Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• EA's hit

őstag

válasz Nandinagy #1638 üzenetére

6 wines kvaliból nem 20k a minimum, hanem konkrétan 0. Nem egyszer volt az elmúlt években, hogy 6 wint mentem, és valami 82-es szutyok volt a maximum a packokban, amit még qs-ezni sem érdemes. A wl-re ugyanez érvényes sajnos, oké hogy ott fixen jön be coin, de semmi nem garantálja, hogy a packokból nem csak valami 2000 coint érő 84-es lesz a max., amit megintcsak nem érdemes eladni (tegnap az 50 és 100k-s packokból 83-as lap volt a csúcs nekem, igaz nyitottam egy Mendyt is ami komoly coin boost volt, de ez nyilván inkább a kivétel, mint a szabály, meg az a Mendy sem ennyit fog érni 3 hónap múlva). Gold1 sb-t pedig tényleg csak azok mennek, akik sokat ülnek a játék előtt. Én sokat ülök, de idén még gold3-nál nem végeztem feljebb :D MM-ből 15k? Volt idén 3 vagy 4 MM már, azokból összesen nem jött össze nekem 15k, pedig egy 10k-s promot is nyitottam valamelyik héten :D Arról nem beszélve, hogy az MM-re általában minimálisan még költeni is kell.

Szóval az általad felvázoltból a minimum az nem 250k hanem kb. 50, az is a wl coinok miatt. Persze összejöhet a 250k is simán, nem arról van szó, de nagyon nem az a jellemző sajnos.

Új hozzászólás Aktív témák