Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen processzort vegyek?
- Gamepad
- Azonnali fotós kérdések órája
- Elkészült az adventi hardverfelfújt
- Androidos tablet topic
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helsing
aktív tag
válasz fattyu #16038 üzenetére
Hát nem tudom. Nekem rengeteg kényelmetlenséget okozott a világítás hiánya. Nincs mindenhol olvasólámpa. És nem biztos, hogy mindenki csak azért szívesen felkapcsolja a nagylámpát, hogy éjjel tudjon olvasni.
Pl kényelmesen, ágyban fekve is tudok olvasni anélkül, hogy bárkit zavarnék a díszkivilágítással.
Valamint tudok olvasni hajnalban vagy este a tömegközlekedésen, ahol nem biztos, hogy megfelelőek a fényviszonyok. Na meg alapból, nem csak otthon, tökéletes körülmények között tudok olvasni hanem bárhol. Az erdő közepén, egy félhomályos pincében, stb.Szerintem bőven megéri a felárat a világítás. Max nem használod amikor nem kell. De sokszor jól jöhet.
Lehet kompromiszumot kötni egy világítás nélkülivel csak kérdés, hogy érdemes e.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Amazon Kindle jailbreak
● Saját olvasó eladásra kínálása
- Apple iPad 10, Silver, 64Gb, Wifi, makulátlan, garanciális + pencil
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9
- Apple iPad Air M2 - 13" (2024) - 128GB - asztroszürke (space gray) - 3 év garancia - prémium tokok
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest