, az már dupli, ki kell raknom valakit.
Dalglish az egyetlen megérős.Érdemes még vele foglalkozni? Szemre jó lap egy ideig
-
stilo18
addikt
Tegnap a másik kisfiamnál durrant Hamm kisasszony..
Mentem vele egy két kört... brutál jó lap
-
thebigK
addikt
válasz
Kristof_94 #4268 üzenetére
nem vagyok benn biztos, hogy engedi, nekem volt egy evo cesinha lapom, és mikor elakartam kezdeni a másikat, amivel disznó lap lesz, kiírta hogy már van egy evolved lapom belőle, szóval a másikat quicksellezni kellett
-
Digestive
veterán
-
Nandinagy
addikt
Ez az egyik véglet a másik meg a haverom akinek volt 600 packje azt nem kapott egy darab TOTY-t sem
Én meg kiraktam 100 upgradet és jött egy Modric. A Ramos,Pogba és társaihoz igazából nem kell pack opening csak tudatos sbczés. Ha nem raksz ki minden lutri packot(főként ikon és hero pack) akkor simán kitudod rakni majd akkor is ha jön hasonló. +Egyébként az upgradekből úgyis tele lesz mindenki fodderral.
-
miro.
senior tag
válasz
EA's hit #4262 üzenetére
Nekem mondjuk tavaly megerte. Ramost,Xabi Alonsot,Zidanet kiraktam ingyen a packokbol.
Nyitottam egy Stoichkovot,plusz jott egy toty Militao,Hakimi,Donnarumma plusz az olcsobbig fajtabol egy Bremer,Pedri.Most elkezdtem ZZ-t mert egyszeruen mindenbol mar duplicatet kapok.
Az elso negy sbc sikerult is,illetve a 89-88-88-88 ingyen.
Kurva totw kell 4,az a szivas.
Ha koltok ra coint akkor sztem a hetvegi wl utan kb meglesz.
Most ugyis koronas lettem parommal,szoval ebben az evben mar nem dolgozom,lesz ido ilyenekre. -
EA's hit
őstag
válasz
Kristof_94 #4255 üzenetére
Ne szorakozz mar, azonnal huzd ki. Nekem is megvan a 85-os evo Szobo, de egy hete probalok vadaszni egy if lapot belole, hogy fel tudjam huzni azt. Plusz kiraktam vagy 30 if picket csak azert, hogy beadja Szobot, de semmi. Barmennyit fizetnek erte, de eselytelen, plusz pickbol sem adja be. Ha neked beadta, halalkodj, es huzd ki kurvagyorsan.
-
miro.
senior tag
De o igy nem jatszik. Ez igy mar egy munka,egy elfoglaltsag.
Ez igy nem szorakozas. -
-
Kristof_94
Topikgazda
Kiraktam egy totw picket, hogy legyen inform a 83*10-hez, de dobott egy Szoboszlait. Lehet evozni kellene. Viszont már van egy Szoboszlai evom, ami a sima lapjából lett csinálva. Ilyenkor fogja engedni az újat vagy kukába kell dobni a régit?
-
Digestive
veterán
Lehet jobban megérte volna már hetek óta TOTYra gyűjtögetni. Mint pl Matt:
1100+ packnál jár. -
Aguinaga
őstag
válasz
#57407232 #4246 üzenetére
Én tegnap chateltem Juszuffal, vagy kivel a faszommal, aki kijelntette, hogy akinek meg kellett kapni, már megkapta a pótlást. Én ugyan mondtam, hogy nem kaptam meg, de azt mondta, már nincs lehetőség megkapni.
Erre most este belépek, ott az xp, meg ott a pack.
Kabaré cég. -
törölt tag
Megkaptam a hiányzó 1500 xp-t, most hogy mindössze 100 kellett volna a level 26-hoz.
-
bubuska10
senior tag
Gold Tomorit kéne cserélni valakire. Thunderstruck Campbell milyen lehet? Van 475k, nem tudom h gyűjtsem még, vagy vegyek valakit.
-
Digestive
veterán
-
homerhamm
addikt
Ma volt lehetőségem játszani az új résszel. Még mindíg egy mocsok unfair az online része, 3 óra alatt ez volt a legszebb pillanat.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94 #4239 üzenetére
Dalglish legnagyobb előnye a tekerés. De én biztos nem raknék ki egy 2 millás lapot ami kb. ennyit tud. Mióta volt a patch nem mondom, hogy gyengébb lett a tekerés de jóval kevesebb ellenfél próbálkozik vele anélkül meg észrevehetetlen lap.
-
miro.
senior tag
válasz
Kristof_94 #4239 üzenetére
Zz?
-
Digestive
veterán
válasz
Kristof_94 #4237 üzenetére
Az nagyon drága lesz és az idén sztem nem extra, mert lófasz playstyles sincs.
-
Digestive
veterán
-
stilo18
addikt
Kinél hogy lenne a kezdő 2 CB ?
Blanc, Van Dijk gold, Kounde Trailblazers trióból?
-
prannk
őstag
válasz
xyzikeee #4230 üzenetére
4-4-2 re rakd át. A védőid sajnos elég gyengék.
Haalandal meg salah al tekerd rá 30m ról. Nekem 10 ből 9 be megy salahvalEz ilyen ügyességi játék. Rákell jönni ki kell tapasztalni hogy tudsz feljönni a kapuig.
Best tactics az az hogy szélen felfutsz salahval mert az gyors aztán biviszed 16 osra és lapasszolod haalandnak aztán durr[link] én így használom a 442 öt
-
Nandinagy
addikt
válasz
xyzikeee #4230 üzenetére
Olyan nagy probléma nincsen a 433-al bár nem egy gyakran használt felállás, de a főgond nem hiszem, hogy ezzel van.
Először is a 2 szélsővédőd kuka. Mindkettő lassú, a gyors támadókat a büdös életben nem érik be így nagyon sebezhető vagy szélen. Ha mindkettő fentebb lép akkor vissza nem fognak éri és -1 ember van hátul. Walker,Mendy,Balde,Davies és hasonlók kellenének akik gyorsak ha fel is mennek visszaérjenek.
A szerelést nem kötelező folyamatosan nyomkodni, kibillented a játékosokat az egyensúlyukból és emiatt mindig lemaradnak majd, eltolódik a védelem kapod a gólt. A forgolódást nehéz levédekezni, de igazából double teamezni kell és zárni a passzsávot egy gyors emberváltással. Van sok oktató videó youtubeon érdemes ezeket nézni mert elmagyarázni kb. lehetetlen. Profikat kell nézni ők hogy oldják meg és próbálni lemásolni.
Gondolom forgásnál is azért veszted el őket mert nyomsz egy szerelést és a másik irányba már el is tud menni. Nem szabad szerelést nyomni csak ha biztos vagy melyik oldalra fog forogni. Általában hátrafelé tud belőle passzolni ha ott maradsz arra meg számíthatsz.Magával a középpályával olyan nagy probléma nincsen egyébként kezdésnek. Azt kell megérteni, hogy az idei letámadást a legegyszerűbben úgy tudod átjátszani ha csinálsz pár keresztlabdát a szélsővédőiddel. Nem fognak olyan gyorsan áttolódni a másik oldalra a letámadó játékosok így ott van esélyed fellépni. Ha kell 2-3-t is érdemes csinálni és kimozgatni a letámadást.
Ez nem ide tartozik, de nyitottam egy Riberyt iconból
2-3 éve volt egy Flashback lapja az a kedvenc lapom volt akkor szóval nagyon adom
-
bubuska10
senior tag
válasz
xyzikeee #4230 üzenetére
Először is, próbáld meg lecserélni a védelmedet, Dias sajnos lassú és foddernek való már, helyette nézz ki vkit, akinek 80 pace-e van, jó fizikuma, def statjai. Tonali sztem egyedül kevés, mint szűrő, én is vele kezdtem, de csereként még ok. Legyen egy stay back while attacking CDM-ed aki csak védekezik, meg lehetőleg egy Box to box, 16-ostól 16-osig rohangáló játékosod. Nálam Locatelli a CDM, Ballack a b2b. Próbáld meg eladni a tradeable játékosaidat h legyen coinod, és a befolyt összegtől függően upgradeld a csapatot.
Ugyanezzel a forgolózással küzdök én is. Ez azért van, mert az ellenfélnek jobb az internet kapcsolata, és emiatt reszponzívabban tud mozogni velük. Squad battle ugye offline, ott én is nagyon jól tudok forgolózni.
A 4 védős felállás támadó szélsőhátvédekkel életveszély. 4 védősbe azok szinte mindig Stay backen kell legyenek. Nálam az vált be, h 3 belső védős taktikát tolok. Most amivel 8-2-t mentem a kvaliba, az 5-2-1-2, ahol a két szélsőhádvéded attacking workrate-je legyen High, mondjad nekik h menjenek előre támadni + overlap, a customba a szélességet is told fentébb támadásnál, meg a mélységet is. A kör gombot csak akkor érdemes megnyomni, ha tutira érzed, h megszerzed a labdát. Persze vert már el olyan, aki 58x megnyomta.
Érdemesebb a középső középpályásokra átváltani és velük védekezni, forgolózáskor kisegíteni velük, és becsapdázni az egyik középhátvéddel. Ha lőni akar, próbálj meg úgy helyezkedni a védőiddel, h blokkolják a lövést.
-
miro.
senior tag
Sracok erdemes kiszedni zidanet? A nyakamon is fodder van.
-
xyzikeee
aktív tag
Sziasztok!
Szeretném kikérni a tapasztaltabbak tanácsát az Ultimate Team online részét illetően.Jelenleg ezzel a csapattal rendelkezem:
[kép]A problémám az, hogy vízilabda mérkőzéseket játszom, gyakran meccsenként 10 gól születik. A leggyakrabban születő eredmények: 3-2, 5-5, 6-4, 4-3 stb
Általában tudok 3 vagy több gólt lőni, csakhogy ugyan ennyit kapok is, gyakorlatilag középkezdés után a sok nyomorult végig szlalomozik és gól.
Tehát a védekezésem nincs rendben. Ez tény. Gyakran próbálok rosszkor szerelni a "körrel", ekkor megtorpan a védő és elfut a támadó.
A másik amit egyszerűen képtelen vagyok levédekezni az az, amikor az ellenfél forgolódik. 2x megfordul a tengelye körül a labdával és máris elvesztettem....
Ezeket hogy lehet orvosolni?A formációban nem vagyok biztos, itt a fórumon meg neten is egészen más felállásokat látok amit használnak az emberek.
A 4-3-3 első ránézésre azért tűnik jónak, mert támadó focit tudok játszani 2 szélsővel, akik a védelmet a széleken megbontva tudnak rohamozni.
A középpályám előrefelé nagyon erős, hátrafelé viszont gyakran átrohannak rajtam.
Ezért is vettem tegnap Tonalit, hátha ad egy kis stabilitást a csapatnak, de annyira nem meggyőző a védelmem így sem. Előtte Ødegaard volt a 3. középpályás CAM ban. Ezért gondoltam hogy 3 védekezni nem tudó középpályás mellett nem is várhatok mást mint instabil védelmet.Anno kb a Fifa 13-15 körül, tudtam kontrollálni a játékot, birtokolni a labdát és okosan felépíteni a támadásokat. Most ha megpróbálok labdát tartani, kb az 5. passz nem sikerül és elrohan az ellenfél.
A játék Custom tactics részéhez nem értek, elkezdtem próbálgatni, de nagy segítség lenne ha valaki aki tapasztalt ebben, segítene nekem.
Más meglátást, tanácsot is elfogadok, mert elég idegesitő az, hogy a Rivals 7-be is kínkeservesen jutok fel, mert hiába veztek 2-0 ra, fordít az ellenfél.
Köszönöm előre is!
-
Kristof_94
Topikgazda
Kár, hogy kivették a totw picket. Gyorsan el is fogytak a totw lapjaim. Csináltam még egy ikont, Lineker jött. Megérte!
-
prannk
őstag
Mai érdekesség. 2x kiraktam a 83x10 et. Mind a 2x dupla walkout és ugyanaz. Meg az egész leosztás is Fele ugyanazvolt. Hát ez kb pofátlanságot surolja.
-
toxicjew
addikt
Bachanak érik a +1. És ha jól sejtem lesz még 1 amikor tovabbjutnak.
-
taylorp
senior tag
Ha már evo. Nekem még megvan a founder evo-m. Kit lenne érdemes fejleszteni?
-
Aguinaga
őstag
Aki esetleg még nem kapta meg az elmúlt szezonban elbaszott 1500xp+100k pack kombót, azzal közlöm, hogy már nem is fogja.
-
toxicjew
addikt
83x20, 87es promo Mendy meg TAA. A többi 84 vagy alatti
Klasszikus ingyen pack.
-
Digestive
veterán
Még durvább lett a kis kedvencem.
-
bubuska10
senior tag
Wifis nettel kvali hétvégén: 2-7
Most, egy 1500 Ft-os ethernet kábellel: 8-2. -
toxicjew
addikt
válasz
thebigK #4206 üzenetére
Sztem az, főleg azért, mert új dolog és nyilvánvaló volt, hogy mindenki pörgeti majd őket és nem azon fog gondolkodni, hogy hogyan fogja később összekötni őket. Bevallom én sem számoltam ezzel. Maga a rendszer is homály volt, de mire rajohettel már ellőtted a welcome evot, ami szinte az összes op evo lapnak az alapja. Én már elengedtem, nem nagyon foglalkozom vele.
-
Mrguba
őstag
válasz
Kristof_94 #4203 üzenetére
Az a baj en mar az elejen elbasztam...kijott friss evo csinaltam akit lehetett....elore meg a fax gondolkodott.
-
bodnar123
őstag
Gyakorlatilag így hasznavehetetlen az evo... Annak hogy mindig jóra tedd kevesebb az esély mint bappet nyitni. Ez így nem csak idő kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest