Új hozzászólás Aktív témák

• Rasiel

senior tag

válasz Atilla001 #1032 üzenetére

1. A Blueprints alatti Dentist fejlesztésre gondolsz? Még nem használtam, mert nem szedtem hozzá össze a megfelelő összetevőket, így nem tudok róla nyilatkozni. Ártani biztosan nem árt.

2. F6. Ezeket javarészt keresni kell, különböző ládákban, szekrényekben, fiókokban, stb. lehet ilyeneket találni, illetve vannak olyan küldetések, amelyek után kapsz ilyen tárgyakat. (Ezek mellett meg vannak olyan fegyófejlesztések is, amelyek nem slotba tehetők.)

3. Hogy őszinte legyek, a multis részét nem próbáltam még a játéknak, egyelőre elvagyok a single-vel, ahogy ismerem magam jó ideig így is lesz. Nem vagyok az a kapkodós fajta. :) Erre a kérdésedre valami erre vetődő fórumtárs biztosan tud majd válaszolni.

4. Múzeumos részig sajna még nem jutottam el. :B

5. Ahogy fentebb írtam, még nem játszottam a multis részével, de, ha a single-t kivégezted, akkor előbbi miatt érdemes lehet, ha esetleg vannak olyanok, akikkel tudsz játszani. Persze, sokminden függ attól, milyen választ kapsz majd a 3-as kérdésedre. :)
    Szerk.: Én úgy vagyok vele, hogy először megnézem virágbolti verzióval, ha az ott látottak alapján tetszik és úgy érzem végig is fogom játszani, akkor természetesen megveszem eredetiben. :K
    Amúgy alapból én sem sorolom a zombis játékokat a kedvenceim közé, de azért vannak kivételek, mint ahogy ez is, illetve az ugyancsak nemrég megjelent Evil Within is az.

Egyébként érdemes Hard fokozaton elkezdeni a játékot, mert így azért valamilyen szinten van benne kihívás. Normal-on viszonylag egyszerű volt már az elején is.

Új hozzászólás Aktív témák