- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hisense LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Videós, mozgóképes topik
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #1998 üzenetére
Ez az oldal nem tudja behúzni a Steam accot, ugye?
-
Mr.Csizmás
titán
[link] unknown strange rock gyűjtögetés valaki?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Devil Smile #1997 üzenetére
!! LIGHTMYROCKET
tkömet a kontrolvébe...
ez Rocket League skint ad a csótányra
volatile barlangpucolás valaki?
-
Devil Smile
őstag
válasz
Mr.Csizmás #1986 üzenetére
Na ma sikerult megoldani de az utolso kod mar invalid...
-
davidsone
addikt
válasz
Mr.Csizmás #1995 üzenetére
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Devil Smile #1994 üzenetére
nekem dobott egy except samut, meg egy világoskék-fehér mintás szintén except fűrészt
samu az ment is bontásra, a fűrésszel meg jól lehet hadakozni.
<SPOILER>
ma vittem végig a sztorit, elég érdekes a vége, hogy a jobbrát választottam....ez a harc elég wtf volt, főleg a végeha a másikat választom, akkor mi van? simán leokézza a dolgokat, és elsétál?
-
Devil Smile
őstag
válasz
Mr.Csizmás #1993 üzenetére
hat google talalatokra se indul az oldal uh majd holnap megnezem hatha osszeszedi magat..
Köszi -
Mr.Csizmás
titán
válasz
Devil Smile #1992 üzenetére
főoldal se jön be...na mindegy.
google -> DL weapon docket -> regelj fiókot, vagy ha már van a telós appból, csekkolj be, kösd hozzá a steamet, és mehet a kód, sokat fog gondolkozni, aztán ingame a házmesternél lesz a tallér
-
Devil Smile
őstag
válasz
Mr.Csizmás #1991 üzenetére
nalam nem csinal semmit a link..csak tolt tolt de nem jon be semmi.. nalam van vmi gond v az oldal halott?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Devil Smile #1990 üzenetére
elvileg működik többször is
-
Devil Smile
őstag
válasz
láma kérdés, de hol kell megadni ezeket a kodokat?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Zsmester89 #1987 üzenetére
javítom, megtaláltam az összes hatlövetűt
wild wild west, fck yeah
-
ooooobi
senior tag
Eddig lehet csak egy bug volt, de azt hitem ez normális, bärmennyiszer meg tudjam javítani a fegyvereim, de ez már nem megy. Akkor utánna csak dobjam el, hiába fel vlt tuningolva, nem lehet már semmit kedeni vele?
Meg a pisztolyom elkezdett 3at löni, ezt mivel állitom vissza 1 kövesre? Mostanában néha aig vannak zombik az utcán, ez se tudom mitöl lehet. -
Zsmester89
őstag
válasz
6lövetüből van 3 vagy 4 féle
sőt, van olyan "idegen" fegyver, amivel gázpalackot raksz rájuk vagy mi
szálldogálnak és felrobbannak
de már csak pár lőszerem van hozzá.
-
Mr.Csizmás
titán
weapon docket:
08AHFGBAF6DG
WHERESTHECHICKEN
IGHTMYROCKETtaláltam hatlövetűt
-
sheep
addikt
válasz
Mr.Csizmás #1983 üzenetére
Aham én észrevettem
csúszni sztem nem lehet, legalábbis én nem tudtam -
Mr.Csizmás
titán
azt észrevettétek, hogy TF-ben némelyik nagyfesz távvezeték oszlopán menedékek vannak?
btw. azok vezetékein lehet csúszkálni?
-
Winne
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #1979 üzenetére
Lehet.
-
Winne
nagyúr
válasz
micafighter #1977 üzenetére
-
Winne
nagyúr
Ezt látom én is, amin elgondolkodtam, amit írtok is, hogy egyrészt az ezutáni cuccokat is adja-e és hogy mivel a játék már megvan, lesz-e emiatt egy Dying Light giftem, amit el tudok adni.
-
Drenadar
veterán
válasz
micafighter #1970 üzenetére
miért? várható még új DLC?
-
micafighter
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #1969 üzenetére
Abban benne van az SP is, vagyis ha az dl:following enhanced edition nem kapja meg az új dlcket akkor az SPsek se. Ezért kevés eséjét látom hogy nem kapná meg az uj dlcket majd, mivel elvileg ezért is emelték az SP alapárát, de persze volt már rá példa más játékoknál hogy nem került minden tartalom bele az SPbe.
-
djyuri
őstag
Üdv
Eddig csak én csatlakoztam unokatesómhoz. Ezért ott vannak a mentések.
De szeretném,ha nálam is meglenne a közel 100%...Akkor mivel jár,ha ő csatlakozik be? Elveszít ő bármit is a mentéséből?
köszi
-
Zolás
addikt
válasz
Devil Smile #1964 üzenetére
Még egy custom mapot se próbáltam. Azokon is kapsz XP-t, vagy hogy működik?
-
Devil Smile
őstag
Probalta vki az uj palyakat?
nekem 4 custom map jelent meg..
milyenek? en nem probaltam egyiket se.. -
davidsone
addikt
válasz
Mr.Csizmás #1960 üzenetére
sztori után is dobálja...
-
Mr.Csizmás
titán
the followingban elfogynak az air dropok előbb-utóbb?
vagy simán a sztori végével vége annak is?
-
djyuri
őstag
Pedig azért gondoltam erre a bug-ra,mert pont egy olyan helyen farmoltunk Gr dobozokat,ahol ki/be lépegetünk egy karantén zónából... És akkor mindig újrarakja a GR csomagot és a pár katonát körülötte.
Nem tudok rám megoldást találni.
Nincs semmi tuning...hónapok óta toljuk unokatesómmal. És most készülünk megvenni a season pass-t,csak előtte feltoljuk a karaktert,hogy ne érkezzünk az új térképre üresen
És most ezzel a kifagyásokkal így idegesítő és ráadásul az utoljára (+/-5 perc) megszerzett dolgokat is elveszítjük.
-
Rasiel
senior tag
"Fixed quarantine zones not being playable more than once"
vagyis: Javítva, hogy a karantén zónák nem játszhatók többször.Nem igazán tudom elképzelni, hogy ez okozza nálatok a problémát.
Esetleg a kettő közül valamelyik:
- Various stability improvements, including co-op
- Minor tweaks and fixes improving the gameElképzelhető, hogy olyan módosításokat eszközöltek a készítők ebben a nagyobb frissítésben, hogy nálatok valami oknál fogva ilyen hibát idéz elő. Ha többeknél előfordul ehhez hasonló hiba, akkor a következő update-ben szerintem nagy eséllyel javítva lesz.
Esetleg nincs tuningolva valamilyen hardver a gépeitekben? -
djyuri
őstag
Hopp akkor meg is van a baj!!!
Fixed quarantine zones not being playable more than once
Ugyanis örökkön örökké lehet játszani őket küldetésként és mindig oda is adja érte a GR ládákat,pénzt, XP pontokat. Ergo amint belépünk egybe,egyből a T-vel el kell fogadni a quest-et....
És pedig,ha jól értem,amit írtál,akkor pont,hogy csak egyszer lehetne játszani. Ennek ellenére nem a karantén zónában fagy be a gép. Például most csak császkáltunk az utcákon és nyitogattuk a rendőrautókat. -
Rasiel
senior tag
v1.11.0:
Added new community created maps
Various stability improvements, including co-op
Fixed quarantine zones not being playable more than once
Removed common duplication exploits
Minor tweaks and fixes improving the game
Added NVIDIA Percentage Closer Soft Shadows (PCSS)Dying Light: The Following fixes:
Fixed quest progression issues in certain situations
Balance and progression tweaksNálam eddig nem volt vele gond, semmi fagyás, semmi stabilitásbeli probléma. A PCSS árnyékolás viszont szépen tudja enni a gépet, igaz nem vártam mást...
-
MK VII
veterán
válasz
INMOTEP #1949 üzenetére
1-es gombbal tudod kiválasztani, hogy mi legyen a görgőn. Bal alul mutatja az éppen aktuális dolgot, hogy mi van kiválasztva. Petárda, molotov stb stb. És ott van az a kampós köteles cucc.. Ha azt választod ki az egyes billentyűvel, akkor, ha lenyomod az egér görgőjét akkor tudod használni.
-
INMOTEP
őstag
válasz
Zsmester89 #1948 üzenetére
Mi a neve ennek ? és hol lehet megtalálni ?
-
INMOTEP
őstag
Hello ,lehet hülye kérdés de a kötelet vagy mit amit kilehet lőni hogy feljuss bárhova mászás nélkül azt hogy tudom használni ? 1X Sikerült valahogy de nem tudom hogy
-
sheep
addikt
Örülök, én is a vga driverre tippeltem volna alapból.
Nincs a win10-zel semmi gond amúgy, én egy éve használom, proci húzva van, 5 vinyó van a gépben, szóval nem egyszerű a történet, de sosem volt vele probléma, nem fagyott, minden jól fut. Nekem megérte váltani.
Egyedül a far cry 3 ami nem volt hajlandó elindulni de az meg az uplay sara volt. -
djyuri
őstag
Sziasztok
1-2 napja kijött egy újabb frissítés az alapjátékhoz és azóta rendszertelenül befagy a játék....se coop se single..és unokaöcsémnek is.
Most gyalulom a drivereket és valószínűleg a gamát is újrateszem.
Másnál minden ok?A hibát okozó alkalmazás neve: DyingLightGame.exe, verzió: 1.11.0.0, időbélyeg: 0x56d0616b
A hibát okozó modul neve: engine_x64_rwdi.dll, verzió: 1.0.0.0, időbélyeg: 0x56d05f33
Kivételkód: 0xc0000005
Hiba pozíciója: 0x0000000000208880
A hibát okozó folyamat azonosítója: 0x13e8
A hibát okozó alkalmazás indításának időpontja: 0x01d17700d5a56fa6
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Dying Light\DyingLightGame.exe
A hibát okozó modul elérési útja: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Dying Light\engine_x64_rwdi.dll
Jelentés azonosítója: 3ca38dfb-e2f5-11e5-94af-bcaec504b6ee -
davidsone
addikt
válasz
Devil Smile #1939 üzenetére
mindegy kb most kérdezi be nyócadjára min a 2. topicban de nem érti...
-
wrongduke
aktív tag
válasz
laci12234 #1937 üzenetére
Szia!
Ha jól értem a problémát akkor amit te szeretnél azt nem lehet. Ahhoz, hogy ez sikerüljön meg kell, hogy legyen a játék mindkettőtöknek. Stream-mel nem tudom, hogy sikerült (max valami VPN-nel), de ez csak úgy működhet, hogy egy gépen fut kétszer a játék. Az egyiket te használod a másikat pedig a kolléga a távolban.
Hozzá kell tegyem ehhez már gép is kell és kellő mennyiségű tudás ilyen téren, (beleérteve a szélessávú internet mind két oldalon, kb 60-120 MB-ra saccolom) de ezzel a tudással sajnos én nem rendelkezem.
A javaslatom inkább, hogy a társad szerezze be a játékot, elég jó akciók szoktak lenni és hamarosan jön az újjabb leárazási hullám.
Sajnos csak ennyit tudok javasolni.Szerk.:
Devil Smile-al teljesen egyetértek -
Devil Smile
őstag
válasz
laci12234 #1937 üzenetére
mar az elozo bejegyzesednel is megirak neked h ilyet nem lehet csinalni..a stream az csak tovabbitas azaz pl a haverod latja ahogy jatszol... a Te jatekoddal egyszerre tobben nem tudtok sehogy sem jatszani
a csaladi megosztassal lehet olyat h toben jatszotok a te jatekaiddal de ott is 1xre csak 1 ember jatszhat egy jatekkal...
Coop csak akkor megy ha neki is megvan a jatek.. az alapjatekot mar ha jol tudom 3e korul meglehet szerezni... -
sheep
addikt
Bár ez a PC-s topik, de esetleg hasznos infó lehet a PS4 tulajoknak:
[lehet nyerni PS4-es Enhanced Editiont ha válaszolsz egy kérdésre] -
laci12234
tag
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy hogyan lehet coopba játszani csak nekem van meg de tudok egy olyat a geforce experecével hogy streamolni azaz ha másnak nincs meg meghivhatom és igy ö is tud játszani ez sikerült de ö irányította az én karakteremet
-
wrongduke
aktív tag
Én és a haverom külön sportot űzünk a hely kiírtásából co-opban. Nálunk az a baj mire elérünk egyik végéből a másikba (az alagúttól, ez EÜ sátrak végéig) addigra a híd közepétől (ahol az UV lámpa szedegetésvan KB) vissza teremnek... és beseteledik... onnantól már nehezebb "tisztán tartani"...
Munkaután kifejezetten kellemes időtöltés az a 1,5 - 2 órás mészárlás, 3 napja nem haladtunk tovább, csak ott ökörködünk. Idáig egyszer takarítottunk ki "teljesen".
Normál nehézség, story 15%
Túlélés: 11
Futás: 10
Harc: 11 -
Enton
addikt
Én jobb szeretem az old towni kis tereket, de a hídon is jó.
Mondjuk 2-3 óra után tényleg uncsi tud már lenni akkor egy-két nap szünet és lehet újra kezdeni. Nemrég az álcázásra+fejtekerésre kattantam rá. De olyan 30-40 után kiakad és csak legugolnak a zombik de meghalni nem akarnak ekkor átváltok egy kis kaszabolásra/nyilazásra vagy helyszínváltás aztán megint jó a nyaktekerés. -
laci12234
tag
Sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy hogyan lehet coopba játszani csak nekem van meg de tudok egy olyat a geforce experecével hogy streamolni azaz ha másnak nincs meg meghivhatom és igy ö is tud játszani ez sikerült de ö irányította az én karakteremet
-
Winne
nagyúr
Köszi szépen, picit várok még és szerintem meg fogom venni, már csak azért is, mert sok jó pillanatot és jó hentelést hozott nekem ez a játék, megérdemli.
-
sixpak
nagyúr
Viszont a legbiztosabb az Indiegala.
-
Winne
nagyúr
Mennyire megbízható ilyen oldalakról venni a SP-t?
-
djyuri
őstag
válasz
micafighter #1916 üzenetére
És tényleg,hisz egyszer már működött
-
Zsmester89
őstag
Amikor együtt látod slumot és a follow gátat:
Az ablak másik oldaláról nézve:
Ugyan ez a szekta kicsit másik szemszögből:
Ez a nézet is egyedi:
Ez pedig a már említett robbantás előtti pillanat(Első 4 képhez: Slumban van egy átjáró -talán az antennákhoz valónál- , azon belül az egyik romkupacon egy lyuk
ha beleugrasz, akkor beesel a pálya alá, onnan meg megvan az út, hogy merre tudsz kicsáklyázni ilyen frankó helyekre
)
-
vvega30
senior tag
válasz
Zsmester89 #1910 üzenetére
nekem van "kulcsom" de nem nyílik az ajtó, kell még valami hozzá?
-
Redcaster
őstag
válasz
Na ezt kipróbálom
Köszi a tippet
-
djyuri
őstag
válasz
Jesszus
És el lehet a robbanástól menekülni a verdával? -
Redcaster
őstag
A The Following kiegben, a pályán lévő "bossok" lecsaphatóak soloban is, vagy mindenképpen coop kell hozzá? Valamint a military ládákhoz hol szerezhetek olyan kulcsot ami nyitja őket?
-
mcmike
őstag
Sziasztok,
Nemrég kezdtem el a the Following DLC-t, és már azt írja hogy a sztori 90%-on van, és pár mellékküldi után már nem találok sokmindent (mármint konkrét küldetést). Én nézek csak be valamit, vagy tényleg csak kb. 2 vagy max 3 menedékhelyen lehet melléküldetéseket találni? A többi menedéken csak az autót tudom visszahívni, meg a szokásos dolgok: aludni, player stash, stb?
Mire való a bounty board? Azt még nem néztem meg...
Amúgy nagyon jó, remekül összerakták ezt a dlc-t, kellett már hogy nyílt területen is lehessen zombit vadászni.
-
Zolás
addikt
válasz
Mr.Csizmás #1902 üzenetére
Este megvolt a vendégség, csak én mentem hozzád
Amúgy jött valami peccs, optimalizálás, meg a duplikációk megszüntetése van beleírva.
-
Devil Smile
őstag
Ma holnap 100-100% lesz a 2 sztoi kuldi nekem is Followingbol alig csinalgtam mellek kuldit az alapjatgekbol maradt par db mellek ha lesz kedve vkinek akkor szivesen varom kis bandazasra.. es meg a Bozakot se csinaltam meg...
-
Winne
nagyúr
válasz
Zsmester89 #1900 üzenetére
Nálam az első mentésben szerintem akkor elindult már, amikor az első fullos lett. Azt hiszem itt valaki írta, hogy amikor fullos lesz az egyik, akkor annak a pontjai mennek a másikra, majd a kettő pontja a harmadikra, de nekem nem így volt, csak a legendbe mentek onnantól.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- AliExpress tapasztalatok
- Formula-1 humoros
- Jövedelem
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kés topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest