- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asztrofotózás
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Köszöntünk az EA SPORTS™ WRC Topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
petikeh #7873 üzenetére
Sok a nyűgje, FFB-t elrontották konzolon azóta se megy, pc-n is volt valami baja, bugok is vannak bőven. Én amúgy szeretném csak így csapatni a nagyvilágvan, alapvetően élveztem, hiába nincs olyan hű fizika vagy bármi. A fejlesztők a hibákat egyből könyvelték és fel is vették a listára, szerintem szimplán a kiadó sz*rt az egészre anno, hogy több időt ne öljenek bele, így semmi se lett javítva, csak kijött az ígért DLC, aztán jónapot. Ha pc-n rendes a ffb én simán ellődörögnék amúgy vele, de még itt nem néztem rá azóta se, kis openworld versenyek, kemény AI (most abba ne menjünk bele, hogy itt is csal vagy elhúz melletted, de a környezet miatt kit érdekel, nyomsz egy resetet vagy restartot, ha be akarod húzni a versenyt
). Nyilván helyén kell kezelni, hogy nem minden szim akar lenni és akkor teljesen szórakoztató huzamosan is órákig. Viszont az baromi idegesítő volt, hogy hoodcam-ben nekimegyek egy sziklának és totál átlátok rajta, kb első hónapokban jeleztem, azóta is ilyen, ott figyel a hivatalos oldalon sztem még mindig. Talán az ffb és ez zavart a legjobban, mert amikor orral csattansz neki, akkor nyomod a gázt és ugye nem megy, de nem látod, hogy miért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5500 FULL-HD IPS Intel core i5-8365 16gb ddr4 256gb ssd windows 11
- NAGYKIJELZŐS HP 17col FHD / Intel i3-11generáció / 8gb RAM / 256gb SSD / Windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- HP Elitebook 850 G7 15,6" IPS FullHD i7-10610U 32GB RAM 512 NVMe SSD
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest