- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hisense LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
minek?:S
őstag
Sziasztok!
Valaki írja már le, legyen szíves, hogy co-op-ozni hogy kell?
-
Atilla001
senior tag
válasz
Prosector #1093 üzenetére
nem. amikor megvolt az új gépem. techdemónak akartam.
amúgy warez 90 óra most meg vagy 80 óra a steam benha valaki jönne a Bozak Hord-ot megcsinálni jólenne. iszonyat lámák vannak multiban.. (én csak azt fogok ki)
de már nem is tudom minek játszom..
a leaderboart meg fasság.. hekkelik.. értelmetlen.. -
Atilla001
senior tag
én mai napig játszom..
-
eami
veterán
dübörög a steam sale, de mint eddig is tudtuk nem feltétlenül steamen érdemes venni steames játékot.
pl. Dying Light kapott egy kemény 25% offot tehát €37.49 kell leszurkolni a Gaben pénztárnál.
Legújabb DLC a Bozak Horde nem kapott offot így maradt €9.99.Ezzel szemben Indie Gala ajánlat:
Dying Light - $29.99 ~ €26.6
Bozak Horde - $8.49 ~ €7.5$ban mérik, nem változik át €ra menet közben
-
Atilla001
senior tag
válasz
Kinsiinoo #1086 üzenetére
Mit jelent az, hogy "több fokozaton"??
Hard módban 0-ról elég izmos.. több fokozatról nem tudok..
Most van benne 140 órám, de nem kezdenék bele hard fokozaton még1x. (Kétszer vittem végig maxra, mert megvettem a gémet utólag). Az új run-ok durvák. BozakHorde meg csak erőltetés.. Asszem nekem itt kifulladt a játék. Nem sok újat tudna már adni... Még a coop pot lehet kipróbálom.. -
Kinsiinoo
senior tag
Rendben, köszönöm a tippeket
-
Kinsiinoo
senior tag
Valaki tudja ,hogy milyen jó usermade modok vannak hozzá?
-
Atilla001
senior tag
Felismeritek?
-
Atilla001
senior tag
Még én sem voltam Bozak Hord küldin, de bekerülsz valami Sportcsarnokba? és ott kell feladatot teljesítened. Ott kapsz nyilat is.
Valamint pontokra futás challenge ek vannak. Amik leaderboard-ra kikerülnek. Igen nehezek.
És karanténzóna akarhányszor.. több rare cucc.. nagyságrendileg ennyi.. -
pilu85
őstag
és ez mi újat hoz?? annyit vettem észre hogy a fertőzött zónák nem tűnnek el, hanem többször meg lehet csinálni őket, metg ad be pár plusz ládát. ez így elég karcsú. viszont láttam egy srácnak multiba íjat. azt hogy lehet szerezni?? illetve segítséget kérnék hogy ezek a dlck mit takarnak. mit tudnak. köszi.
-
snecy20
nagyúr
Alapjáték kő' hozzá?
-
Atilla001
senior tag
Lehet nyomulni Bozak-kal. Meg komoly parkour menetek..
-
Atilla001
senior tag
Magamnak válaszolok.
Bepreparáltam a Steam be a mentéseket, de nem kellett volna.
Se játékidő se Acsímentek, se semmi. csak a cuccok és az elért szint.
Hiába töröltem és kezdtem nulláról, nem tudom meg nem történté tenni a bemásolást.
Egy Acsit sem kapok meg, de néhányat betett.. Azok meg nem módosulnak SUX...
Pfffff... Kur@ felhő..
Acsit nullázni meg nemlehet... -
Atilla001
senior tag
Üdv!
A Steam be csak a mentést lehet áttenni. Acsikat meg teljesítményt, meg játékidőt.. ?
thx
-
Atilla001
senior tag
Steam en akciós a DL.
-
sixpak
nagyúr
válasz
Atilla001 #1052 üzenetére
Én itt szoktam vásárolni.
Elég sok mindent vettem már tőlük, a legelső vásárlásom a BF4 volt, mert emlékszem, hogy a megjelenése itthon valami ünnepre esett és így egy nappal később tudtam volna kezdeni.
Dying Light-ot is tőlük vettem. -
eami
veterán
válasz
Atilla001 #1048 üzenetére
tuti nem vennék innen, főleg nem ekkora értékben. Rendes boltból most 22 GBP a legolcsóbb.
-
Atilla001
senior tag
http://www.kinguin.net/dyinglight?gclid=CIKcv5bnyMUCFfMZtAodAQ4AeQ
ezt az oldalt ismeritek?
Igaz lehet, hogy 29€ a DL+3DLC
ha hozzácsapom, a SP-t akkor is 46€ és 10 perc múlva a fiókomban van..
kicsit gyanús.. szerintetek
thx+ sőt, 22€ az alap játék + SP 17€ és megvan az összes DLC o.O ??!
-
-
Atilla001
senior tag
válasz
daveoff #1039 üzenetére
Hogy van ez?
Azt olvastam, hogy a Season Pass nem kapható Magyarországon.
Most a Season Pass 10euro, vagy a DLC lesz annyi?
A CDGalaxis-os, az nem Pass verzió.. akkor Steam en meg kell vennem?
Bocs ha tudatlan vagyok.. de ez jó hír.. nem tudom letenni, de maxon már nincs mit csinálni.. -
daveoff
veterán
The Bozak Horde DLC
Avaliable: 2015.05.26.[link]
-
Zoli-bácsi
senior tag
Sziasztok, bocs a láma kérdésért, de coop-ban (tunngle-n) mi alapján lehet összekapcsolódni?
Arra gondolok, hogy én vagyok pl. 25%-nál x helyen és akivel coop-ozni akarok van pl.17%-nál y helyen, akkor hogy lesz belőle közös játék?
-
Atilla001
senior tag
Nos, minden maxon van. Zöldstrigulás macséte Angel moddal. Bármit bármennyit lekaszálok mostmár.. Fegyvereim legjobbak, már nem tudom hova tenni.. Asszem egyenlőre nincs tovább. Sufniba tesz, Witcher 3.
Szégyellem magam de törtel játszottam. Ha megveszem az eredetit, akkor a mostani mentéseket áttehetem? A CDGalaxisban kapható az Steames regisztrációs?thx.
-
Atilla001
senior tag
Dying Light
Gondoltam megtisztelem a készítőket, de 1 hét alatt annyit esett a továbbjátszhatóság, h nem látom értelmét..
Előröl kezdeni meg nincs kedvem már, főleg nem hardon..
Akkor akartam hard ra rakni ha maxon vagyok, mert nem vesztek XP-t. Pár ezer agility igen izzadva szerezhető, de egy rossz mozdulat és oda 5k XP -
Rasiel
senior tag
válasz
Atilla001 #1032 üzenetére
1. A Blueprints alatti Dentist fejlesztésre gondolsz? Még nem használtam, mert nem szedtem hozzá össze a megfelelő összetevőket, így nem tudok róla nyilatkozni. Ártani biztosan nem árt.
2. F6. Ezeket javarészt keresni kell, különböző ládákban, szekrényekben, fiókokban, stb. lehet ilyeneket találni, illetve vannak olyan küldetések, amelyek után kapsz ilyen tárgyakat. (Ezek mellett meg vannak olyan fegyófejlesztések is, amelyek nem slotba tehetők.)
3. Hogy őszinte legyek, a multis részét nem próbáltam még a játéknak, egyelőre elvagyok a single-vel, ahogy ismerem magam jó ideig így is lesz. Nem vagyok az a kapkodós fajta.
Erre a kérdésedre valami erre vetődő fórumtárs biztosan tud majd válaszolni.
4. Múzeumos részig sajna még nem jutottam el.
5. Ahogy fentebb írtam, még nem játszottam a multis részével, de, ha a single-t kivégezted, akkor előbbi miatt érdemes lehet, ha esetleg vannak olyanok, akikkel tudsz játszani. Persze, sokminden függ attól, milyen választ kapsz majd a 3-as kérdésedre.
Szerk.: Én úgy vagyok vele, hogy először megnézem virágbolti verzióval, ha az ott látottak alapján tetszik és úgy érzem végig is fogom játszani, akkor természetesen megveszem eredetiben.
Amúgy alapból én sem sorolom a zombis játékokat a kedvenceim közé, de azért vannak kivételek, mint ahogy ez is, illetve az ugyancsak nemrég megjelent Evil Within is az.Egyébként érdemes Hard fokozaton elkezdeni a játékot, mert így azért valamilyen szinten van benne kihívás. Normal-on viszonylag egyszerű volt már az elején is.
-
Atilla001
senior tag
Üdv!
1. Van értelme mérgezés up ot tenni fegyóra? Főleg ha maxon vagyok?
2. a Fegyó upgrade-ek, amik slotba tehetők F7 vagy F6 nemtudom, azokat csinálni kell, vagy találni? Ciki, de nem jöttem még rá.Találok elit fegyót, rengeteg alapanyagom van, 50+ / típus, de nem tudok slotba tenni semmit.
3. A multis rész miben más mint a single? Vagy csak coop, meglévő küldiket többen? És ha minden küldim megvan?
4. Miért nem jutok be a múzeumba? Most csináltam meg a kutyás (szegényt, kibelezték) ott van revard, de nem tudok bejutni.
5. ezek után minek vegyem meg eredetiben?thx
-
Atilla001
senior tag
Van még itt valaki akitől kérdezhetek a játékkal kapcsolatban?
-
BoneDragon
veterán
válasz
Mr.Csizmás #1028 üzenetére
En pont tegnap toltam végig haverral coopba, nagyon jó kis game volt. Beletoltunk 36 órát.
-
Atilla001
senior tag
Én folyamatosan nyomom. Utálom a zombis játékokat, de valamiért állandón betöltöm. HA mindenem maxon lesz, szerintem meg is hal a játék. Már most is csak vegetálok rajta.. Witcher 3-at várom.
és életembe nem játszottam még 1 GTA val sem. Nem értem mi abban a jó.. -
Prosector
addikt
válasz
daveoff #1014 üzenetére
Ahogy mondod
Nagyon szeretnem, ha lenne 2. resze, a Techland csak nem hagyja ki...
Azert remelem a The Witcher 3 még odabasz... aztan az idei evre nekem kb. ki is fujtak az uj/nagyobb cimek.
De jo lenne 2016-ban egy TES6, de erre kb. annyi esely van, mint Zalatnay-nak a bankhitelre...sajnos...
-
Atilla001
senior tag
Természetesen VSync be van kapcsolva, ha erre vagy kíváncsi..
De ha 60 fölött lenne az átlag FPS, gondolom nem ingadozna 60 alá folyton.
Egy trükköt olvastam, ami be is vált.
Azt csinálta, hogy egyszerűen beállt a játék 30FPS re és sux. Feladatkezelőben a dyingLight exe-re jobb katt, afinitás, Core0 kikapcsol, leokéz, majd vissza.. és lám, felmegy 60 ra és stabilabb is.. LOL bug -
Prosector
addikt
Nem módosultak véletlenul a beallitasaid?
Nekem is nagyon beutott. Miután kijatszottam a warezt, utana vettem meg eredetiben
Annyira a hatása alatt voltam, h gondoltam, megtisztelem a vásárással a Techland-et.
En most is azt mondom, h az egyik legnagyobb játékélményt adta(csak a Skyrim tudta uberelni)nekem, csak meguntam.
-
eami
veterán
ti miről beszéltek? utoljára ápr 10-én volt ilyen jellegű fix, vagy azóta csak most játszottatok vele?
-
-
pilu85
őstag
hali. csak én érzem úgy, hogy az utsó frissítéssel hülyére butították a grafikát? az eddigi 40-50 fps helyett 65-80 van- lol???
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest