Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- 3D nyomtatás
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Hobby elektronika
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
szucsi
őstag
Töredezett lesz a felirat. Ha mondjuk van egy sorod, a betűk alja, vagy teteje mintha elcsúszna. Van, hogy egy egész sor.
Tök gáz, amit vettem most játékost, elvileg megeszi a söralátétet is, erre nesze, ez is baszakszik. El tudod képzelni, hogy a nyersanyag (Trax-8) miatt van?
Vagy lehet ez a TVhibája?!?
Nem, az nem lehet, számtalan eredeti filmet néztem felirattal, azokat szépen megjelenítette.
Csak a tömörítettet baszarintja el. PowerDVD-vel mondjuk tökéletes, úgyhogy nem nagyon értem. -
erdoke
titán
válasz
oregharcos #3091 üzenetére
A Premiernek nem a kimeneti fájl mérete miatt kell a 24 GB hely, hanem az átmeneti fájloknak (avi?).
Túl sok lépésben csinálod, így nehéz megmondani, hol történik a hiba. -
G.F.
aktív tag
Felirtam egy filmet DVD-re, ami még nem különlegres dolog...De. Az asztali masinában látom, hogy van 1 db DTS hangsáv, de nincs hangja. Számitógépen nézve minden oké. Mi lehet a gond?
-
Dominator
aktív tag
Hogyan tudok divx vagy xvid filmekből DVD-t vagy SVCD-t írni? A Nero nem engedte az SVCD-t, mert több, mint 800 mega lenne és nem tudtam tömörítést állítani. Ja és felirat is kellene. Köcce.
-
szucsi
őstag
up.
Egy nagy problémám változatlanul maradt.
Amit Decrypterrel összenyomok, (mostmár a 85-ös, de a 74-es is ezt csinálta) összetörik a felirat alatta.
Azóta lecseréltem az asztali játékost, mondván biztos ott a hiba, de nem, ez is töri ugyanúgy.
Mi a franc okozhatja más?
szerkó:
Rebuilder 0.85b
Avisynth 2.55
CCE 2.70.01.05.
DGDecode.dll 1.10
Nero 6.6.0.12
Traxdata -8
valaki nem tapasztalt hasonlót?
[Szerkesztve] -
szuszu23
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném meg kérdezni hogy ki tudna nekem segíteni?
Leszettem a netről a Verovision Express 3.1.0.0.-t meg a magyarosítást is.
Na az a baj hogy a videó cd-t megcsinálja nagyon szépen,de ha arra megyek hogy svcd-t vagy dvd-t szeretnék csinálni akkor azt irja ki nekem hogy egy segédprogramot telepítsek fel.
Az egyik barátom pedig azt mondta ha a regísztrációs kódot beirom akkor majd tudok dvd formátumot csinálni avi-ból.Csak az a helyzet hogy nem kéri tőlem sehol a kódot.
Hogy segítsetek nekm lécci hogy milyen segédprogramot lrakja fel.Meg abban hogy honnan tudnám leszedni.Vagy a Nerovision express 3.0.1.2.7. ajánlották,ha ezt ajánljátok akkor irjátok már le nekem hogy mitt szedjek le meg hogy hogyan kell használni.
Előre is köszönöm.
Sziasztok! -
oregharcos
csendes tag
Szia Erdoke!
Nero 6.6.0.3-al és NeroVision express 3.1.0.0-val csináltam,a legutobbi fílmet.
Nem csinált audio.ts-t, csak video.ts-t. A számítogépen a Win-DVD rendesen lejátsza, asztali gépeknél is megy, de nem jó! Ugyanis vizszintesen nem folyamatos a lejátszás, rángatva megy.Én úgy csinálom, hogy Pnnacle kártyával
veszem fel, teljesen tömörittlenűl 720X576-os fekbontásban.Adobe Premirrel összerakom (effect stb.),utánna írtam Néróval, de nem lett jó.Még hozzátartozik
ehhez, hogy az AdobeP.-ből SVCD-ben exportáltam, ugyanis DVD-formatumnál
24GB-os szabad hely nem vólt elég a vinyon. Az egész fílm 24 perces.
Nem igazán értem, hogy miért kell ennyi hely, mikór 13 perchez a leírás szerint
elegendő 1GB. SVCD-ben is 1GB-felett van.
Köszi a segitséget!
Minden jót! -
Hoppsz most látom, hogy az eredeti dvd-n sincs magyar felirat, csak ott, ahol nekem is... De akkor nem lenne felirat? Ezt csak azért gondolom kétkedve, mert full profi anyagról van szó, és a 3. rész verkfilmjei már magyar feliratosak mind... De az 1-2-ben némely nem... Elronthatta valamilyen progi a feliratot, vagy törődjek bele, hogy ilyen, és kész... Én fullra megértem az angolt, de sajna tesóm nem...
-
Sziasztok... Megint én...
Szóval lent van minden verkdvd, ami kellett... Remek, nézegetem is őket... De egy valamit nem tudok... PowerDVD-m van, a file-ok vob-ba meg ilyenekbe, tehát mintha csak lemásoltam volna egy könyvtárba a dvd tartalmát... Elindítom, ugye bejön a kérdés, hogy nyelv... megadom a magyart... utána bejön a menü. elindítok egy videót, és kb. a videók felénél van magyar felirat, a másik felénél nincs. Ha nincs, akkor a jobb klikkes menüből nem is választható a subtitles pont... inaktív... szóval ezeknél hogy lehet bekapcsolni a feliratot? -
szucsi
őstag
Valami pedig büdös itt.
Egyrészt a 0.85-tel több, mint 7 órája megy a film, 0.74-gyel lement 5 óra alatt.
Másrészt kiírt nekem valamit a köcsög: ''Possible dropped frames noted in this segment, ...'' Ez azt jelenti, hogy elrontott egy-két frémet, és kihagyta úgy ahogy van?
[Szerkesztve] -
azozo23
csendes tag
Sziasztok!
Van egy olyan problémám,bármilyen progival próbálok dvd filmet írni vagy lefagy(nero) vagy el sem kezdi az írást csak áll 0%-on(clone dvd,dvd decrypter).
Csak xp alatt van ez a probléma(ki van kapcsolva az xp cd írója), 98SE alatt teljesen jól működik.Egyébként LG-írom van.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
DrSTomi
csendes tag
Hi. Lenne egy gondom. Ki szeretnék irni egy net-röl letöltött filmet de azt irja ki a Nero hogy''A fájlok ujrakiosztása, sikertelen.....stb.''
Ilyenkor át szoktam küldeni a Shrinket rajta és irható lesz. De most a Shrink ''Invalid DVD navigation structure.'' hiba üzenettel leáll. Ilyenkor mi van?
A dvd2one ha végig megy rajta akkor megy a film de szaggat borzalmasan.Mit csináljak vele???
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
Nézd meg alaposabban. Összekevered a VTS-t a VMG-vel. Az egyik VIDEO_TS.VOB ( illetve IFO+BUP, a VOB=VMGM nem kötelező), a másik VTS_X_Y.VOB (és IFO+BUP). A 0 sorszámú VTS.VOB a menü, a többi a film/extra.
Ráadásul az a három-négy-öt VTS_X.VOB csak azért van, hogy minden lejátszó kezelje a fájlrendszert. Ha nem lenne az ISO kötöttsége, lehetne egyetlen 4 GB-os VOB is. A lényeg most sem a méret, hanem ami a VOB-ban van.
Az ilyen összefűzött filmeket lehet több VTS-be (Title-be) is rakni, és a VMG-ben csinálni egy előválasztó menüt. Persze ez nem másolgatással és fájlátnevezésekkel működik...
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
válasz
oregharcos #3080 üzenetére
Neroval DVD-Video módban csináltad? Új Nero?
-
oregharcos
csendes tag
Sziasztok!
Köszi a segítséget! Valóban vissza kellett vinnem a DVD-t, arra az íróra amivel megírták.Számítógéppel nem bírtam lezárni.
Lenne egy másik problémám. Ha nincs egy DVD-nyi anyag, ha pl.most 15 perces
fílmem van, egy hónap múlva lessz ujabb fílm, ami szintén 15-20-perces,később ismét egy fél órás, és így tovább.Lehet, hogy eltelik 2-3-hónap is mire összejön 4,7GB.Arra gondóltam, hogy kiírom egy újraírható DVD-re, vagy a vinyón tárolom.
Azt viszont nem tudom, hogy hogyan rakjam össze, hogy egy audió és video.ts-be legyenek? Esetleg a bob file-okat össze lehet valahogy rakni? Jön egy ujabb
probléma, hogy mivel lehet rendes DVD-fílmet csinálni? Én a ULEAD DVD MovieFactory 2 se-vel próbáltam átalakítani.Mecsinálta az audio és a video.ts file-ket, a Néróval megírtam, de semilyen asztali olvasó nem vitte.Ismeretlen formátumként kezeli.
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Sziasztok!
Öregharcos -
szucsi
őstag
Helló!
Most húztam újra a Winfost, és gondoltam, a 0.74-es Rebuilder helyett felpöccintem a 0.84-et.
Van változás: először is a leírásban nem említik a MPEG2DEC3DG.DLL file-t, amit a 0.74-ben még bel kellett másolni az AVISYNTH/Plugins könyvtárba.
A 0.85-nél nem is említi a file-t, sem a plugins könyvtárat. Ezek szerint ehhez már nem kell a MPEG2DEC3DG.DLL? És a DGDECODE.DLL-t sem kell a pluginsba másolni, azt írja, tegyem oda, ahol a rebuilder.exe van.
Ez egyszerűnek tűnik, de nem működik
Kódolás közben, a 7-edik darab kódolása előtt leállt egy hibaüzenettel.
Most kipróbálom a 0.85-tel.
Tuti, hogy nem kell más, csak az avisynth meg a DGDECODE.DLL?
Encoder a 2.70-es.
Avisynth 2.55.
DGDECODE.DLL: 1.10
[Szerkesztve] -
Versus123
aktív tag
hmm, ti most ellent mondtok egymásnak
-
frewa
senior tag
válasz
Versus123 #3072 üzenetére
az elsöt ugy hagyod a másodikat igy
video_ts_1.bup
video_ts_1.ifo
video_ts_1.vob
vts_02_0.bup
vts_02_0.ifo
vts_02_1.vob
vts_02_2.vob
vts_03_0.bup
vts_03_0.ifo
vts_03_1.vob
a harmadikat igy
video_ts_2.bup
video_ts_2.ifo
video_ts_2.vob
vts_03_0.bup
vts_03_0.ifo
vts_03_1.vob
vts_03_2.vob
vts_04_0.bup
vts_04_0.ifo
vts_04_1.vob
na igy probáld meg! javaslom ujra irhato lemezre ird hatha nem sikerál valami! -
Versus123
aktív tag
mindhárom könyvtárban 10 file van:
video_ts.bup
video_ts.ifo
video_ts.vob
vts_01_0.bup
vts_01_0.ifo
vts_01_1.vob
vts_01_2.vob
vts_02_0.bup
vts_02_0.ifo
vts_02_1.vob
Most akkor az elsőét hagyjam békén, a másodikhoz mindegyik filenévhez írjak egy + ''_2''-t,a harmadik filejaihoz pedig egy + ''_3'' ? -
frewa
senior tag
válasz
Versus123 #3070 üzenetére
nem! ha megnézel egy dvd lemezt ott láthatod hogy akülömbözö részek hogy vannak beszámozva! na igy VTS_01_1 VTS_01_2 ez egy rész lehet következö VTS_02_1 VTS_02_2 ez lehet a második rész és igy tovább! persze a minden hozzá tartozo cumot is átkell nevezni! gondolok itt ifo és bup filekre!
-
erdoke
titán
válasz
Menthirist #3062 üzenetére
Mintha asztaliban néznéd. A felirat menüben kiválasztod, vagy a felirat kapcsolóval beállítod.
-
erdoke
titán
válasz
Menthirist #3061 üzenetére
Csak film a megfelelő hangsávval, ez megoldható DVD Shrinkkel is. Ezután DVD Rebuilder és egy jó enkőder, amit kezel. Az ingyenesek közül a HC vagy a QuEnc, a fizetősek közül a CCE vagy a Canopus Procoder. Ezzel áttömni 4482 MB alá.
Utána írhatod, de Neroval is DVD-Video módot kell választani, nem szimplán adatként írni. -
Versus123
aktív tag
hali! segítség kellene!
barátnőmék vettek sony csodakamerát, kis 1.2 gigás kislemezekre írja ki a felvételt. ezt a sok kis lemezt szertném 1 nagyra feltenni. lementettem vinyóra mindhármat, így most van 3 db ''VIDEO_TS'' könyvtáram,bennük a vobok meg a többi. most neroban simán dvd videó készítés és behúzom mindhárom könyvtárat? menni fog úgy? annyi kell csak hogy a 3 között lehessen léptetni... -
Jaés ahogy ott vannak a vob-ok a gépen... a windvd le is játsza... hogy lehet megcsinálni, hogy a feliratot is hozzácsapja?
-
Kifejtenéd? És mivel? És mennyi idő?
Szedem a dvdfab triálját... Az elég?
Leszedtem decrypterrel... és msot van 8 gigányi vob a gépen... Azokat kiírhatom adatként? mármint hogy csak tegye fel dvd-re? úgyis csak gépen nézném...
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
válasz
Menthirist #3059 üzenetére
Ahhoz ki kell dobnod a menüt és csak egyetlen (nem DTS) hangsávot meghagyni, aztán CCE sok pass.
-
És nem lehet kiselejtezni úgy, hogy 4,3-asra rámenjen teljesen?mármint szinkronokat meg ilyeneket...
-
erdoke
titán
válasz
Menthirist #3057 üzenetére
Veszel 1600 Ft-ért egy kétrétegű (DL) Verbatim lemezt, legújabb DVD Decrypterrel lehúzod ISO-ba, majd az MDS fájlt kiválasztva kiírod rá ISO-ból.
Ha sokallod a DL lemezt, kettévágod DVDFabbal, és két sima lemezre írod ki. -
Sziasztok... Tudom, 1000x meg lett beszélve, de átkozott gyorsan kellene a válasz, és nincs időm végignézni a 4k hozzászólást...
Az eredeti Gyűrűk Ura van nálam, és szeretném magamévá tenni a hdd-n... Minden DVD 8 gigás... CSS miatt nem tudom leszedni semmivel...
1: mivel lehet mégis?
2: Hogy lehet 4,3-as DVD-kre szabdalni?
pls help
ui: nem videó kellene, hanem egyben minden... szal nem aviban... -
ymi
csendes tag
HELLO
Hogyan tudok tobblepcsos menut kesziteni?
Próbáld ezzel TMPGEnc DVD Author v1.5.15.49
neroban szinte barmit konvertalok, azt irja,h. csak dvd9 re irhato, vagy felezzek
használd helyette ezt:winavivideoconverterv6.2 nállam kb 30-45 perc között van egy film avi----->dvd ha kell felírat automatikusan hozzá rakja
Ha nem vagyok elegedett a hangerovel hogyan tudom feljebb tornazni?
ha a Pegasys.TMPGEnc.Plus használod akkor van ilyen opció benne a hangerő növeléshez csak utánna még át kell engedned a dvd autoron is hogy kész dvd filok legyenek és ez igy együtt kb 3h-ra vagy virtual dub-ban szétszeded a képet és a hangot és aztán szintén virtual dub-ban a wav fájlt behúzod és van ebben is hangerő növelés ha kész az új wav-ot össze fűzöd a leválasztott képpel és a kész filmet (ami már hangosabb) behúzod a winavivideoconverterv6.2-be és igy szintén 30-45 perc a konvertálás+ ahangosításod kb10-15 perc de még igy is megvan durván egy óra alatt nem 3h mint fentebb
szóval igy csináld ha lényeges az idő mert akkor a winavivideoconverterv6.2-től jobbat nem találsz SZERINTEM -
lajos001
aktív tag
Sziasztok!
Szinkront szeretnék készíteni egy filmhez. Tudtok olyan programot amelyikkel szét tudnám választani a zenét és a szereplők hangját. Állítólag a Steinberg Nuendo tud ilyet, de nem találok oldalt ahonnan lejönne.
Köszi! -
almi
senior tag
Olvasgatok én meg keresek is!De úgy látszik rossz helyen!
látom akkor ezzel nem foglalkozol?
Valaki esetleg aki részletesen tudna segíteni?
[Szerkesztve] -
almi
senior tag
Bocs hogy türelmetlen vok de fontos lenne
-
almi
senior tag
Sziasztok!Tudtok nekem mondani egy olyan progit amivel ki lehet szedni a menü-t stb. És a DVD filmet lekonvertálhatom 700mb-os AVi-ba?És akkor annak nem lesz rossz a minősége?
-
OddMan
őstag
Kössz az infót erdoke.
Ez a PgcEdit nagyon bejött nekem.
Más:
Ezt az új DVD-RBHELP.chm-ben olvastam: ''5. Mention that any more than 1+3 (CCE) passes is pretty much overkill, and results in very negligible quality gains''
- Ezek szerint a DVD-Rebuilder-ben a ''pass''-t 4, 5 fölé nem igazán érdemes rakni. Talán így egy kicsit tisztázódik a pass-ok számának vitája.
[Szerkesztve] -
pjtr
aktív tag
sziasztok!
köszönöm szépen a segítséget Erdőkének, és Met-nek, sikerült megoldanom a poblémámat!
fw frissitettem a102---->a104-re és most már hibátlanul megirja az arita lemezeimet is.
De ez volt az uccsó hogy ilyen lemezre karcolok, inkább veszek 1 kicsit drágábbat, de jobb minőségűt.
bocsi még1er hogy idepofátlankodtam ebbe a topikba, de nem akartam új topikot ezért nyitni
KÖSZÖNÖM MÉGECCER A HELPET
peti -
Racecam
nagyúr
HI!
erdoke, fokukac csak azért tértem vissza, hogy megköszönjem az önzetlen segítségeteket!
Végre volt rá időm és megcsináltam, ahogy mondtátok, az Eros-t. (Eltartott, vagy 7 órán át.)
Mégegyszer köszönöm!
Üdv!
[Szerkesztve] -
Esther
tag
válasz
szuszu23 #3040 üzenetére
Szia!
Én meg kezdokent uzemelek, de:
Nero Retail 6.6.0.8
Nero Vision express 30127 nekem nincs ennel ujabb, de mire kerted arra jo!
A forum ''tisztasaga kedveert'': www.nero.com
[legegyszerubb rmdc- vel letolteni]Szerintem
Mindig nezd a legujabbat!
Szamolj a film hosszaval: konvertalasra+irasra
Eszti -
szuszu23
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy hogyan tudnék avi formátumot dvd -be vagy svcd-be át konvertálni.
Milyen program kell hozzá?
Honnan tudnám letölteni?
Melyik a legjobb?
Melyiket a legegszerűbb használni?
Mennyi időbe telik egy film átkonvertálása?
Előre is köszi. -
Esther
tag
Bocs megint én!
Hogyan kell autorunt irni dvd hez?
Ez kimaradt az előző agymenésemből
Köszi!
Eszti -
OddMan
őstag
Én nem nagyon foglakozom ilyesmivel, de szerintem a FilmMachine programot próbáld ki.
Innen tudod leszedni, meg angol nyelven használati utasítás is van.
Bővebben: link -
Esther
tag
Sziasztok!
Nagyon - nagyon kezdő vagyok még, de igyekszem
Viszont most feltennek nehany lama kerdest!
Erdoke! legyszives ne dorgalj ha mar szerepelt vhol a topicban. Akkor ne valaszolj csak ird meg hanyas szam kornyeken keressem. Mar nagyon sok kerdest elolvastam a hozzaszolasom elott [igy csokkentek le a kerdeseim is] de elkepzelheto,h. valami kimaradt.
A kérdések: [minden .avi bol torteno videodvd irasra vonatkozik]
Ha nem vagyok elegedett a hangerovel hogyan tudom feljebb tornazni?
ertem ez alatt h. amit kiirok dvdvideoba azt 25 - 30 as hangeron kell hallgatnom mig a bolti cuccot 8-11 es hangon.
Ha van egy feliratos .avim, es egy hozza passzolo .srt v. .sub felirat. Hogyan tudom en azt ugy kiirni dvdvideoba,h. az jol menjen tv-n is.
Ha lehetseges jo lenne ha ki tudnam irni ugy,h. valaszthato legyen: akarom e a feliratot,v. sem.
Hogyan tudok tobblepcsos menut kesziteni?
ertem ezalatt: berakom a dvdt betolt >> megjelenik: hatter ''play movie''gomb, ''subtitle''gomb, ''jelenetek''gomb. ha a ''jelenetek''gomb ra kattintok >> uj ablak nyilik es ott vannak a jelenetek
ilyent szeretnek kesziteni
Ha neroval osszefuzom a 2 title-t 1-be, akkor,h. kerul oda a jo felirat?
2x 700 MBos filmhez van idozitve a feliratom ezt szeretnem egy filmen 1 title alatt nezni
neroban szinte barmit konvertalok, azt irja,h. csak dvd9 re irhato, vagy felezzek
ez vonatkozik a 120 perc alatti filmekre is. miert?
Tudom,h. a kerdeseim sokak szamara alap dolognak tunik de annak aki most kezdi az irast: Komoly!
Mivel nem nagyon ismerem a progikat, ezert legyszi ne csak azt irjatok h. mi a progi neve,hanem,h. alljak neki.
Ami a progikat illeti, [szinte] barmit meg tudok szerezni de jo lenne a legegyszerubb megoldas. [egyszeruen beillesztos, nem ezerszer konvertalos, 6ora utan hülyétkapós.... Szerintem]
Elöre is Köszönöm!
Eszti -
Met
nagyúr
A g04-es lemezekkel nekem nem voltak problémáim. Az Aritából mostmár gyakran van hulladék széria, nem is veszek olyat. A FW frissítés ártani nem árt de a g05ös problémát nem fogja megoldani sajnos.
Tényleg csak 10-20 forintal kerül többe egy jobb minőségű lemez és az tuti jó lesz. -
Met
nagyúr
erdoke
#3010 ??
[Szerkesztve] -
ragazzo
őstag
120 percre gondoltam,de akkor legyen 4,7G alatt a film.Akkor nem kell tömöríteni?Tegnap decrypterrel leszedtem a filmet,és Neroval megírtam.Különbséget nem láttam a kettő között.A decrypterben még nem megy minden beállítás,de majd rákeresek valahol.
-
ragazzo
őstag
Kérdés:amennyiben a megírandó film csak 120 vagy kevesebb,akkor is érdemes végigcsinálni a Decrypter+CCE+Nero menetet,vagy elegendő a Decrypter+Nero.Mert nagyobb méretnél azt írtátok hogy így érdemes hogy ráférjen és jó legyen a minősége.
-
ToBeY
nagyúr
DivX avikat szeretnék kiírni DVD-re Ritek G5 lemezre,kérdésem az milyen sebességel írjam hogy jó minőség legyen?8X a lemez de az íróm írná 12X-is
-
OddMan
őstag
PgcDemux v1.2.0.4-el szétszedtem az alien1-et felirat, kép, és hangfájlokra. Utána az ifoedit v0.971 ''Author New DVD'' funkcióra klikkeltem, ami elkészítette az új ifo és vob fileokat. Így már akadásmentesen játssza az asztali lejátszóm. A kérdésem, hogy van annak valamilyen módja, hogy a menüt valahogyan visszapakoljam ebbe a verzióba?
Arra gondoltam, hogy a VTS_01_0.VOB file-t visszamásolom és valamilyen programmal módosítani kéne az új ifo file-t, hogy újra aktív legyen a menü. Lehetséges ez valamilyen ifo szerkesztő progival? -
pjtr
aktív tag
Azt honnan lehetne megnézni, hogy az 4163b-hez milyen lemezeket ajánl az LG?
kerestem, de sajnos nem találtam..... -
pjtr
aktív tag
én már gyanakodok mindenre! holnap kicserélem a ide kábeleket vadi újra a winfost is lehet újrarántom.
ha a windows-os felületü update-t használom akkor nem lehet elrontani ugye?
milyen programmal lehet leellörizni hogy az iróm nem hibás? vagy ilyen nem létezik?
van itthon nálam tdk+r 1-8x irható, kiprobálom ezt is, csak előbb lehuzom a rack-et
a fujiről asszittem jó minőség, habár 4 db után nem lehet ilyen véleményt mondani, de az arita tutti megy a háztól.... -
-
pjtr
aktív tag
szia!
most irtam 4x-en rivision nevű lemezt (ritekg04) és ez jónak tünik. Sajnos Aritából lehet kifogtam 1 nagyon rossz szériát, de van még egy másik 25 hengerem, majd abból is probálok irni, hátha...
a fujiból csak 4 db volt itthon, abból csak az lett jó, amit 2x irtam.
az iróm secondary masteren van, a slave részen egy 60 gigás maxtor figyel
a fw frissités A102--->A103-ra mit változtat meg? nem értek hozzá sajnos, csak szavakat ismerek fel
[Szerkesztve] -
Met
nagyúr
A 2x-esen írt Fuji is rossz lett?
A ritek lemezekre nincsen megoldás, használj mást.
Ha a Fuji is rossz lett akkor elképzelhető, hogy rossz az író vagy rossz az IDE kábel vagy csak rosszul van bekábelezve.
Az is lehet, hogy az asztali nem szereti az írott lemezt, vagy csak azt a fajtát. -
pjtr
aktív tag
sziasztok!
Tudom hogy ez a topik nem közvetlenül erről szól, de nem akartam újabb topikot nyitni, ezért felteszem itt a kérdéseimet, mert filmet szeretnék irni, de csak eddig sz*ptam nagyokatremélem tudtok segiteni!
Vettem 1 lg 4163b dvd-írót. Az a problémám, hogy az eddig megirt dvd filmek, mind beszaggatnak, ''bekockásodik'' a képük, beszaggat a hang. Probáltam két fajta lemezzel, mindkettőnek ugyanaz lett a sorsa. (Arita 4x-en, Fuji 2x és 4x-en irtam) Egyedül akkor lett jó, ha a Fuji-t 2x irtam. ( a 8x meg se probáltam már...)
2 asztali ''lejáccóba'' is probáltam, ua az eredmény.
(arita g05 , fuji fujifilm02 az alapanyag)
a firmware A102, ha ezt frissiteném akkor ez segitene a problémámon?
ezt se értem sajnos:
Release Information :
Improvement Point
-. Improvement of writing fail for DVD-R 8X, 16X & DVD-RAM
-. Improvement of recording quality for DVD media
A102 -> A103
DVD-R
+DAXON008S
+GSC003
+MBI 03RG30
+MJC ME
DVD-RW
+PRINCORW2X01
DVD+R
+RITEK P16
Bent a cégemnél lg 4082b van, és az hibátlanul irja 4x a lemezeket.
A kérdésem az lenne:
1., rosszak a lemezek, amiket irni akarok?
2., az iróm nem hajlandó ezeket a lemezeket megirni 4x hibátlanul?
3., mi okozza a a szaggatást a ''lejáccásnál'' ?
4., lehet hogy az íróm nem szereti ezeket a lemezeket?
köszönöm peti
ui.: olvastam hogy sok tagnak problémája volt a ritek alapú lemezekkel, nekik sikerült megoldást találniuk? -
Bzzz
senior tag
Valaki tudna segíteni a #3003 - számú kérdésemre??
-
Met
nagyúr
Melyik a gyorsabb eljárás?
Egy avira ráégetni a feliratot és azt dvd fromátumra konvertálni vagy egy dvd-n kicserélni a feliratot? -
Bzzz
senior tag
Srácok!
1 filmet akarok DVD-ről átkonvertálni avi-ba.Tudnátok ajánlani 1 jó progit ami biztosan atkonvertálja ,és jó lesz a minősége is nem fog 2 Giga helyet foglalni a winyón hanem csak ilyen normális 700 MB-ot.
DVD2AVI-val próbálkoztam elöszőr de az lefagyott,aztán a winavival, az is megadta magát.
A gordian knototot ajánlották ott pedig nem tudom hogy kell-e valamit beállítani mielött elkezdem a konvertálást.
Köszönöm előre is a segítséget és előre is bocsi ha nem olvastam vissza az utóbbi 2000 hozzászólást. -
bumper
senior tag
Hogyan tudom megcsinálni azt, hogy tömörítéses szarakodás nélkül kettévágok egy dvd9 -es filmet két dvd5 -ösre ?
Melyik progi tudja ezt?
thx -
attilam
őstag
Valaki tudta már használni a CCE 2.70-est a The Filmmachine-hoz? A beta elvileg támogatja, de nekem nem úgy tűnt teljesen. Vagy csak a trial-t nem támogatja?
Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- BMW topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Szemüveges topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Motoros topic
- Nyaralás topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...