-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
csendes #24727 üzenetére
nem volt ebben semmiféle gúnyolódás, elnézést kérek, ha félreérthető volt, és sajnálom, ha annak érezted.
a frontlight - mivel az általunk rendszeresen használt backlight (háttérvilágítás) ellentéte - szerintem lehet akár előtérvilágítás is. ami ugyan furán hangzik, mert szokatlan. de a háttér is hülyén hangzik, ha belegondolsz, mégis így használjuk, pusztán azért, mert már így rögzült. ott a háttérből jön a fény, itt az előtérből, ennyi. igaz, lehetne szimplán csak világítást írni, de ha megfigyeled, rendszeresen írják itt is sokan, hogy "háttérvilágítás" a frontlightra, helytelenül. szerintem célszerű lenne már a megnevezésben tudatosítani, hogy az nem olyan, mint az LCD megvilágítása, mert elölről jön, de ezt hogyan fejezed ki egyetlen szóval, ha nincs még rá kifejezés?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elektromos autók - motorok
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egérpad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iPad 7th. 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4268
- iPad 11(2025) A16/128GB Wifi Újszerű/2026.04.28.Apple Gar./Akku 100%/p4266
- Samsung Tab A9 (SM-X115) 4GB/64GB
- iPad 10/11(A16/Gyári Apple Bill./2026.05.09.Apple Gar./
- Új, bontatlan iPad 10 2022 10.2 64GB Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Fotó állvány eladó
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest