-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyugis777
csendes tag
válasz
fattyu666 #8196 üzenetére
Sziasztok!
Még nagyon új a készülék, még nem mindent próbáltam ki rajta, meg hogy mit hogy kell. Meg lehet másmilyen a készülékem, és azon ilyet nem is lehet, de ez nagyon érdekelne, hogy ezt hogy lehet beállítani.
Azt hiszem olyat találtam, hogy a betűket lehet állítani, hogy sötétebbek legyenek vagy világosabbak, de a háttér nem rémlik, hogy állítható lett volna.Én például ebook olvasón általában szürkés háttérrel fekete betűket használok, este pedig mikor megy a világítás akkor fordítva, minél sötétebb háttéren világosszürke betűket olvasok.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Microsoft Surface Pro 4 - I5-6300U - 4Gb - billentyüzettel
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest