Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
írtam a nero mire való a mostaniak 9-től a 12-es verzióig. régebbi 6-os jó igazán dvd filmekhez, de ott már probléma lehet a mostani lemezek miatt.
Ezért az imgburn a javasolt képfájlokhoz, dvd filmekhez és BD filmekhez megy csak ez az ajánlott.Akkor nem.
Anno régen az LG CD íróhoz (ami hardverként szuper volt) Ashampot adták író progiként..a szar jelző elég enyhe volt rá (jött a nero és feurio)..utána ez került be a windows xp op.rendszerbe
Sry de nekem előítéletem van a progi iránt...ergo sosem lesz a vinyón, mint ahogy nem is telepítettem az elmúlt 12 évben.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Kuponkunyeráló
- Külpolitika
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- (új, bontatlan) ADATA Ultimate SU650 120GB (Foxpost:+1400Ft)
- (új, bontatlan) 250GB WD Blue SA510 (Foxpost:+1400Ft)
- WD Black SN850P 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Samsung 970 PRO 512GB M.2 PCIe SSD
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest