- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen széket vegyek?
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
homerhamm
addikt
Elmondhatom, hogy ez a játék minden részletében egy hulladék. Még jó hogy egy forintot se fizettem érte.
(Xbox Free Play Daysbe ingyen lehet nyomni)
-
Digestive
veterán
Remélem ez tényleg igaz, mert csak saját magára fogom lecserélni.
-
raven84
senior tag
Ti a season tracken hol tartotok? Én most vagyok 26on de van már aki befejezte amit nem értek hogyan. Ez a nike mezes fos 3k xpt ad, hol hagytam ott a másik 6k-t vajh?
-
miro.
senior tag
Pont hogy a nagyresze azert tiltja le,mert egyszeruen nem kivancsi a sok ideggyenge emberre,akik egy vereseg miatt elkezdik a csaladodat szidni. Vagy az jobb megoldas,ha felvaltva anyazzatok egymast?
Plusz tudom,hogy amikor o megnezi,hogy tud e nekem valamit irni,es latja,hogy nem,akkor tuti pufoli a kontrolleret.
Ugy hogy hajra!
Igazi frusztralt,ebaszott elettel rendekezo emberek,akik egy fifaban elszenvedett vereseg utan meg kepesek ezzel idot es energiat eltolteni,hogy irogatnak a masiknak 600-700 kilometerrol. -
Nandinagy
addikt
Valószínűleg az aki a PS-n rám írkál a való életben köszönni sem merne
Egyébként én nem ezért tiltom le hanem mert sok veréb képes meccs közben irkálni gondolom a ps appon valami haverján keresztül és kurva zavaró mikor a jobb felső sarokban állandóan felvillan az új üzenet. Nekem aztán irkálhatna bárki pont nem foglalkozok az ilyen kreténekkel, főleg mert kevés időm van játszani aztán nem ezekre akarom elhasználni.
-
Dzsoki92
senior tag
Srácok valaki kiszedte ezt a Lloris lapot ?
-
Sirandrish
legenda
Érdemben ugyan nem tudok hozzászólni mert én PC-n játszom, de láttál már BÁRMILYEN sporteseményt élőben vagy akár TV-ben?
Hol divat az hogy ahelyett hogy örülnének a győzelemnek, inkább odamennek az ellenfélhez és jól beszólnak neki? Segítek! Sehol! Sportszerűség, és alázat...mondd ez neked valamit?
Azért komoly is lenne hogy élőben is a nyertes csapat bemenni az ellenfél öltözőjébe olyan dumákkal hogy "easyyy", meg "mivan csííra", és társai...
Nekem már az is magas hogy amikor egyértelműen látszik hogy AFK az ember, mert csak a játszott meccs kell neki, vagy egszerüen feladja mert gyengébb, akkor miért jó 5:0 után is még 10et bevágni? Ettől ő lesz a Jani? Majd posztolhatja facere (szoktak ilyet), hogy mekkora császár volt, mert 15:0ra nyert? A meccs amúgy majd félórás lesz de az se baj, csak vagánykodhasson... -
Digestive
veterán
Most aztán jól megmondtad itt mindenkinek.
Szerintem veled se lehet minden rendben amúgy.
Mi motivált abban, hogy megírd ezt a kommentet?
Az én idegrendszeremmel semmi baj sincs. Viszont a megmondó, meg passzív agresszív embereket rühellem.
Meg amúgy se akarok senkivel sem diskurálni az ellenfeleim közül. Nem egy ismerkedős chat szoba a fifa, hanem egy focis játék. Akkor meg miért is ne kapcsoljam ki?
-
thebigK
addikt
Azért ennyire nem fekete fehér a sztori. Miért ne tilthatná le valaki az üzeneteket teszem fel azért, mert pont a sok vérpistike abban lelte pl ellene örömét, hogy egy-egy bemákolt meccs után még meg is írta mekkora király? Ki a franc kíváncsi rá? PC-n ez az egy előnye van ennek, hogy nem lehet közvetlenül írni a másiknak, hanem hozzá kell adni barátnak, és vagy elfogadja, vagy nem. De azért mert valaki offolja a chat funkciót, ami lássuk be, 2024ben, ahol minden játékban kurva toxic általában a community nagy része és több kárt csinál a funkció, mint hasznot, attól miért lenne gáz? Az utolsó mondatod meg aztán nettó faszság, hogy ebből ezt a következtetést vonod le.
-
Krytec
tag
Amúgy ezt az üzenet letiltási lehetőséget csak a nagyon legyengült idegrendszeri állapotban lévő emberek csinálják... Homokba dugni a fejem mert nem akarom hallani a másik ember véleményét elég gáz. Gondolom ti a való életben is ezt csináljátok, hogy ha lenne egy kis vita akkor bedugjátok a fületeket és elszaladtok
-
pourri
aktív tag
És az vajon milyen érzéseket él át aki 4:0-nál talál egy 3x visszapattanós gólt ellenem és legriddyz?(Úgy hogy én sosem szoktam és ezen a meccsen sem értelemszerűen gólörömmel ünnepeltetni magam, főleg ha látom, hogy ellenfelem szerényebb képesságű) Sajnos látszik, hogy melyen azok a játékok amiket felnőtt emberek ellen, és melyek azok amiket 14 évesek ellen játszok. Szerencsére ők ott vannak pofozógépnek, a komolyabb playerekkel már nem nagyon bírok, de ma azért 3 rivals szintet ugrottam.
-
bodnar123
őstag
válasz
Szigma70 #5175 üzenetére
Én nagyon egyszerűen kezelem. Nem a játékosra haragszom, hanem aki ezt megalkotta. Amúgy meg mit vársz. Sokan úgy gondolják, hogy ez egy kiegyensúlyozott, statisztikán és rng-n alapuló játék. A játékmenet mindkét fél számára ugyanolyan. És skill issue. Erre azt várni hogy majd látja, hogy neked szarabb... Ezt ne várd el. Sokan max addig látnak, hogy nekik nem jó. Abba kevesen gondolnak bele, hogy amikor alázok akkor lehet a másik szív a játékkal és azért alázok. De ha valaki ilyenkor élvezi az nem bűn. Ha már akkor sem élvezheti,akkor mit élvezzen ezen a trágyahalmon. Én örülnék ha úgy tudnám. sajna engem olyankor sem boldogít. Csak a gyűjtögetés, agyalgatás. Bár a játékmenetben is lelném örömöm. persze a gól lövést szeretem. Nyerni szeretek. De igazából mindig azt érzem, hogy a gépet vertem meg,mert hagyta, nem pedig az ellenfelet, mert hű de vak.
-
Szigma70
addikt
Azzal a különbséggel, hogy én tudom mikor nyerek magam miatt és azt is,ha közöm nincs a győzelemhez.
Ha valaki rám írna egy kapott győzelem után, hogy szted ez jogos volt e?, akkor nem pökhendien hergelném, hanem írnám, hogy boccsss.
Ahogy volt is többször példa rá, hogy magamtól írtam valakire, hogy sry, mert ezt nem érdemeltem meg.Tudod van olyan, aki megérdemli. Ok nélkül még nem keveredtem ilyenbe
Csak vannak azok a skillhuszárok, akik fer körülmények közt kapnának 3 mat az első félidőben úgy, hogy 1 skillt nem csinálok addig a meccsen. Azt hiszi, hogy mivel nagy laggal játszom ellene, ezért lehet alázni. Sztem ezek a gyökerek megérdemlik. és nem bánom most sem. Ha látom, hogy az ellen küzd az elemekkel, vagy olyan is van, hogy látszik, abszolute kezdő és megyek több góllal, akkor nem alázok, nem gólörömködök, sőt, több gólra sem törekszek.. Ez játék, mindkét félnek. Csa sajna van az a generáció, akinek ez nem foci, hanem "ki kell játszani" game -
Digestive
veterán
83+ x20 -
v-man
őstag
3x87 = Casemiro, Bruno F. és Köbel.
-
v-man
őstag
válasz
bubuska10 #5157 üzenetére
Osimhen nagyon jó, főleg ha nem nagyon akarsz/szeretsz/tudsz cselezni, mert iszonyat jól lehet vele futni, mióta del Piero és di Natale vannak csatárban, már inkább csak szélsőként hozom be a második félidőben, a fáradó védők ellen eléggé pusztít
Egyébként szögleteknél is talán idén ő az egyetlen, akivel tisztességes mértékű gólt bírok szerezni.
Völler csak draftban volt nálam, ott nem győzött meg, hogy megvegyem. -
Szigma70
addikt
válasz
Sirandrish #5165 üzenetére
A cél a kontroller a monitor és a saját épségem megóvása volt.. Szerintem ez evidens nem?
-
Szigma70
addikt
Nálam is tiltva van, de itt én kezdeményeztem
Semmi extra, csak a felmenői hogylétéről érdeklődtem, és megkérdeztem, hogy ha nem az EA serverparkjában lakna, akkor is ilyen büszkén viselné e a Lederhose-t, miközben a lószerszám bizonyos felén térdel.
-
Szigma70
addikt
Egy jól sikerült esti DR meccs utáni bájos csevej miatt a német kollégával , a SONY úgy gondolta rám fér 7 nap pihenő
Vagy LoF vagy Day Gone lesz végre, esetleg Ditroit, ki mit javasol?
-
xyzikeee
aktív tag
Azt vettem észre egyébként, hogy a sima Seasons Online, sokkal kevésbé tartalmazza a játék idegesitő dolgait mint az Ultimate Team.
Ennek mi lehet az oka?
A sok lap, chemistry, evo stb annyira bezavarja a mérkőzés motort hogy ezt a szedett vedett ide oda kedvező szart adja végeredményül?A Seasons sokkal lassabb, konzisztensebb. Persze itt is fel tudja magát húzni az ember, de eddig jobban bejött játékmenetileg mint az UT.
Eredményesebb is vagyok jóval... Itt nem kell vért izzadnom hogy nyerjek, nyilván ki is kapok de kevesebbszer jóval. -
bubuska10
senior tag
Hero Völler, vagy BL-es Osimhen? Mindkettőt engine-nel próbálnám, de nem tudok dönteni.
-
Kristof_94
Topikgazda
Srácok! A like a rock evot ugye még elkezdhetem holnap estig?
-
pehaa
tag
Az mi, hogy rivals-ban 3-0-nál kilép (szokásos módon
) és nem kapok érte semmit ??? Új glitch ???
-
taylorp
senior tag
I
-
taylorp
senior tag
Másnak is vannak olyan játékosai akik az app-ban sérültek, a játékban viszont nem?
Nekem az app a player bio-nál sérültnek írja Dalglish-t, Salah-t, Joelinton-t, Dodó-t.
Állítólag sosem épülnek már fel. -
|AP|
veterán
a most még drága/drágább lapok villámgyorsan veszíteni fognak az értékükből.
Ez egész évben így van, mindig jönnek az új lapok, új promók, mindig egyre jobbak, így a régebbi drágább lapok folyamatosan vesztenek az értékükből.
Ez TOTY idején hatványozottaban igaz. Ha meg ilyen packluckod van, akkor nem is kell neked a piacon nézelődni -
pourri
aktív tag
Amúgy ma egész szerencsés napom volt, a 84x5 sbc-ből jött egy Mbappe gold lap, az ikon SBC meg Rio Ferdinandot adott. Nem nagyon nyitottam még ilyen lapokat, hogy őszinte legyek. Assszem a szerencsefaktorom egy időre alábhagy.
-
pourri
aktív tag
Akinek megvan Alexia Putellas Nike lapja, az tud nyilatkozni nekem arról, hogy megér e 600 k coin-t, vagy keressek mást ilyen árfekvésben cm-re, ha igen kit?
-
Zimmi91
addikt
válasz
Sirandrish #5136 üzenetére
2024.01.08 19órától 2024.01.09 18.59ig volt rá időd
-
Atla
senior tag
válasz
Sirandrish #5134 üzenetére
Kóreai játékossal kellett 3 finesse gól.
-
Sirandrish
legenda
Tegnap valamelyik csoportba láttam egy olyan objectivet hogy valami "mistery" nemzetiségü játékossal kell finesse shotot lőni. Totál úgy emlékszem hogy mobil appon láttam is, de ingame nem találom sehol..
Van ennek valami oka? Vak vagyok, kivették, vagy mi lehet? -
Chalez
őstag
Összegyűlt a zsetonom egy 89 Ginolára. Fú, úgy megy át a védők között rivalsban, hogy öröm nézni. Sb-ben nem jött elő annyira, de élő ellenfél esetén már más a tészta.
Baloldalon játszik CAM poziban, jobbon POTM Salah, középen 92 Zidane, elöl ST-ben 92 Öcsi bácsi. Most már egész ütősnek érzem a támadó négyesemet. Még, ha tudnék játszani is és nem vezetéknélküli netem lenne, az lenne az igazi -
xyzikeee
aktív tag
Ma szerverkarbantartás miatt nem elérhető az Ultimate team online része de a SB sem.
Ilyenkor nem szoktak valami kompenzációt adni? -
Dzsoki92
senior tag
Webappon lehet látni, ha egy adott játékosnak van valami sérülése. Ezt hogy tudom eltüntetni ? Vagy majd magától fog rendbe jönni ?
-
thebigK
addikt
[link]
napi móka -
imateee93
lelkes újonc
-
mettek
addikt
Itt egy mai másfél meccs gameplayem: [link]
A második meccs inkább a lényeg. Én nem tudom hogy az ilyen ellenfelekkel mot lehet kezdeni, szinte minden meccsem ilyen.
Megfoghatatlan volt az ellenfél. ahol Eusebio játszik ott kb borítékolható hogy kikapok mint a szar. De az is érthetetlen számomra hogy a játékos bázis 80%-a fullra van ikon játékosokkal. Hogy ezzel nem játszik átlag ember csak esport kockák? -
thebigK
addikt
Elinditottam egy friendly meccset, 1-1 a rendes jatekido, hosszabbitas kezdeten par mp-re belaggolt, majd fixen 710es pinget irt ki, az ellenfelnel a gep jatszott, majd a hosszabbitas elso felidejen nem ment tovabb a game: mindig meg tud lepni
-
toxicjew
addikt
🚨 Every TOTY card will have 2 PlayStyles+
-
-
EA's hit
őstag
Miert enne az if pick a 84-85-osoket jobban, mint a 81-83-akat? Egy if pickbe kell 1 db 85-os, 2 db 84-es, 4 db 83-as, 6 db 82-es es 9 db 81-es lap. Pont a 84-85 fogy tole a legkevesbe, de 81-83-as lapom nekem is a 0 es a semmi kozott mozog mar hetek ota kb. Foleg hogy sok masba is azok kellenek, pl 84x5.
-
EA's hit
őstag
-
-
bodnar123
őstag
válasz
csabyka666 #5111 üzenetére
Szerintem a proci nem kompatibilis. Az egy munkagép proci. Valszeg erre nem optimalizálták.
-
-
thebigK
addikt
válasz
csabyka666 #5102 üzenetére
ha friss telepités, akkor passz, érdemes ea fórumot, redditet átnézni hasonló hibák után (google-be keress rá hogy ea fc 24 does not start), valaki biztos küzd hasonlóval
-
|AP|
veterán
válasz
Sirandrish #5106 üzenetére
hát kinek mire van szüksége
Én már jó ideje dobálok el 82-83-as lapokat, mert tele van velük a padlás
TOTW pickeket lehetne csinálni, de az meg szép lassan megeszi a 84-85-öketAguinaga: igen, az is benne van, hogy lesz 3 dupli foddered. De általában azért mindig van pár jobb SBC amibe bele lehet őket tenni.
Ha más nem csinál az ember egy ikon lottót, vagy ha megfontoltabb, akkor elkezd egy Eusebio-t, Maldinit, előbb-utóbb úgyis meglesz -
Aguinaga
őstag
Ezzel meg az a baj, hogy nyitsz 3 db 87+ duplit, és baszhatod, ha nincs olyan sbc amit szívesen elkezdenél (már pedig nálam ez mostanában előfordul, hogy ránézek az sbc kínálatra, és kiráz a hideg).
Vagy quiksellezed, aztán ha lesz időd meg recoveryd, visszahozod.Már nem egyszer 84-es lapokat qs-ezek el, mert dupli szar, sokszor úgy, hogy talán 10db 84-es lapom van a klubban..
Tök véletlen, úgy, mint hogy 84+*5-ből csak 84-es sima goldot, 83+*10-ből sima gold 83-asokat nyitsz. Aham, persze. -
|AP|
veterán
válasz
EA's hit #5075 üzenetére
én nem vagyok benne biztos, hogy a 83x20 a jobb választás.
Előre látom, ahogy lesz benne 1db 85, 1db 84, a többi meg mind 83, aminek nagy része dupli. Eddig minden hasonló csomaggal így jártam. Ráadásul a 83-as lapokat mostanában semmi értelmesre nem lehet felhasználni.A 3x87-tel legalább fixen jön 3db fodder, amit egy komolyabb sbc-be is fel lehet használni
-
eM'82
addikt
válasz
Nandinagy #5099 üzenetére
Az R1-et kb rutinból nyomom védekezésnél
.
Mondjuk R1x2-vel a cutback gólokat lehet egész jól hatástalanítani a 16oson belül.
Mezőnyben igyekszem elkerülni. Köszi a tippetA matchmaking az hogy van hogy ha valaki 1-8ban van (igen, van ilyen) akkor is qrva erőseket dob
?
Tudom, skill issue.German cross-t már hallottam, de majd nézek róla tutorialt, mert fogalmam sincs, hogy mikor és hogyan érdemes használni.
-
Üdv mindenki!
Segítségeteket szeretném kérni.
Adott egy gép, Intel Xeon X5650 proci, GTX970 4GB, 16 GB RAM, friss telepítésű legális Windows 10. Legálisan vásárolt FIFA24 nem akar elindulni. Logót beadja, de a játék nem töltődik be. Kb fél perc után a logó is eltűnik, Windows-ba visszadob. Játékidőt számolja az EA szoftvere (ezekből a rövid indítgatásokból pár perc összejött).
Mi lehet a gond? A gépen minden más játék fut.Köszönöm a segítséget!
-
miro.
senior tag
Szerintem a vedekezest ott lehet elbaszni,amikor felpasszolja a csatarra a labdat ilyen 20-25meterre,de azon a ket vedod meterekre all.
Majd kivalasztanad a kozelebbit,o ra vallt a masikra,majd mire atmesz arra akit akartak,addig az szepen meg kettot oldalra is lep,es akkor lehet cselezgetni,loni,passzolni,beindulni,mindent amit szeretnel.
Amikor ezt nem csinalja a gep,akkor eszreveheto,hogy az ellenfel egy-egy oldalvaltasnak se tud labdat levenni,mert a masik oldali vedod mar rohan ra.
Ha nincs ai vedekezes,akkor nem szerelsz,nincs a labda utjaban az a jatekos,amelyiket nem iranyitod,hanem meg akkor is elgurul mellette,ha egy centire van tole a labda.
Amikor ez megfordul,akkor valoszinuleg mar anyazik az ellenfeled,hogy ez lehetetlen,hogy barmelyik felpassznal mar a seggebe vannak,es a vedekezo kozeppalyasok tolodnak vissza a csatarokra szembol.
Ha ezt tapasztalod a sajat csapatofnal,akkor a tamadasnal ilyen gondod nincs,akkor az o jatekosai hagynak folyosokat,es csinalsz azt,ami egy-egy meccset dontoen befolyasol.
Ha ezt a gep fenntartja egy felidoig,akkor van az hogy vagy te vagy az ellenfeled kilep 3:0-30.percnel,mert erzi,hogy jobb nem vagy,eselye meg sincs.
Aztan amikor fordul a kocka,akkor meg azt erzi,hogy hat igen ez az eusebio,vagy zidane vagy ginola stb tenyleg egy extra.
Kozben meg lathato,hogy ha a gep enged,akkor arany lapokkal is nullara jatszol barkit.
Tenyleg az a durva,hogy barmelyik szinten vagy,a sajat szintefnek megfeleloen eles meccseken nem az dont hogy ki a jobb,hanem kinek enged jobban a gep.
Ergo valojaban semmilyen raharasod nincs.Ezeket a netes okossagokat meg elkell engedni.
Normal m/s mellett,szombat-vasarnap napoal jatszhatatkan.
Este egybol erzed hogy fluidabb.
Arrol nem is beszelve,hogy itt az internetek szerzodeseben benne van,hogy nem garantaljak azt a savszelesseget,ami a csomagban van.
Fonokom egy kisvarosba lakik,27,7mb/s letoltes mellett, 58m/s-el jatszik 0-24.
Nem,nem zsakfaluban. Egy normal kisvarosban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Eladó MacBook Pro 14" M1 Pro (2021) 16/512 99% akku Makulátlan állapotban!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó garanciás,új állapotu projektorom kihasználatlanság miatt!
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Fotó állvány eladó
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest