Aktív témák
-
nyomika
csendes tag
válasz kzoleeka #4675 üzenetére
hello klozeeka!
porgetni lehetett a filmet (gyorsitva lejatszani), csal a player progi csuszkajan nem lehetett tetszoleges helyre allitani.
eloszor a decryptert hasznaltam file modban, a shrinket csak egy masik probalkozasnal csak a ripeleshez (teljes lemez, nincs tomorites), mert azt gondoltam, az talan kiiktatja ezt a fajta korlatozast, ha ez egyaltalan az.
ja, az anydvd termeszetesen futott a hatterben.
minden lepes utan ellenoriztem az eredmenyt, de a tiltas vegig benne maradt. ezek utan engedtem at az ifoediten, de ugy, hogy csak a tiltasokat szedtem volna ki belole. amikor uj ifokat csinalt a strippelt vob-okhoz, akkor jelzett hibakat, es csak ettol fogva lett nem valaszthato a menu. tehat az is eltunt az ifo-bol.
szoval, ha valaki tudja, hogy milyen korlatozas lehet ez, es hol lehet kiiktatni, akkor kerem, hogy ossza meg velem.
koszi elore is,
udv
ui: az eredeti lemez az enyem, sajat celra kene a bizt mentes, mert nagyon idegesito, hogy filmnezes kozben nem tudok egy reszt megegyszer visszanezni.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- 1db wd red 3tb wd30efrx és 2db wd30ezrx 100/100 keveset mentek
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SSD 256GB Sata 2,5", kiválló minőségű
- Új Blueendless 2 lemezes RAID ház, Foxpost az árban
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest