- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- ASUS ROG Ally
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Egérpad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rasiel
senior tag
válasz
Atilla001 #1032 üzenetére
1. A Blueprints alatti Dentist fejlesztésre gondolsz? Még nem használtam, mert nem szedtem hozzá össze a megfelelő összetevőket, így nem tudok róla nyilatkozni. Ártani biztosan nem árt.
2. F6. Ezeket javarészt keresni kell, különböző ládákban, szekrényekben, fiókokban, stb. lehet ilyeneket találni, illetve vannak olyan küldetések, amelyek után kapsz ilyen tárgyakat. (Ezek mellett meg vannak olyan fegyófejlesztések is, amelyek nem slotba tehetők.)
3. Hogy őszinte legyek, a multis részét nem próbáltam még a játéknak, egyelőre elvagyok a single-vel, ahogy ismerem magam jó ideig így is lesz. Nem vagyok az a kapkodós fajta.
Erre a kérdésedre valami erre vetődő fórumtárs biztosan tud majd válaszolni.
4. Múzeumos részig sajna még nem jutottam el.
5. Ahogy fentebb írtam, még nem játszottam a multis részével, de, ha a single-t kivégezted, akkor előbbi miatt érdemes lehet, ha esetleg vannak olyanok, akikkel tudsz játszani. Persze, sokminden függ attól, milyen választ kapsz majd a 3-as kérdésedre.
Szerk.: Én úgy vagyok vele, hogy először megnézem virágbolti verzióval, ha az ott látottak alapján tetszik és úgy érzem végig is fogom játszani, akkor természetesen megveszem eredetiben.
Amúgy alapból én sem sorolom a zombis játékokat a kedvenceim közé, de azért vannak kivételek, mint ahogy ez is, illetve az ugyancsak nemrég megjelent Evil Within is az.Egyébként érdemes Hard fokozaton elkezdeni a játékot, mert így azért valamilyen szinten van benne kihívás. Normal-on viszonylag egyszerű volt már az elején is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest