-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
Sziasztok!
Megrögzött e-book reader gyűlölőként kaptam kölcsön egy 4th gen Kindlet (01100as) és beleszerettem. A számomra igazán fontos könyvek olvasását nem fogja kiváltani soha nekem, de olyanokét, amikre sajnálnám a pénzt és kölcsönkapom ismerősöktől, vagy ami tanuláshoz kéne, arra pont tökéletes lenne.
A kérdésem pedig az lenne, hogy melyik olvasót ajánlanátok, ha a következők lennének az elvárásaim (teljes dilettantizmusomból adódó buta kritériumokat kérlek nézzétek el nekem):* üzemidő majdnem mindegy, mert kibírom azt is, ha pár naponta kell tölteni
* háttérvilágítás fontos lenne, mert a kölcsöngépnél hiányoltam
* belső tárhelyből elég egy 4gbos is szerintem, mert egyszerre max 1-2 könyvet olvasok, amik meg rajta ülnének mint állandó segédlet sem lennének sokan szerintem. Ha van micro-sdt megzabáló verzió az lenne a legjobb arra az esetre, ha rájönnék, hogy mégsem elég nekem a kisebb tárhely.
* 3g nem kell (ha van egyáltalán olyan), wi-fi pedig nem tudom teljesen, hogy mire jó, így egyelőre azt kérdőjelesen írom ... ti mint állandó használók látjátok, hogy fontos-e vagy sem, ha igen akkor legyen az is benne
* Tapi vs nem tapi: inkább a nem tapira szavaznék, mert olyat is próbáltam (1-2 percig), de az annyira nem jött be. Meg tudnám szokni ha arról van szó, plusz szótárazásnál biztos jobb, de nem is tudom...
Ha választani kell, hogy billentyűs vagy tapis akkor az utolsóra szavazok.A keret pedig... Mivel érdeklődök csak és ha veszek akkor már jót veszek, ezért nem is a csillagos ég, de nem is a 3rd party kínai műanyagpulcsikból fröccsöntött 100ftos verzió. Nagyjából karácsony környékén lepném meg magam vele szerintem, tehát nem sürgős a vétel, akkor pedig összerakok egy olyanra inkább, ami kihúz minimum egy 4-5 évet mellettem.
A segítségetek előre is köszönöm!"Super perfundo on the early eve of your day."
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest