Hirdetés
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Ha e-book olvasót szeretnél vásárolni, és nem tudod melyiket válaszd, olvasd el a következő írást: Elektronikus könyvolvasó választása
Népítélet, avagy a felhasználók véleménye az olvasóikról
A jelenleg Magyarországon megvásárolható legismertebb olvasók listája:
Új hozzászólás Aktív témák
-
LittleBiG007
Topikgazda
válasz
tt124307 #15114 üzenetére
Úgy tűnik, csak én értem egyedül, mit akar mondani Ajándékok kolléga. Amit leírtál (és amit Degeczi kolléga is mond), egy percig sem vitatható, és szerintem is egy nagyon jó, minden-egyben eszköz a Calibre. De igaza van Ajándékoknak abban, hogy elég macerás a könyveid rendezése vele. Csak egy példa, mert a cimkéket említetted. Amikor automatikusan letöltöm a metaadatokat, van, hogy csak két-három címkét kapok, meg van, hogy egy ménkű hosszú listát (amit utálok, mert elrondítja a metaadatokat). Eleinte átnéztem egyenként, és próbáltam a lényegeseket meghagyni. Aztán változtattam, kitaláltam pár fő, egységesített kategória cimkét, mint mystery, science-fiction satöbbi, és azokat használtam. Ma meg? Inkább nem is használok cimkéket. Úgyis ismerem az írókat, tudom, milyen témájú könyveket írnak és az esetek 99 százalékában név alapján böngészek. Sokkal életszerűbb számomra, hogy szeretnék valamit olvasni Asimovtól, vagy a Jo Nesbo Harry Hole sorozatának következő könyvét szeretném olvasni, mint az, hogy mondjuk szeretnék egy olyan tudományos-fantasztikus könyvet, amely robotokról szól és a Szukits kiadónál jelent meg magyar fordításban. (Habár a Calibre rögtön listázná nekem, ez nem kétséges.)
Szerintem egyébként a legtöbbet olvasóknak van a legrosszabbul katalogizált könyvtára, ha van nekik olyan egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott témák:
● E-book illegális beszerzése
● Saját olvasó eladásra kínálása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen routert?
- Hobby elektronika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Éjszakai műszak
- Autós topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Alcatel OneTouch Pixi 3 (8079) 10,1 tablet
- Apple iPad Air 1 (16 GB, Wi-Fi, Silver) Gyári dobozában, töltővel
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Microsoft Surface Go 8GB/128GB - Model 1824 - kifogástalan, alig használt állapot
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- 102 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest