- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
qad
senior tag
válasz
Devil Smile #3698 üzenetére
Csak nyugodtan tolják ki a a határidőt, nem kell bugos játék mint az előző amiben a dlc-ket ezerrel tolták ki, de az javító patcheket viszont elfelejtették. Szóval inkább legyen egy később kiadott hibátlan mint egy hibás játék amihez nem csinálnak javításokat. Persze azért annyit ne üljenek az új játékon hogy a következő konzol generáció is megjelenjen.
-
cyberkind
félisten
válasz
Devil Smile #3698 üzenetére
2027 május.
-
Devil Smile
őstag
-
Atilla001
senior tag
válasz
Hargitaibea #3695 üzenetére
üdv, régen volt már de asszem a telepített fájlok ellenőrzése, korrumpálódott save file-ok ellenőrzése javítása. Mentés szinkronizálása felhőből vagy fordítva, amelyik a jó.. de PS4 esetén lövésem sincs.. vagy esetleg használtál gliccs-et.. ne bánd.. piszok jó játék, élvezni fogod ha újra is kell csinálnod az egészet.. de most már rutinos leszel..
-
Hargitaibea
csendes újonc
üdv mindenkinek!érdeklödnék mert sehova nem tudok fordulni és nem is értem mi van de a játék vége fele vagyok már a másik zonában ahova átkellett mennem kb 80 óra játék után végre és este lekapcsoltam minden ps4-en tolom de ma du mikor bekapcsolom vissza rakott szinte a játék elejére kb 15%-hoz és a fegyvereim is meg minden eltünt és ugy volt minden mindt amikor kb ott jártam. na ekkor mondom azt hogy mi a fuck??hogyan tudok vissza menni oda?load game szerüség nincs mentések fejezetek stb mindt egy normális játékba.de egyáltalán miért tünt el minden??mehet a kukába 80 óra játék?az összes szinte fejlesztás?puska,nyil,több fegyver stb??hihetetlen számomra ez.ha van tanács köszi szépen!szép estét!
-
Winne
nagyúr
válasz
SenorGrande #3693 üzenetére
-
SenorGrande
senior tag
Új docketek:
Fluffy
Стич
SH4RKJK
JACKSON -
Devil Smile
őstag
válasz
SenorGrande #3690 üzenetére
-
MrTwister
őstag
válasz
SenorGrande #3690 üzenetére
Köszi mindet!
-
SenorGrande
senior tag
Jelenleg érvényben lévő docket kódok. A felső 6 új!
Flothar
Alison
Kisik
невер
Magicow
Just
HELL
GRE31SVNBOHFUDQH -
cyberkind
félisten
Ha már a folytatás nem is, és a The Following után semmi érdekes nem jött, szép lassan megérkezik végre PC-re a Days Gone május 18-án.
-
qad
senior tag
Szomorúan látom hogy toltak bele új kihívásokat, kár hogy megcsináltam már 100%-ra egyszer.
-
-
-
-
Lifer092
senior tag
-
-
Atilla001
senior tag
én megveszem a megjelenés után pár nappal, addig kiderül hogy játszható e.. 2-3 nap és meglesz az all secret all egg all zone nodamage speedrun. remélem elég lesz a vas is hozzá..
Az új dúm árát is úgy visszakértem 30 perc után mint a szél.. nem hinném hogy nem lesz jó, jobb mint a DL1. Másként lesz jó.. -
Inkább várok valamennyit, hogy kiderüljön, mi a helyzet. Ha gáz a játék technikai szempontból, akkor érdemes várni, addig sem áll benne a pénzem, fóleg, amikor 20k egy új játék.
Az első részt csak 1 évvel a megjelenés után vettem meg, nekem már nem volt vele semmi gondom, szépen futott.
-
-
Winne
nagyúr
Nade ha nem tetszik, akkor refund, nem?
-
Lifer092
senior tag
Valószínűleg ezt sem lesz érdemes day1 megvenni. Az utóbbi időben "kipróbáltam" a day1 rendeléseket, de meg is bántam mert az összes játékban elég game-breaking bugok voltak.
Így inkább visszatérek a régi módszeremhez ami olyan mint amit Zolás is írt. Pláne ha az első részt vesszük alapul bugok, illetve optimalizálás szempontjából, akkor meg pláne nem szabad előrendelésben megvenni.
-
Zolás
addikt
Én személy szerint semmit nem veszek meg se elővételben, se első nap. Minden játék nagyot akar durrantani, és hatalmas pofára esések mennek. Lemegy pár hónap, megvannak a javítások javításai, és akcióban megveszem. Egy cégben se bízom annyira, hogy használhatót ad ki a keze közül rögtön.
-
-
cyberkind
félisten
Nah, talán 21-re lesz valami a folytatásból, elkezdték tolni a reklámokat meg a többit.
-
Winne
nagyúr
"HEYARTV" "MASTERSNAKOU"
-
SenorGrande
senior tag
Docket Code: KEVIN
(Gold Tier Docket.) -
Lifer092
senior tag
Ha még egyáltalán polírozzák.... Gyanús, hogy ebből már nem lesz semmi. Ha annyira aktuális lenne a projekt még, akkor valami marketing kellene alá. Új gameplay, valami egyéb infó, next-gen konzolos várható fícsörök stb. De semmi. Sokan várták hogy majd Nov 10-el az új konzolok megjelenésével egyidejűleg durrantanak majd oda, de ez sem történt meg.
Azért a CP2077 is volt tolva párszor, mégis volt róla bőven infó, konkrétan a csapból is az folyt. Itt meg konkrétan semmi. Minden oldal ugyanazokat az "ősrégi" videókat, cikkeket hozza a játékról havonta. Valami van a háttérben az biztos, és szerintem nem pozitív az a "valami".
-
ttt
senior tag
8bit
(Gold Tier Docket) -
Winne
nagyúr
Secret Agent ?
Vótmá'?
-
cyberkind
félisten
válasz
Devil Smile #3648 üzenetére
Hát, így a nextgen premierje kapcsán, kaphatna ez a játék is egy új premiert, vagy ha azt nem, mondják meg mi a szitu, esetleg kaszálták-e a játékot.
-
Devil Smile
őstag
-
Devil Smile
őstag
válasz
Gabica cica #3646 üzenetére
most mar johetne egy olyan kod is ami a DL2-t tartalmazza..
remelem kitalalnak vmi kedvezmenyt annak akinek megvan az 1 full..
bar bizom abban is h lesz demo ebbol is mert a videok alapjan nem biztos h bejon majd annyira mint az 1.. -
MrTwister
őstag
válasz
Gabica cica #3646 üzenetére
Köszi ezeket is, mostanság megint jönnek a kódok ezerrel!
-
Gabica cica
kezdő
COLAS (Gold Tier Docket)
TERRORISER (Gold Tier Docket) -
Gabica cica
kezdő
NOGLA (Gold Tier Docket)
-
djyuri
őstag
Új kód: Halloween2020
-
MrTwister
őstag
válasz
Gabica cica #3641 üzenetére
-
Gabica cica
kezdő
2020 / Gold Tier Docket - OCTOBER2020
-
válasz
cyberkind #3638 üzenetére
Remélem, nem járunk úgy, mint a ME: Andromedával. Akkor még élő is rendeltem, aztán azóta sem játszottam végig, még az elején abbahagytam.
Két játékot rendeltem elő eddig, a másik a BL3 volt. Az nem volt rossz, de aztán adták az RX 5700-hoz is, szóval várhattam volna vele 2 hónapot.
Szóval jó lenne, ha ezt a plusz időt a játékmenet csiszolására és bughuntingra fordítanák, és egy minden szempontból rendben lévő játékot adnának ki.
-
cyberkind
félisten
válasz
Lifer092 #3635 üzenetére
Egy szinte kész játékot csak nagyon durva esetben kukáznak, és ugye itt volt már gameplay, ami mindenkinek tetszett, de valami biztos van, mert nagy a hallgatás. a Rocksteady volt ugyanez, csak náluk valszeg 2 évenként kukázták az adott fejlesztést, mire eljutottunk ide, hogy bejelentették a Suicide Squad-ot, de az se most jön, és ebben a generációban tőlük is csak egy játék jött.
-
Lifer092
senior tag
válasz
cyberkind #3633 üzenetére
Gyanús hogy elkapálták sajnos.
Kizárt hogy ennyire nulla marketingje, híre legyen egy ilyen kaliberű játéknak.
Már az első megjelenési dátum előtt előrendeltem, de már nem is várom így hogy ennyire nulla infó van róla. Ha esetleg valamikor megjelenik majd talán ránézek.
-
-
Lifer092
senior tag
A második résszel vajon lesz mostanában valami érdemleges infó, vagy egyáltalán megjelenés?
Fura hogy "se híre, se hamva" a játéknak. Túl nagy a csend. Kb. csak az eddig is ismert infókat /gameplay videókat ismétli minden cikk/oldal.
-
SenorGrande
senior tag
New Docket Code: AURON
(3x Gold Tier Docket.) -
-
válasz
2thletme2day #3623 üzenetére
OMG az a sorozat!
-
-
Winne
nagyúr
Legjobb sorozat! Nem szoktam semmit többször megnézni, de ezt már 4x néztük végig. A viber avatarom is Malloy.
-
válasz
2thletme2day #3623 üzenetére
Eltalálta a kedves Fórumtárs!
-
2thletme2day
őstag
válasz
Oposzumtoszó #3622 üzenetére
Csak nem a Brickleberry adta az ihletet a névválasztáskor kedves Oposszumtoszó Úr?
-
-
-
Winne
nagyúr
válasz
Oposzumtoszó #3617 üzenetére
Szép név.
-
-
Zolás
addikt
válasz
Oposzumtoszó #3615 üzenetére
Hümm, simán csatlakoztok, a lényeg az, hogy ahhoz csatlakozz, akinek a sztoriját folytatjátok. Ha olyanhoz csatlakoztok, aki előrébb jár, akkor a saját játékodban nem lesznek megcsinálva azok a küldetések.
-
Sziasztok!
Biztos láma kérdés lesz, de abban kérem a segítségeteket, hogy pc-n hogy lehet úgy baráttal játszani, hogy a sztorit csináljuk közösen? Mert akár hogy próbálkozunk mindig challengebe dob be.
PS4-en volt ilyen opció, ott több ismerőssel is játszottam így. Biztos én állítok be rosszul valamit.Előre is köszönöm!
-
Winne
nagyúr
Hát nem árasztották el sajnos a kuponos kódot az aprót.
-
SenorGrande
senior tag
New Docket Code: GOODBYE SUMMER
(Gold Tier Docket.) -
Atilla001
senior tag
akinek kell bow, crossbow blueprint, még pár napig megteheti.
-
MrTwister
őstag
válasz
SenorGrande #3605 üzenetére
Jubilálok! Itt a centenáriumi!
-
thomasa
senior tag
válasz
Gabica cica #3597 üzenetére
Ezek gyorsan lejártak
-
MrTwister
őstag
válasz
Gabica cica #3602 üzenetére
99
-
Gabica cica
kezdő
válasz
Devil Smile #3598 üzenetére
Nekünk 107 Az öcsém mondta is, a bika .....
-
djyuri
őstag
válasz
Devil Smile #3598 üzenetére
103
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hyundai, Kia topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
- Akció! Olcsó számítógép PC Akár játékra is! I7 4770 / GTX 1060 / 16GB DDR3 / 128SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest