-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
ZooLee-nek igaza van.
Azért vannak ott a már nem forgalmazott olvasók is, mert sokan vesznek elsőre használt olvasót, és ha megnézed, olyanok vannak a listában, amiket még simán lehet találni a hirdetésekben. Megnéztem.
A linkelés nem rossz ötlet, de én felesleges extrának tartom. Ha valaki meg akarja csinálni, bátran, de hidd el, hogy az is nagyon nagy segítség lesz egy laikusnak, ami a cikkben van.
A linkedet nem én tüntettem el, ha gondolod, tedd vissza nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Elvileg megvan a Nord 5 és Nord CE5 dátuma
- Xbox Series X|S
- Hővezető paszták
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged