- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttt
senior tag
válasz
Prosector #3822 üzenetére
Jófejség, de a GOTY edition - fullra telenyomva az összes DLC-vel - több, mint két éve ~7e HuF volt bundleban. Most meg az alap ~3,5e , szóval aki addig, eddig a virágboltossal játszott minimum, hogy kiadjon ennyit -már aki rákattant, pl én
.
Már nyomnám a 2. részt is, de asszem 2-3 év mire erre az árszintre esik, virágbolti meg nincs, uh, marad az első rész hentelése.
(Az alagutas jó, csak ha már kiismerted; rövid - így is megcsináltam vagy tucatszor)
-
cyberkind
félisten
válasz
Prosector #3768 üzenetére
Itt az a baj, persze csak azoknál, akik követték a játékot régóta, hogy rengeteg gond volt, gyakorlatilag development hellben ragadt az elmúlt 2 évben, nemhiába jön később majdnem 2 évvel a tervezett megjelenésnél. De ha jó, engem se izgat, csak nem fog meglepni ha mellémegy.
-
Atilla001
senior tag
válasz
Prosector #2464 üzenetére
engem is a grafika érdekelt.. láttam egy képet és valahol olvastam, hogy az egész estét egy oszlopra mászva töltötte. A Radeon 280 at akartam kipróbálni.. hehe
és mai napig utálom a horrort és a horror/zombis játékokat.. ez is nyomasztó, de nem tudtam abbahagyni
legeslebjobb grafika eddig -
sheep
addikt
válasz
Prosector #2459 üzenetére
Jaja, nálam is az egyik legjobb játék.
Érdekes hogy én pl. gyűlölöm a zombis filmeket / játékokat, a Dead Island kb. 10 percre kötött le, és ezzel is úgy voltam hogy adok neki egy esélyt.
És annyira más mint az öszes többi játék hogy teljesen beszippantott. Már vagy 3x végignyomtam én is.
Remélem tényleg hegesztik a 2. részt és legalább olyan jó lesz mint az első -
daveoff
veterán
válasz
Prosector #1864 üzenetére
Nekem nem igazán okozott eddig gondot a zárnyitás, de azért köszi a tippet. 1 percnél tovább? meg is őrülnék, ha addig tartana....szerintem 90%-ban fél percen belül nyitok(vagy talán még kevesebb, nem szoktam nézni), legyen az akármilyen very hard zár, és skyrimmal még nem is játszottam.
nem olyan nehéz ráérezni...
-
sheep
addikt
válasz
Prosector #1710 üzenetére
Ízin tolom
Én már csak ilyen öregesen nyomom a játékokat...
Jobban szeretem felfedezni a világot mint zombikat irtani, de megfigyeltem hogy sokkal nehezebb a játék. A múltkor semmi gondom nem volt, szépen végignyomtam, most meg már többször is vért izzadtam pedig még az elején vagyok. Ha nem lenne nálam Korek machete akkor nem tudom mit csinálnék. Volt pár szitu amit csak azzal tudtam megoldani. -
Atilla001
senior tag
válasz
Prosector #1093 üzenetére
nem. amikor megvolt az új gépem. techdemónak akartam.
amúgy warez 90 óra most meg vagy 80 óra a steam benha valaki jönne a Bozak Hord-ot megcsinálni jólenne. iszonyat lámák vannak multiban.. (én csak azt fogok ki)
de már nem is tudom minek játszom..
a leaderboart meg fasság.. hekkelik.. értelmetlen.. -
-
rocket
nagyúr
válasz
Prosector #956 üzenetére
Ez pont az a jatek amihez eromu kell, nagyon hektikus a framerate, ahoz, hogy ne essen 60FPS ala 100FPS folotti atlag kellene, az AMD "vackaival" meg megrosszabb a helyzet, foleg CPU fronton.
Old Town masfel oras boklaszas, kaszabolas, lootolas:
1.5-os patchel a VGA memoria kezeleset is elcsesztek Radeonokon.
-
Atilla001
senior tag
válasz
Prosector #956 üzenetére
Szia!
(#956) Prosector : Végül is ez a küldis dolog mindig is ilyen volt. Régen játszottam már ilyesfajta FPS-t és most 2015 ben többet vártam ilyen szinten. Sajna ez a játék is csak szép lett, de ilyen téren változatlan.
Az volt a hab a tortán, míg a tüzbedobott anticucc megoldásáig, egyszerűen nem sötétedett be. Lestem, hogy mikor lesz már este, hogy elbújhassak. Úgy néztem az órát, hogy csápoltam a fegyóval és kicsit látszódott a bal kéz, mindig 19:52-volt.Aztán leesett hogy ez a történet része és így tudom meg, hogy este van és uzsgyi a SafeZonÁba, mert csíra a karim és lenyomnak 3mp alatt. Kicsit kiábrándított, hogy a főküldi majd mind "Hurry" de bármikor mehetek.
A sebességről direkt nem szóltam, mert meg fogsz lepődni, nagyon jól fut. V1.2 verzióban 50% látótávval (néha beröccent) játszottam. Aztán feltettem az 1.5 peccset és levittem 25% ra és 1920x1200-ban akadás nélkül fut. Az én "szar régi vasamon"
. Ezt a játékot pont azért próbáltam ki, mert kíváncsi voltam a grafikára és hogy mit tud a gép, a monitor. Egy agyatlan SeriousSam féle zombidarálósra gondoltam. Amúgy elvből nem játszom zombis játékokkal, mert nyomaszt. Bár már így 30 óra játék után kezdek immunis lenni, ahogy kiismerem a terepet.
A gépigényre vissza. Azért említettem, mert kell hozzá gép, (már ugyan butították), ezzel összevetve gondoltam, hogy nem csak a grafikára, hanem a sok algoritmusra ami random realtime számolja a zombikat, hogy ne legyen 2 egyforma. Vagy efféle jódolgok.A Skyrim érdekel. Mindenki isteníti. Ott figyel a Steam fiókomban, csak időm lenne nekiülni.
(#958) Mr.Csizmás Be kell vallanom, hogy sajnos igen. Mint fentebb írtam, csak ki akartam próbálni mit is tud. Nagyon soknak tartom a 12k vagy 50-60€ árat. De hangsúlyozom, hogy elítélem a kalóz dolgokat! Még az oprendszerem is jogtiszta..
(#960) eami: Hát igen. Köszönöm, a megvilágítást. Ez tényleg pont úgy néz ki. A való élet a legjobb példa.
Asszem kicsit túlpörögtem a dolgot. Bár amit leírtam úgy is gondolom, csak más körítéssel kellett volna leírnom. Sok mindent nem is értek a játékmenetben, de azt már meg sem kérdeztem. Pölö, hogy lehet e az elektromos/tüzes fegyver hatását előidézni, vagy automatice random ráz/éget? Este a zseblámpa csalogató, vagy csak ha meglátnak a csáposok akkor bukok le? Valóságban ugye a zseblámpa olyan mintha kiabálnék célkereszttel a fejemen hogy Free Braaaaaain!). De hát ezek zombik.
Befejeztem. Köszönöm a hozzászólásokat.
-
vvega30
senior tag
válasz
Prosector #796 üzenetére
Azért ez elég szánalmas, hogy ilyen külső modot kell használni a játékhoz. Kipróbáltam, állítgattam, de nem javított a helyzeten.
A notepados átírkálást is megcsináltam, de azzal se lett jobb.
De ahogy olvastam más fórumokon is vannak, akik ugyanerre panaszkodnak amire én.
Már bánom, hogy pénzt adtam ki erre a.... -
daveoff
veterán
válasz
Prosector #657 üzenetére
Hogy is mondjam, nem akarok nagyképűnek tűnni, de elég jó érzékem van a játékokhoz, hamar ráérzek mit kell csinálni. Ennél a játéknál sem volt másként, az elején volt egy kis hiszti, mert felhúzott, de aztán ment mint a karikacsapás. Meg aztán 3 gyerek mellett nem ülhetek egész nap a gép előtt, éjszaka nem árt aludni is, no meg dolgozni is kell néha, úgyhogy siettem ahogy tudtam..
Egyébként alapvetően multiplayer FPS beállítottságú vagyok, az ilyen gyüjtögetős MMORPG stílusra már nehezebben veszem rá magam. De így utólag ebben a játékban jó az egyensúly ebből e szempontbó is....
-
daveoff
veterán
válasz
Prosector #545 üzenetére
Persze, semmi gond!
Ez tényleg így volt, nem szégyenlem bevallani, de viszonylag hamar 180°-ot vett a véleményem a játékról. Az elején kicsit idegesítő volt, de aztán hamar rájöttem mit kell tennem. Én 18h körül járok, story line még csak 24%, a mellékküldetésekre mentem rá, nagyon jó...
A véleményem a játékról, egy másik topikból....
Dying Lightal játszik valaki? Eszméletlen jó lett a játék, úgy beszippantott, hogy már-már elvonási tüneteim vannak...Összhangban van minden, a látvány, a hangok, a helyszínek, fegyverek, fejlődés, stb. Minden a helyén van, figyeltek a részletekre, nagyon komolyan összerakott játék lett. Rég nem fogott meg ennyire egy játék. Magasra tették a lécet a zombis játékok között, eleve magas szintet képvisel a jelenlegi silány, lemásolt játékok között.
Ami lemaradt, hogy tényleg brutál para tud lenni a játék.....
-
rocket
nagyúr
válasz
Prosector #431 üzenetére
Nincs mar quest giver.
#432: Nem aktiv a kuldetes.
Elmentem oda is ahol vegzodik a mellek kuldetes, de nem volt ott se.
Az a baj nem emelkszem felvettem volna, de lehet, hogy eltunt, sokan panaszkodnak bugokra, hogy eltunnek az inventorybol dolgaik.Sajnos apro bosszanto hibakkal tele van a jatek, 1.4-es patch ota pl. mikor kilepek a jatekbol es masnap vissza, teljesen random helyen talalom magam, de volt mar olyan, hogy Slums-bol Old Town-ba rakott es forditva.
Tobbszor beestem a palya ala, sot egyszer sikerult ugy atrugranom egy falon, hogy olyan szobaba kotottem ki amibol nem volt kiut, az volt a szerencsem, hogy meg nem mentett a jatek, kulonben lottek volna a kozel 60 ora jatekidomnek.Aki sik terepen gyilkolaszik ejszaka, az vigyazzon ha felkell a nap, es elkezdi felvenni a legyilkolt zombik altal elszort csomagokat, szokott jonni a semmibol egy sarga ruhas palackos rohanva, es felrobbantja magat, 3x haltam meg igy, szedegettem a csomagokat aztan egyszer csak ott termedt es buuuummmm, pislogni nem volt idom, nem, hogy cselekedni barmit is
-
-
Enton
addikt
válasz
Prosector #176 üzenetére
Könnyű ám a survivort is tápolni.
Én a piactól futkároztam az éjszakai etetőig kb 10mp megjárni:Egy alap odamész lelövöd a kajáscsókát visszamész alszol egyet olyan 3-4000 közti survivor pontot ad, de lehet még ugrabugrálni meg zombitölni pluszba akkor szépen megy fel a pont is.
Mindezt persze ezért:
-
sunci_02
aktív tag
válasz
Prosector #174 üzenetére
Amikor 60% még van a csíkból akkor szoktam javítani, és akkor nem csökkent ugyan úgy 3/3 volt a Repair... Nem rég értem el valami Skill ami ezt segíti, hogy ne fogyjon a lehetőség.
SKILL TYPE: Passive
REQUIRES: Survival Level 7
PRE-REQUISITE: Crafting ExpertiseGet better at repairs. Repairing a weapon will often not use a weapons repair slot.
-
-
Habugi
addikt
válasz
Prosector #135 üzenetére
Pontosan!
A helyi flóra különböző komponenseiből állíthatóak elő, blueprintek között megtalálod elvileg a "recepteket", van pár Sidequest ami extrákat is ad.
(#136) Eagle16:
Jópofa az új terület, feldobja a változatosságot.
Sokkal jobb a loot, több a tápos zombi és mulatságosabb az éjszaka..(nem lehet egyszerre túl nagy távokat lesprintelni..)
Új hozzászólás Aktív témák
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mikrotik routerek
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest