- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
AeSDé Team
őstag
Hozzátok hasonlítha én igazi Grappling Hook pro vagyok
Másban sajnos nem sikerült első helyet elérnem a többiekhez képest, egyenlőre
Az én statjaim :
[link] -
Enton
addikt
válasz
Norbika88 #494 üzenetére
Nagyon eltalálták az éjszakákat. Meg a legjobb hogy nem csak este van hanem van vagy 5-6 féle fényviszon emellé esik vagy nem villámlik. Nagyon hangulatos lett.
Legutóbb nekem is a S.T.A.L.K.E.R. CoPban látot éjszaka tetszett a legjobban. Plusz a küldestés pityogás is sejtelmesen hasonlít a stalkerben lévőhöz. -
Norbika88
senior tag
Elmúltam már 26 éves, nagy stalkeres voltam/vagyok, de itt amikor besötétedik az valami durva, fejhallgató az emberen, egypárszor belemarkoltam a klaviatúrába
Szégyen de parton, vagy víz alatt többet mentem éjjel
Ha gyerek nem aludna a szobában már egy pár "anyádat" elengedtem volna. -
sunci_02
aktív tag
Utolsó küldetés.... hááát... én a csatornában hibáztam pászor, illetve a pufi emberkébe 2x is reflexszerűen belecsaptam a fegyverem és bummmm és loading...
Most elkezdtem előlről
-
AeSDé Team
őstag
Nem vagyok biztos benne hogy lv 25 alatt nem működik, csak annyit mondtam hogy most jöttem rá egészen véletlenül. Próbáljátok már ki kérlek, kinél megy még? Én 1.3-al játszok.
Görgő görgetés (min 2 fegyver a kézben, hogy tudjon váltani) és utána azonnal lenyom. Legjobb egy mozdulattal görgetni és le is nyomni. Ha tabbal váltasz fegyót akkor nem működik. -
Enton
addikt
válasz
AeSDé Team #486 üzenetére
Annyi a baj ezzel is mint a legtöbb dologgal játékban hogy mire megkapod már elég tápos vagy lvl12-nél még lenne értelme.
-
AeSDé Team
őstag
Na emberkék! Ez bizony Grappling Hook-os fegyver eldobás: [FullHD-edition]
Észrevételek:
-"ballisztikus íven" repül, nem nyílegyenesen
-a fegyver sebzésével egyenértékű sebzést ad le
-látszik a pörgő fegyver a levegőben
-a fegyver egyáltalán nem kopik
-eldobhatóak vele lőfegyverek is -
sixpak
nagyúr
Hi. Jade kártya megvan valakinek Steamen?
Már csak az meg még egy hiányzik, valaki elbizniszelhetné velem ha van kedve. -
romero28
senior tag
én meg "nyersanyag beszerzésre" szoktam felmászni az első mapon a keleti leszakadt hídra . rengeteg zombi van itt . na meg vagy 4 rendőrjárgány , a nagyobbik
éjjel pluszban még etetőhelye is ez a rész a bolter-nek .amúgy az éjszakai harcra is tökéletes ez a hely , egyszerre max 2 volatile -el kell harcolni . ha nagy a gáz , akkor fejes a vízbe , vagy be az ajtón a híd pillérénél.
-
romero28
senior tag
na kérem szépen , megvan a jubileumi 10.000 kinyúvasztott zombi
jópár vágóeszköz elkopott tőlük
-
ooooobi
senior tag
Sziasztok nagyon ez elején vagyok, épp csak 1-2 órat jatszottam. Felvettem egy mellékküldetést valami anyáknapja vagy mi, egy videót kell kihozni valami kölcsönzöböl meg még valamit és elvinni egy faszinak a híd alá, de minden ajtó zárva van a kölcsönzönél, ezeket hogy tudom kinyitni, vagy még fejletlen hozzá a karakterem? Meg a mentö es rendörautok is zárva vannak, illetve csomo piros ládát se tudok kinyitni.
-
Prosector
addikt
válasz
Mr.Csizmás #472 üzenetére
Nekem is,foleg amig nem tudtam(vagyis elfelejtettem), h az egergorgot nyomva kell tartani mar az ugras elott
-
Prosector
addikt
Osszehasonlitaskepp:
Habugihoz hasonloan sokszor en is ranyomtam reflexbol a bomberre, meg joparszor le is estem. A halalok minimum fele(de inkabb tobb) az en benasagom. Zombi nem sokszor nyirt ki, mondjuk en ovatosan jatszom, mert ez az elso zombis jatekom es felek
Annyiban nem pontosak a számok, h elveszett kb. 10 ora/900 kill. Ez ido alatt kb. 5-6x halhattam meg.
Egyebkent még nem végeztem a játékkal, a háromnegyedénél tartok csak
-
Habugi
addikt
Szó volt a halál számról, nos egy hosszúra fogott végigjátszás az így nézett ki nálam (egen.., nem vagyok egy speedrunolós fajta..
)
Megjegyzem.., ennek a 29 kampónak legalább az 50%-a olyan volt, hogy benyitottam egy ajtón aminek a túloldalán közvetlenül ott állt egy Bomber (és/vagy 1 méterről rám fut..) és reflexből megmartam Machetével, sem még mielőtt felismertem volna miaz.., ami ugye nem túl szerencsés mert insta halál..
-
daveoff
veterán
Grappling Hook-ot hogy lehet megszerezni? 12-es szint megvan, és a skill is fel van oldva.
-
Enton
addikt
válasz
AeSDé Team #459 üzenetére
Ha arra a pecekre gondolsz a kötél végén azt mindig is dobta vele, az a kampó. ha ügyesen dobod akkor szépen lelöki a zombit.
Annyi a baj vele hogy scoripon módban nem működik: -
AeSDé Team
őstag
válasz
AeSDé Team #459 üzenetére
Bocs a szörnyű minőségért, half-resen volt a Fraps és 720*450-t vett fel, amit a youtube szépen visszadobott 360p-re. Holnap lesz időm és csinálok HD verziót.
-
AeSDé Team
őstag
Ma elértem a survival 25-öt, nagyon király
Nem tudom hogy ez eddig is működött-e, sosem próbáltam. Most hirtelen egy érdekes jelenségre lettem figyelmes. Ha a görgőt elkezdem gyorsan felfelé görgetni, és eközben le is nyomom akkor a Grappling Hook-al együtt eldobja a nálam lévő fegyvert is, ami ha eltalál egy zombit akkor akkorát sebez mint a jobb klikkes dobás.
Ezt csak így lehet előhozni vagy van rá más mód is? Ti mit tudtok róla?
Felvettem róla egy videót ami itt lesz elérhető amint feldolgozta a youtube: [link] -
rocket
nagyúr
válasz
Prosector #431 üzenetére
Nincs mar quest giver.
#432: Nem aktiv a kuldetes.
Elmentem oda is ahol vegzodik a mellek kuldetes, de nem volt ott se.
Az a baj nem emelkszem felvettem volna, de lehet, hogy eltunt, sokan panaszkodnak bugokra, hogy eltunnek az inventorybol dolgaik.Sajnos apro bosszanto hibakkal tele van a jatek, 1.4-es patch ota pl. mikor kilepek a jatekbol es masnap vissza, teljesen random helyen talalom magam, de volt mar olyan, hogy Slums-bol Old Town-ba rakott es forditva.
Tobbszor beestem a palya ala, sot egyszer sikerult ugy atrugranom egy falon, hogy olyan szobaba kotottem ki amibol nem volt kiut, az volt a szerencsem, hogy meg nem mentett a jatek, kulonben lottek volna a kozel 60 ora jatekidomnek.Aki sik terepen gyilkolaszik ejszaka, az vigyazzon ha felkell a nap, es elkezdi felvenni a legyilkolt zombik altal elszort csomagokat, szokott jonni a semmibol egy sarga ruhas palackos rohanva, es felrobbantja magat, 3x haltam meg igy, szedegettem a csomagokat aztan egyszer csak ott termedt es buuuummmm, pislogni nem volt idom, nem, hogy cselekedni barmit is
-
MaTpr0F
senior tag
A zombis szobrok adnak valamit a végén, ha összegyűjtöm mind?
-
sunci_02
aktív tag
válasz
secler07 #450 üzenetére
Szerintem ami már nem szürke színű tedd el a zsákodban a safe house-ban. Ami már nem kell azt szét tudod szedni Metal Part-ra, az pedig jó javításhoz, doboznyitáshoz. Gyűjts mindent szerintem! A többit el tudod adni ha már van elég metal parts-od. Csinálj küldetéseket és amikor van már jobb! tehát nem egy bottal vagy fülpiszkával
(bot, vascső, lapát, deszka szöggel) rohangálsz akkor azt tunningolj bluprintel vagy update-el. Ott is a színek mutatják az "erejét". Ha kell segítség sikíts!
-
secler07
tag
Végre meglett az új VGA, így már én is elkezdhettem a gammot
Craftingolt fegyóknak mennyi értelme ? Megéri gyűjtögetni vagy úgyis esik jobb weapon ? Az a bajom, hogy crafthoz mindig kell valami alap fegyó a hozzávalókon kívül és sehol nem találok pl crowbar-t. -
Prosector
addikt
válasz
Mr.Csizmás #447 üzenetére
Ez az uldozos csik csak ejszaka van? Nappal meg nem lattam.
-
Prosector
addikt
válasz
Mr.Csizmás #447 üzenetére
Igy mar ertem, koszi!
Ezt a HC-t a masodik vegigjatszaskor kiprobalom, bar lehet ez mar mazochizmus
-
Prosector
addikt
Vki tudja, h ez mi: ?
Ejszaka elkezdtem nyirni a zombikat,a minimap mellett balra megjelent egy fuggoleges vonal, az aljan egy negyzettel. 1-2 kill utan megjelent még egy. Eloszor szurke volt utana piros. Egy darabig nem jott zombi es a negyzetek eltuntek.Nekem ez vmilyen chainkill-szerusegnek tunik...
-
Mr.Csizmás
titán
napi stresszlevezető:óvárosban lerugdosni mindenkit a háztetőkről THIS IS SPARTAAA felkiáltással
-
sunci_02
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #438 üzenetére
elkezded nyomkodni, ha zörög, az egérrel elindulsz az egyik irányba, aztán megint megpöccinted a bal irányt, ha nem zörög akkor is nyomkodva kell a a bal irányt nyomni, nem szabad folyamatosan mert eltörik. Hardnál meg nagyon apró mozdulatot kell csak csinálni az egérrel. Nekem Logitech Anywhere egerem van az elég érzékeny a legkisebb mozgást is jól beveszi. Gyakorolj mentőautón
-
daveoff
veterán
válasz
Mr.Csizmás #432 üzenetére
A lockpick gyerekjáték bill+egérrel, még a nehezebb zárak is.....
-
Prosector
addikt
válasz
Kicsit ra kell erezni, utana mar nem nagy vmi a lockpick. En begyakoroltam rendesen, kb. 600 ora Skyrim-mel. Ugyanaz.
-
sunci_02
aktív tag
válasz
A bal iránygombbal forgatod a zárat az egérrel irányítod a gémkapocs irányát. Óvatosan nyomkodni kell a bal irányt... közben félköríves mozgással az egérrel keresem mikor nem zörög. Amikor nem zörög akkor kell nyomva tartani a bal irányt.
Emlékszel amikor anno ezt kérdeztem idegesen???? Nekem az elején ezek miatt volt játszhatatlan, mert nem volt egyértelmű ez az alapvető dolog sem.
-
AeSDé Team
őstag
válasz
Én a végigjátszás során sokszor elgondolkoztam azon, hogy gamepaddal vajon hogy a francba lehet lockpickelni?
Én egérrel nagyob precízen be tudom lőni és elég hamar összejön.
-
Prosector
addikt
-
rocket
nagyúr
Mellek kuldetesnel ott felejtett rewardot fel lehet valahogy venni utolag?
Nem tudom, hogy sikerult, de hianyzik az Angel Sword, es ahol volt a kuldetes, nincs ott akitol fel tudnam venni, ujra inditani meg nem lehet a kuldetest.
-
Egzee
őstag
Szeretném megkérdezni, hogy van-e valakinek olyan rossz tapasztalata a játékkal, hogy nem tudja kinyitni a dobozokat, hűtőt, egészségügyi dobozokat stb.?
-
daveoff
veterán
Állat ez a játék, kezdeti nehézségeken túl vagyok, egyre jobban élvezem!
-
mad1
veterán
Van ez a kuldetes hogy kapcsoljam be az aramot a villanypoznakon,de nem tudok ra felmaszni... mi lenne a megoldas erre?
-
sixpak
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #422 üzenetére
Jó ötlet...
-
sixpak
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #420 üzenetére
Kipróbáltad?...kemény vagy...
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Expendable #413 üzenetére
akárhogy számolgatom, ehhez legalább 2-3 ember kell, vagy nagyon ügyesen kell játszani....
egy jobban helyezkedő zombi mögötted, és konyec
-
sixpak
nagyúr
Akik végigvitték a történetet, azoktól kérdem, hogy hányszor haltak összesen...én 77x.
-
-
Expendable
aktív tag
válasz
Mr.Csizmás #412 üzenetére
Durván hangzik
Na majd a teljes végigjátszás után megnézem.
-
Mr.Csizmás
titán
csak ábrándozni kellett róla, és össze is rakták a komplett hc modot
-
sunci_02
aktív tag
Sokat nyitogass ládákat, és gyűjtögesd a ledobott ládákból a csomagot. A fegyver tunningot pedig a rendőrkocsikban találsz.
Egy jó tipp neked.
Menj el a tengerparti safe houseba ahol a nagy híd van.
Aludj reggelig.
Miután felébredtél menj bele a vízbe és ússz el a 2. pilon lábához. A baloldali pilonba fel tudsz mászni! A legegyszerűbb ha meg van a kampó mert felhúzod magad 5-6 lövéssel ha nincs akkor óvatosan mássz fel! Próbálj meg nem leesni, mert akkor kezdheted elölről és pontot vesztesz!Ha felértél van 5-6 rendőr autó, és 3-4 mentő autó és kb. 30 db kötszer, folyamatosan camuflage-olj, így békén hagynak az ellenfelek. Szedj össze mindent amit tudsz még este előtt. Ha tökölsz be fog sötétedni és esélyed se lesz a hídon ilyen szinten.
Ugorj le a hídról és ha már ott vagy a tenger alján szedj össze sok Algát! Aztán aludj megint egyet a házban és másnap már tudsz tovább haladni.
-
Expendable
aktív tag
Sztm akkor ez nem a te játékod, mert itt bizony gyűjtögetni kell
Amúgy valamit nagyon rosszul csinálsz. 12-es szinten vagyok, van 72e pénzem és most vettem először fegyvert. Mondjuk én mindent összeszedek, főként a rendőrfurgonokat fosztogatom
Adogatom el a piszolyokat, karabélyokat, mert egyrészt elég egy belőle, másrészt macsétával sokkal élvezetesebb a játék -
sixpak
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #407 üzenetére
Az a karabély mentett meg...az iskolás küldetést soha nem csináltam volna meg nélküle.
Prosector: köszi, megkeresem.
-
daveoff
veterán
válasz
Mr.Csizmás #401 üzenetére
Ez mi a fszom, valami FPS nézetes MMORPG, vagy mi a fene. Gyűjtögessen a villám, adjon valaki egy normális fegyvert, aztán adj neki. Safe zónákban mindenki jobbnál jobb fegyverekkel rohangál, én meg fadarabokkal küzdjek....
-
Habugi
addikt
Az utolsó küldetés finoman fogalmazva is egy raklap szemét.., ne állj le harcolni hacsak nem vagy maxos, fusss
ro dahrohanj.Utána meg felmászni Raishoz.., engem annyira érdekelne ő hogy hozta össze fél kézzel..
Na meg az a harc vele a tetőn, hogy nyomj meg időben 6db billentyűt.., szóval engem az utolsó missön kiborított pár napja, azóta nem is játszottam.(#400) Redcaster:
Főmenü/kampányban találod alul.
-
sixpak
nagyúr
Próbálok óvatosan fogalmazni....de ez az utolsó küldetés wtf?
Valaki mondja, hogy ezt is meg lehet coopba csinálni, mert ha nem, akkor nekem véget ért a DL pályafutásom.
Rohanni kell mint az őrült, csak pumpálóssal operálok, de 7x haltam meg 3 perc alatt....
Szóval?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Sweet.tv - internetes TV
- BestBuy topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Robotporszívók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest