Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Milyen széket vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kristof_94 #5496 üzenetére
jó azért év végére egy 99-es csapatot össze lehetett kalapálni.
Ezért jó ha tots idején kezded akkor úgyis nyitsz valamit. De ahogy a mostani ikon sbc-ket meg Mbappe sbc-ket nézem lehet már az is kevés lesz.
-
eM'82
addikt
-
homerhamm
addikt
válasz
Kristof_94 #5496 üzenetére
A 4. játékosom akit az EAFC24-ben nyitottam, egy 89-es Neymar Jr. volt.
-
Chalez
őstag
válasz
Nandinagy #5494 üzenetére
Konzol? Még ha az lenne... Az asszony nézi a netflixet, a gyerek robloxozik a haverjaival, én meg pc-n toltam wi-fivel, úgy, hogy az ablakban van a router. Semmi kábeles net
Volt olyan győzelmem, hogy fent középen pirossal villogott valami, ami a netre utalt, miközben 3-4 mp időközönként beakadt úgy 1-2 tizedmásodpercre...
És még így is volt sok sikerélményemDe a patch után vége, nem tudom mi történt. Körülnézek a világban, hogy mi újság más dolgokkal
Szegény gold VVD, Puskás 92 és Ginola 89 meg reszketve várja az eladás pillanatát -
Chalez
őstag
Köszi a tippeket!
Sirandrish: Amúgy a netem Yettel otthonnet, wifis. Ez mindent elmond ugye?
-
nem való mindenkinek ez a játék. És nem a játéktudásra gondolok, hanem ahogy nálad a net minősége amin érdemben nem biztos hogy tudsz változtatni (nálam is egy szolgáltató van vidéki kisváros tök mindegy milyen a sebesség) Idegrendszere se bírja mindenkinek. Én is imádom(nám) ezt a játékot, mégse veszem meg két éve amikor megjelenik... Ezt lehet nyáron se fogom.
-
Chalez
őstag
válasz
Gaborz1 #5485 üzenetére
Igazából rengeteg időm elment vele, sőt, ha akartam egyről a kettőre jutni, muszáj volt grindelni. Sajnos nem vagyok egy skilles játékos, de amikor a passzaim sem találnak embert már, akkor úgy azért elmegy a kedvem az egésztől. Tegnap olyan gólt kaptam, hogy félpályás felívelés Mbappe-nak, és kapásból 16-ról bevágta, miközben Llorisom csak lepkézett. De sorolhatnám a Ginola-m elé teleportáló kapusoktól elkezdve...
Elég volt, úgy érzem megrekedtem, ráadásul a netem is szar, ami néha nagyon látszik.Más.
Pc-re cca. 2.5M coin eladó, aki segít eladni, azzal megfelezem a bevételt!
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof_94 #5482 üzenetére
A nagygépes verzióba igazán áthozhatnák ezeket az eseményeket.
Szerintem sokat dobna rajta, és felüdülés lenne ha nem annyiból álna egy promo hogy most másfajta lapokat nem nyitsz pakkokból -
Gaborz1
senior tag
Fogd fel funnak a játékot. Én idén sokkal kevésbé idegesítem fel magam ezen a szar.khm játékon. Használj olyan lapokat akiket a valóságban is kedvelsz. A rivals-ön totálisan felesleges stresszelni, annyi meccset nyomhatsz amennyit bírsz és az érte járó jutalom is bakfitty. Ha úgy érzed, hogy nem megy, keresgélj taktikákat, hátha jobbnak fogod érezni.
-
Chalez
őstag
Elnyitottam mérgemben minden pakkot, elég volt. 6xx órát beleöltem, nagyon szeretem a focit, de nekem az idegrendszerem épsége többet ér ennél. Patch óta valami történt, olyan ellenfelek jöttek, hogy csak lestem.
Ráadásul a pingem rendre 40-60-80 körül ugrált, és belátható időn belül nem lesz rendes netem.
Kitartás neked! -
kapeti07
senior tag
Szerintem várd meg a Toty végét hátha ad valamit. Amúgy meg elgondolkoztam, hogy lehet jobb is nekem is a DIV 6. Lehet idén ez a szintem, itt még vannak meccsek amiket megnyerek. Div5-ben nem is biztos.
Hozzákezdtem a kvalihoz, 3/3-al kezdtem, meg is lepődtem milyen jól ment. Aztán jött a fekete leves. Az utolsó meccsen lett meg a negyedik győzelem. 2 tizenegyes párbajt is veszítettem. Nem engedett a nyerni a játék. Minden játékosom lassított felvétel az ellenfélhez képest. HA félidőben vezettem 3-al a második félidőben kiállították az ellenfelemtől VVD-t aztán őt tolta a gép. 6-7-re kaptam ki. Attól tartok nekem ez a WL kimarad. Rágyúrok a Squad Battles-re, a DIV1 rewardra rámegyek, én inkább hétvégén nem terhelem az idegrendszerem. SB közbe meg nézek valami sorozatot szerintem.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Sirandrish #5480 üzenetére
Nekem a múltkor ikon Blanc, akkor 100 milla körül volt, most nem tudom. De azért eléggé meglepett, mert előtte folyamatosan dobálta a gagyikat. Az elmúlt 1-2 héten eléggé hanyagoltam a játékot, de a toty-t megtolom.
-
homerhamm
addikt
válasz
Kristof_94 #5477 üzenetére
Egyébként megfigyeltem, hogy a mobile jobban adja a jobb játékosokat, mint a nagy testvére.
Meg nem is olyan unfair.
-
Kristof_94
nagyúr
Nem nagyon játszottam a manager móddal, így nem tudok rá taktikát. A kontrollert sem tudom.
-
thebigK
addikt
válasz
EA's hit #5474 üzenetére
Cafut elkezdtem én is (Zico már kész, patika), de csak a loan, meg ami 83as squadot kért, azt raktam ki, bár gyanítom a duplik miatt úgyis be lesz majd fejezve, de 3 meccs alatt a loan lapja nem nyűgözött le, nekem kicsit darabos, a mozgékonyabb hátvédeket jobban szeretem
-
homerhamm
addikt
válasz
Kristof_94 #5472 üzenetére
Ja, csak annyit akartam, hogy azt a játékot van lehetőség kontrollerrel irányítani?
-
EA's hit
őstag
Ha lesz LW/LM posztja, 100% hogy erkezni fog hozzam. Most Zicot egyelore jegelem, Cafut kezdtem el, mert az a legnagyobb hianyposztom, o a heten kesz is lesz. Utana meglatom hogy Best vagy Zico legyen a folytatas, a brazilt nagyon szeretnem, de o csak Zidane helyere tudna menni, aki meg szinten zseni iden
Best viszont balszelso poszttal tokeletes lenne Neymar helyere, foleg ha kap egy 5-os sm-t.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Kristof_94 #5472 üzenetére
Azt hittem csak én vagyok ilyen hülye, de én is elkezdtem nemrég
Ha már szóba jött...nincs véletlenül egy jó taktikád a manager módhoz? -
homerhamm
addikt
Létezik EAFC Mobile topik itt?
-
Chalez
őstag
Befejeztem, uninstall. Leszarom, ez egy rakás fos. div. 6-ból nem tudok kijönni, fogalmam sincs, hogy mi történik, de a patch előtt még minden okés volt. Az összes toxic "pro" buzit beszopom, mint ha direkt csinálná velem ez a fos. De nem tovább. Sziasztok!
-
eM'82
addikt
-
bubuska10
senior tag
Én csak egy dolgot nem értek. Rodri TOTY lapja miért kapott több pace-t mint KDB-é?
-
Chalez
őstag
válasz
kapeti07 #5427 üzenetére
Ne is mondd, pont ugyanez volt nekem is. Szétforogták magukat a kapuig, manuális erős passzokat, íveléseket toltak, mint ha valami div 1 vagy környékére, prok közé dobott volna a gép. Fejesek, kapáslüvések félollózva, eszem megállt. És nagyképű majmok, török, német, lengyel n@plopók...
Ginola is fél méterről ziccert rontott, általában a kapusok is odateleportáltak minden lövésem elé. Szinte... Na majd talán ma -
Digestive
veterán
Ezek sbck lesznek.
-
Szigma70
addikt
válasz
Digestive #5450 üzenetére
Csak tudnám mire?
Csípem egyébként, meg CR-t is, korszakos alakok, de kb 23 ban semmit nem tett ezért a lapért, csak, hogy dőljön a lé.
Láttam CR vezet , vagy majdnem vezet szinte minden statisztikai listát, mégsem ajnározzák szarrá, pedig se Messi, se Bappé nem játszik erősebb bajnokságban.
Aranylabda, év játékosa, TOTY lap, mi kell még? Szobra nem lesz? Vagy egy Tifó a sarokba a VIP lelátóra 5x 88-as csapatért SBC-ben. -
Digestive
veterán
Messinek meg fasza képet választottak.
-
Digestive
veterán
Na még pont az a kettő playstyles+ kellett rá.
-
eM'82
addikt
válasz
Digestive #5443 üzenetére
Nem értem. Bármikor elvehette volna Boras, mikor a srác "letette a kontrollert", hogy biztosan ne ébredjen rá a srác hogy támadhat még.
Kapott 2 gólt. Ez van, EA shit. Griddy-vel mi a baj? Beállításoknál át kellene állítania, hogy a saját csapatát lássa, s ne a (számára) frusztráló gólörömöket.
Sztem túl van lihegve. Engem a rebound gólok+ csak trivela-ra játszó játékosok jobban zavarnak. -
Digestive
veterán
Ne hagyjátok ki Boras videóját.
Mennyire kell ehhez lelki sérültnek lenni?
-
bodnar123
őstag
Kíváncsi leszek, hogy több esély lesz-e totyt nyitni a két csapat miatt.
De mind tudjuk, hogy nem. Amúgy meg valószínűleg tök mind1, ugyanúgy átmegy a lába felett benne alatt a labda, ha úgy akarja a játék.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Kristof_94 #5438 üzenetére
Ja te sose nyitsz TOTY-t Kristóf, még ha Digi panaszkodna megértem, de pont te?
-
Kristof_94
nagyúr
Most van az az időszak, hogy már alig várom a full toty csapatot, a nyitást, sbc grindet. Utána meg általában jön a cumi...
-
Digestive
veterán
-
|AP|
veterán
válasz
Zimmi91 #5428 üzenetére
egyelőre kivárok, most az a tervem, hogy egészen szezon végéig. Meglátom addig milyen SBC-k jönnek ki, vagy mennyi TOTY-t nyitok a meglévő pakkjaimból
Aguinaga: pont tegnap gondolkodtam azon, hogy lehet kihagyom a Zico SBC-t. Del Piero van most CAM-ban nálam és imádom a lapját. Zico ugyan szinte mindenben előrelépés lenne, de nem tudom annyival-e, hogy megérje
-
kapeti07
senior tag
Reggel letöltöttem a Patch-et a Rivals 7 win már megvolt kedden, ma azért küzdöttem, hogy Div5-be feljussak a jobb reward miatt. Azt tapasztaltam mint te, reggel úgy kezdtem, hogy 1 win kellett a div5-höz, most 8 meccs után úgy állok, hogy kell még 3
Mindenki fullos csapattal Volta módban tolta. A tekerem kavarom csatárokat még meg-meg állítottam a távoli finesseket és a szögletvariációkat már nem tudtam. Olyan volt mintha Tots alatt Wl-eztem volna. Pedig Lloris sok bravúrt bemutatott, csatáraim lőtték a kapufákat. Volt olyan, hogy 100% ziccer Ginola előtt az üres kapu és mellégurítja. Ma semmi nem jött össze 8/1 win a mai mérlegem. Én a WL kvalit el se merem kezdeni.
-
Chalez
őstag
Ma valami irgalmatlan ellenfelek jöttek nekem div 6-ba, mint ha valami prok játszottak volna egymás után, ráadásul a toxikus retkes fajtából. Wl quali is 1/1 eddig, de vért hugyoztam az 1 győzelemért, a gyerek már mindent megpróbált, gyakorlatilag 0-ra kipasszolt, de nem sikerül nyernie. Fú, de megrühelltem ma ezt a szart
-
|AP|
veterán
holnap a rivals rewarddal nekem is meglesz az utolsó szint. Nem tudom lottózzak-e, vagy inkább a pack, így TOTY előtt.
Ha az eszemre hallgatok, akkor pack, ha sok lesz a dupli, akkor meg elkezdem Zico-t. Meglátjuk sikerül-e -
Nandinagy
addikt
válasz
Zimmi91 #5412 üzenetére
Csak ugye most nincsen promo szóval igazából a prémium ikonokon kivül mit vártok a packokból?
Én kiraktam klubból Zicot, igazából őszintén szólva azt hittem több fodderem van, de kikellett hozzá nyitnom 2 db 83x10-t isVégülis meglett, mondjuk délelőtt elkezdtem David Nerest is evozni szóval hálistennek mostmár lesz 6 db kezdőszintű támadóm, kár hogy csak 4 kell ugye
Ha jön is valami prémium TOTY SBC, az valószínűleg 30 napos lejárattal azt meg akkor röhögve kirakom majd. -
raven84
senior tag
Ez a Zico vajh milyen lehet csatárban? Etoo nem rossz, de sok ziccert ront.
-
Gaborz1
senior tag
Én fogok nyitogatni 19-től, de 25-re tartogatom a lényegi pakkokat.
-
eM'82
addikt
-
thebigK
addikt
meglett az első 10/10es kvalim, nem is kell ide Zico
-
EA's hit
őstag
-
EA's hit
őstag
Ez a Zico meglepoen jo aron van, sokkal dragabbra szamitottam, garantaltan erkezni fog a csapatba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Android szakmai topik
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Medence topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Samsung ViewFinity S6 34 (S34C650TAU) ívelt monitor - 13 hó garanciával
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 500GB NVMe IR kam gar
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest