Hirdetés
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Dell notebook topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
válasz
domedee #2398 üzenetére
sajnos az nem megy, mert 2 lemezes a film, a stáblista a következőn van...
szépen kimazsoláztam mindent, menüt, felesleges nyelveket, kommentárt, stb-t, és egy hajszálnyival nagyobb.... na mindegy.
(egyébként az ötlet jó, ma már csináltam is egy ilyet, a gyűrűk ura 1. részében (extended edition változat) 25 perc stáblista van... ebből dvd remake-kel kivágtam 20 percet. külön chapter volt a ''hálaadásoknak'')
[Szerkesztve] -
fokukac
nagyúr
hmmm, van egy filmem, csak 70 MB-val nagyobb, mint a DVD-R mérete...
97,9 %-ra kéne tömöríteni. ilyen kis tömörítéshez melyik a legjobb program?
Egyébként CCE + DVD REbuilderrel szoktam nyomulni, de nem tudom, ehhez megéri-e...
Esetleg az Instant Copy lehet, hogy jobb eredmény hozna?
a kérdés költői, de azért várom a válaszokat...
köszi
[Szerkesztve] -
deedee
őstag
válasz
Cyberslider #2395 üzenetére
lg 4082b-vel egy valagnyi trax-ot írtam már hibátlanul....
-
domedee
senior tag
Közben eszembe jutott valami más, csak már kicsúsztam az előző hozzászólás mod-idejéből.
1.:
Szóval mit lehet kezdeni egy olyan dvd-vel, amit Nero Recode 2-vel gyártottam egy DL-ből, de véleltlenül DVD-VR-ként, vagy hogy írta ki. Ezt már nem látta a win, de érdekes módon a Nero Showtime simán olvasta, lehetett váltani benne a nyelvet, ... Megnézve a Nero-val, Info: volt egy olyan, hogy VR lemez lezárása, mivel nem tudtam mást kitalálni, gondoltam csinálja ezt, hátha utána már látni fogja rendesen a win, de... A zárás alatt egyszercsak kiírta, hogy hiba az írás során, és kidobta a lemezt, nos azóta semmivel sem lehet elővarázsolni róla semmit. Mit lehet ilyenkor csinálni?
2..
Van olyan progi, ami egy html oldalból dvd-videót csinál, szóval az oldal menüszerűen jelenik meg, és a a linkek lesznek a menüpontok?
THX előre is -
domedee
senior tag
-
Rotten
csendes tag
Én régóta foglalkozok DVD írással.
Tapasztalatból mondhatom, hogy az LG DVD írók a legjobbak.
Traxdata DVD-R-t pedig semmiképp se vegyél.
Ha biztonsági másolatot akarsz akkor a DVD Descripter-t használd ez a legegyszerűbb és a legprofibb progi. -
erdoke
titán
Szerintem vegyetek még egy vinyót. Ég és föld a különbség, amikor HD intenzív dolgot csinálsz, és nem vinyón belül, hanem vinyóról másik vinyóra dolgozol. Pl. virtuális meghajtóról DVD-t szerkeszteni, másolni, stb.
Csak 12-14e Ft egy 80 GB-os HDD, de egy 160-as is csak 20-22e. A DVD írásnál is megszűnik a parázás. -
erdoke
titán
válasz
Lord Zero #2387 üzenetére
Simán és akár hosszabb időre is kiürülhet a puffer, amikor a böngésződ elkezdi írni az ideiglenes netes fájlokat. Sajnos tapasztalatból beszélek, mert egy időben kihelyeztem másik vinyóra a Temporary Internet FIles könyvtárat, és amikor arról a vinyóról írtam, netezés közben bizony le-leesett a puffer. Inkább visszatettem a rendszervinyóra, legyen minimum kettő ''tiszta'' vinyóm.
-
deedee
őstag
dvd írás közben/ 2*-es sebesség mellett / lehet netet böngészni,dc++-t használni,zenét hallgatni?stb
-
OddMan
őstag
-
e.vid
senior tag
Sziasztok! A következő problémára keresném a megoldást :
Kaptam egy dvd-re írt filmet amit az asztali lejátszó olvas, de ha beteszem az íróba akkor az nem ismeri fel, nem látja a lemezt. Mi lehet ennek az oka? -
detroitrw
addikt
a nero miért írja ki amikor lemezről lemezre akarok másolni hogy az olvasóba található adat 20GB-os.
És ez a lemez egyszer már át lett írva. Vagy a Toshiba dvd olvasónál előjön az átírt partíciós hordozó tábla hiba (hogy jóval nagyobbnak látja)?
HELP!!! -
fokukac
nagyúr
válasz
DrSTomi #2367 üzenetére
ne használj dvdShrink-et!
vagy ha már mindenképpen használsz, akkor a mentésnél válaszd az .ISO image mentést, mentsd ki, és ezt íd ki DVD DEcrypterrel, a tetszőleges sebességen.
de tömörítésre egyébként elég gagyi a shrink....
akkor százszor inkább Instant Copy.
De a legjobb a CCE+DVDRebuilder páros...
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
válasz
detroitrw #2365 üzenetére
nálam is az optikai cuccok külön ide kábelen: olvasó master, író slave
és tudom, h mindenfélét szoktak ajánlgatni (még a kézikönyvekben is benne szokott lenni, h az írót tedd masternek), én kipróbáltam így is, úgy is, és ez jött be a legjobban
(az sem árt, ha az udma mód nem tér el)
-
DrSTomi
csendes tag
még 1 kérdés hol tudom lejjebb venni a DVDShrinkbe az irás Sebességét?? Nekem mindig maximumon ir 12x-esen.
Köszi
[Szerkesztve] -
detroitrw
addikt
Lenne egy kérdésem!
Ha a DVD olvasó master-on van akkor gyorsabb lesz mintha slave-n lenne?
Vagy lényegetelen? -
DrSTomi
csendes tag
Sziasztok.
Tudom nagyon sok DVD-tömöritö program van de szerintetek melyikek a jobbak? Én kettőt szoktam használni a DVD2one vagy a DVDShrink-et. a shrink be megmarad a menü azért tetszik. de nem tudom eldönteni melyik a jobb minöség. vagy tudtok ezeknél jobbat? Bocs ha már sok ilyen kérés volt de nem találtam meg a forumba máshol a válszt.
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
-
erdoke
titán
Már megválaszoltam, de ha neked ez kell:
''I´ve done sucessful all the Alien except the Alien 3.
Only the Alien 3 has very large seamless branching areas and is not possible to encode the film.''
Transzkódold, vagy távolítsd el előtte az elágazásokat/látószögeket.
[Szerkesztve] -
OddMan
őstag
up! #2338
Egyszerűen nem értem, hogy az Alien3-nál miért detektál hibás értékeket a DVD-Rebuilder. Az 1,2,4-et szépen megcsinálta, de a háromnál mindig hülyeségeket detektál.
- Reduction Level for DVD-5: -23,9%
- Overall Bitrate : Kbs
- Space for Video : -472 950KB
- HIGH/LOW/AVERAGE Cell Bitrates: 100/100/0 Kbs
Ja és a dgmpgdec121.zip-et használom + DVD Rebuilder 0.74
[Szerkesztve] -
qvazi
csendes tag
aztakurvamindenit
most fejeztem be, és sikerrel jártam
senkinek sem volt igaza, illetve egy kicsit mindenkinek
miután kipróbáltam az összes fellelhető cuccot, az összes elképzelhető kombinációban (minimum 20x írtam), cbr, vbr, fps-ek variálása, full manuális állítás (tmpgenc-ben), többféle íróprogi, satöbbi satöbbi, aztán végül újra visszatértem a már említett ntsc dologhoz (nem a tv-vel volt a baj), tehát semmi pal-ra való konvertálás, de ezúttal vissza high qualityre+ 2pass vbr -> és láss csodát, így kiírva ment mint a villám
kipróbáltam aztán úgy is, hogy először mpg-t csináltam a nyers aviból, visionexpressel, szintén ntsc módban, HQ, és azt írtam ki dvd videoként: siker
hát, érdekes tanulság volt: az ntsc csak high quality (60perc/lemez) beállítással ment a játékosban
szóval jó pár órányi kín után most boldog vagyok
és kösz a tippet, valóban a pal-konvertálás volt a ludas
[Szerkesztve] -
qvazi
csendes tag
új tv-t nem tudok venni, minő csoda, ugye, ha így lehetne orvosolni a dolgokat..
ez nem jó tanács, ilyeneket ne adj
de legalább tudom végre, mi lehet a gond
cyberslider, neked is kösz!
és ezt semmivel sem lehet kezelni, például interlace trükkökkel (bár próbáltam a bottom filed-et, mert olvastam itt valahol, de azzal is ez lesz)?
vagy esetleg valami más konvertáló cucc, ami rendesen megoldja ezt a dolgot?
mondjuk a tmpenc?
vagy ez olyasmi, hogy eláshatom a kamerát, miután szétvertem, felnégyeltem, kibeleztem és a darabkáin indiántáncot lejtettem? -
qvazi
csendes tag
na most végső elkeseredésemben csináltam egy jó poént: a video módot ntscre tettem (a kamera amerikából származik, a tetü állat így rögzít, mondjuk ezzel nem is volt baj eddig) pal helyett, kiírtam, erre vazzze
folyamatos a lejátszás
de persze fekete-fehér és rettentő sokat gondolkodik a játékos, mielőtt beolvassa
na ezt magyarázza meg nekem valaki, mert itt valami trükk kell!!!
az ntsc 29,7 vagy valami ehhez hasonló fps-sel dolgozik ha jól tudom, a pal 25 fps-ével szemben
ettől lenne folyamatos? ez elég marhaság lenne, mert az összes dvd filmem palban van, gondolom (magyarországi kiadások), mégse baszakodnak -
qvazi
csendes tag
nem jó
kipróbáltam standard módon (birate rendben) is, direkt aviból (így rögzít a kamera) is, előzőleg konvertélt mpgből is, minden szart kipróbáltam és mégis akad a lejátszón
egy -rw lemezen nézegettem, kábé 10féleképpen írtam fel egy jelenetet, mindegyik döccen (fél perc után szédülök)
most öngyilkos hangulatom van, micsináljak???
mi a franc lehet vele? rossz a játékos (nem hiszem)? mit állítok be rosszul?
ti hogy írjátok a házivideókat dvd-re??? -
OddMan
őstag
DVD-Rebuilder 0.74 prepare gombra kattintás után ez kerül a log-ba.
Az Alien3 részét szeretném kódolni, de rosszul állapít meg egy csomó értéket a Rebuilder. Mi lehet a baj?
-----------------
[21:47:57] Phase I, PREPARATION started.
- VTS_01: 3 591 271 sectors.
-- ANGLE and/or INTERLEAVING is present.
-- Scanning and writing .D2V file
-- Processed 277 250 frames.
-- Building .AVS and .ECL files
- Reduction Level for DVD-5: -23,9%
- Overall Bitrate : Kbs
- Space for Video : -472 950KB
- HIGH/LOW/AVERAGE Cell Bitrates: 100/100/0 Kbs
[21:51:23] Phase I, PREPARATION completed in 4 minutes.
----------------- -
erdoke
titán
válasz
Kiralybali #2339 üzenetére
A VirtualDubbal tudod egyesíteni is.
-
Kiralybali
tag
Előre is elnézést kérek, ha kérdésem már sokadik klónja egy másiknak, de az érdekelne, hogy ha van két avi fájlom (divx, vagy xvid), mondjuk egy film 2CD-s verziója, és én azt egy DVD-re írnám ki, nem akarnám DVD-vé konvertálni, csak a 2 fájlt egyessíteni, akkor milyen ingyenes programmal tehetem ezt meg, és hogyan?
Mi van abban az esetben ha van a 2 avihoz 2 felirat fájl is (sub vagy str)?
A fordítottja is érdekelne. A szétvágásra jó a VirtualDub? Ebben az esetbe is, ha van felirat file, akkor azt hogy kell vágni, és mivel?
Üdv. -
erdoke
titán
-
detroitrw
addikt
olyan DVD olvasó érdekelne amivel tudnék 6 vagy 8x -osan dvd-t írni.
Lemezről lemezre (dvd olvasóról dvd íróra közvetlen írással)
Léci help!!!
Márka, típusszám, ár, és hogy mennyi idő alatt csinálja meg ezt a műveletett -
qvazi
csendes tag
értem,
akkor ha hazaérek kipróbálom a standard dvd fromátummal (120perc/lemez) is megírni ugyanezt az anyagot (remélem nem lesz sokkal rosszabb a minősége így sem)
sajnálnám, ha a jétékosom nem bírkózna meg a highqualityben írt lemezekkel, de mindegy,
valószínűleg tényleg ez a baj -
qvazi
csendes tag
igazad van, tényleg lehet egyből aviról, a vision is tudja (például divxes filmeknél egyből úgy csinálom), de ebben az esetben azért csinálok először .mpg-t belőle, mert nyers aviként (ahohy felveszem a kameráról) hatalmas helyigénye van, és nem mindig veszek föl egyszerre 1 órányit, szóbval addig kell tárolnom a gépen, amíg kigyűl annyi (30-50 percnyi), hopgy azt megérje egy lemezre kiírni
és mpgbe mégiscsak kisebb (így is nagy, kábé 1.2mb/másodperc, tehát 10 perc olyan 720-750 mega)
a vision szerint, mikor kódol, 97xx a bitráta, de lehet hogy végül mégsem annyi?
az akadozás lehet ettől, ezek szerint? (az írási sebesség elvileg mindegy?)
kösz, hogy válaszoltok, nekem fontos -
erdoke
titán
Bitrate viewerrel megnézheted, nem lett-e magasabb a megengedettnél a bitráta (10080 kbps).
SZerintem nem érdemes ennyit vacakolni vele, egyből az avi-ból is tud dolgozni több progi, a minőségük se különösebben rossz. Pinnacle Studio, Sonic MyDVD Deluxe, Ulead DVD Movie Factory. Még az is lehet, hogy a Vision Express is tudja, azt nem használtam még. -
qvazi
csendes tag
megint jövök,kopogtatok
a helyzet egyszerű: egy dvd-r-re kiírt video lemzt nem olvas rendesen az asztali játékos
részletek: ez egy házi videofelvétel, amit bedigiztem a kameráról, átkonvertáltam mpg-be, nerivision expressel pedig dvdt csináltam belőle (előbb image filet, amit aztán verba 8x-r lemezre írtam, 6x sebességgel)
a trükk annyi volt csak, h nem standard dvd, hanem high quality, azaz a módszer, mikor egy lemezre 60perc anyag fér
a tömörítésnél 2-pass/vbr-t használtam, és minden rendben is volt, az mpg-t is lejátssza a gép, a dvd-t is (imaget és kiírt lemezt egyaránt), tök jól megy
de amikor betettem az asztali játékosba, akkor elindult ugyan, minden ott volt, gyönyörű a kép, szépek a színek, szóval erre nem lehet panaszom, viszont akadozik!!
nem egyenletes a lejátszás, olyan mint amikor egy játék nem fut rendesen, beszaggat aprókat
(ilyen lemezre már írtam rendes dvdt és szó nélkül vitte, tehát nem gyanakszom arra, hogy nem szereti a verbát)
segítsetek, hol volt a hiba? a high quality zavart be neki? vagy nem kellett volna 6x-osan Írni? (pedig így szoktam általában)
egyáltalán, mitől lehet az, hogy egy lejátszás akadozik?
pls help, mert nem szeretnék túl sok lemezt elb@szni -
Lord Zero
addikt
válasz
Polacheck #2325 üzenetére
olvasó
+ vmilyen audio dvd ripper
én imtoo-t használtam Bővebben: link, van még kb ötszáz ezen kívül -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Sziasztok!
Plz saegísetek nekm. Milyen progival tudnám egy koncertdvd zenei sávját lehúzni mp3-ban?
Ehhez író kell, vagy elég az olvasó is?
Thx -
Somejko
aktív tag
Bővebben: linkvagy
Bővebben: link
Itt csak tanulsz valamit
Szerk.:Neked legfőképp a Winavi Video Converter 6.2 -es kell,ez minden formátumot képes átkonvertálni,Avi to avi ;wmv to avi ; vob to avi ; mpg to avi ;
mindezt wmv -be és DVD -be is képes chapterekkel,16/9 v 4/3 és NTSC v Pal modot választani,vagy csak simán Automata beállításon hagyod.
Hali
[Szerkesztve] -
Bzzz
senior tag
Lord Zero!
Köszi szépen a jótanácsokat és az ötleteket!
Most már én is (remélem) könnyedén tudok majd DVD filmeket asztalira ''gyártani''.
Azt hiszem hála neked (és Fokukacnak) elég elméleti tudás birtokába kerültem - de a puding próbája az evés, úgyhogy most neki is ugrok a dolog gyakorlati részének.
Köszönöm hogy a drága munkaidődből nekem is jutott 1 kevés
További szép napot, minden fórumosnak - Bye! -
Bzzz
senior tag
Köszönöm!
Csak ennyit szerettem volna se többett-se kevesebbet!
Tisztán érthetően és a sallangot kivágva!
Köszi és bocsi ha értetlenkedek ...nem direkt csinálom.
[Szerkesztve] -
fokukac
nagyúr
ha divx-es lejátszó, először is tisztázni kell, hogy játszik-e DVD-ről DivX-et? a maiak áltlaában igen. Ergo, ha kiírod a divx filmeket egy DVD-re (ISO-DVD-formátumban) akkor meg kell, hgoy egye.
a booktype a mai lejátszókon már általában nem számít, a régebbiek nem szerették a dvd+r lemezeket, ezért be kelle őket csapni, hogy ha dvd-rom-os booktype-ot adtál a lemeznek, akkor lejátszotta az a lejátszó is, ami addig ezt a lemeztípust nem szerette. a ma kapható lejátszók többségének ez tök mindegy.
és a formátumokról.
a VCD az MPEG-1 formátum. 352*288 pixel. nem egy hajde csodálatos minőség.
az SVCD és a DVD-Video pedig már MPEG-2 formátum.
SVCD : ötszázvalamennyi pixelszer négyszázvalamennyi pixel... (és CD-re írható)
a DVD-Video pedig 720*576 pixel.
az SVCD ilyenformán a DVD-Video butított változata., kisebb bitrátával.
----------------------------
ezek között a formátumok között konvergatni oda-vissza általában hülyeség. -
Bzzz
senior tag
Lord Zero!
Kollégiumba lakom és a zomszédos szobában az 1-ik srác azt mondta,hogyha 1 filmet ki akarok írni DVD-re (és az asztali lejátszó speciel divix-es) akkor is be kell valamit állítani neki ( valamilyen Booktype-ot,mert ha az nincs beállítva akkor megb@szhatom az egész divix-et) úgysem tudom majd lejátszani.
2 napja van DVD íróm, foggalmam sincs hogy hogy a pics@aba kell +írni ezeket a kurv@ lemezeket hogy lejatsza az asztali.
Egyszer innen hallok valamit aztán onnan mást,ilyenkor kinek higgyek?!
Ezért gondoltam +kérdezem-tudod több szem többet lát!!!
Az svcd + a VCD-ről pedig mindeki ír minden hülyeséget hogy mivel kéne át konvertálni divx-et SVCD-re meg VCD-t DVD és stb. stb.
De én azt kérdeztem hogy mi a franc ez?? Annyit tudok hogy az SVCD a super vcd? De hogy mitől super ,és mitől különbözik a VCD-től arra nem találtam választ.
Lehet hogy azért nem, mert ez annyira primitív másoknak hogy ilyen föl sem merül kérdésként.. Bocsi hogy érdekel...
Ja és a kigyűjtött mappákat most írom ki CD-re
[Szerkesztve] -
erdoke
titán
válasz
Kiralybali #2317 üzenetére
A Classic arra jó, hogy ISO-t csinál a DVD-Video fájlokból. Ezt automatikusan ki tudja írni a Decrypterrel, ha kell.
ImgTool Burn a Nero-val tud írni, én ezt nem használom. www.coujo.de oldalon van mindig a legfrissebb belőlük. -
Kiralybali
tag
Pipáld be, ha hörög. Ez az ImgTool Classic? Nekem nem rémlik ilyesmi.
Hát még te instruáltál annó a témában és ezen toolokat is te mondtad. Van a Classic, amit te használsz (nekem installban Classic_0.91.3.zip néven van meg), meg a másik nem Classic végű (SetupImgTool_1.1.3.exe).
Én ez utóbbi tettem annó föl, a kérdésem is erre vonatkozott.
Amúgy a Classic jobb? Miben? Érdemesebb azt használni?
Üdv. -
Lord Zero
addikt
figyelj csak
idézet tőled #2301
''(1.)Ha divx-es a lejátszó akkor ugye semmi probléma Nero-val megírom a filmeket mondjuk 5db-ot a DVD-re és lejátsza simán ugye??''
idézet tőlem #2302
''1. igen''
idézet tőled #2306:
''Egyébkén elolvasom minden kérdésem és a rá küldött válaszokat is!
Sőt ki is gyűjtöm őket 1 mappába,hogy többet ne tegyem fel és +legyenek.'' (lol)
idézet tőled #2312:
''Ha divx-es a lejétszóm (az asztali) akkor nem kell ilyen konvertálással szórakoznom ugye hogy az asztali is lejátssza??''
ne haragudj meg (remélem nem fogsz), nem rosszindulatból mondom, de hogy a picsába képzeled ezt az egészet??? szerinted mennyire hiteles az, h 10 hszonként ugyanazt megkérdezed??? miközben állítod, h te tényleg odafigyelsz a válaszokra?? vagy kitörlődött az elmentett mappád a kérdésekkel?
(ugyanez áll az svcd és a feliratos témára is, - egyszerűen nem hiszem el, h nem kaptál rá választ itt, vagy a linkek alapján, ahol pl cyber szinte lépésről lépésre leírta a thefilmmachine működését+feliratok beillesztését - legalább ne azt kérdeznéd, h ''tud vki vmilyen programot?'', miután ''áttanulmányoztad'' a linkeket, ahonnan egyértelműen kiderül, h igen, vki tud vmilyen programot)
szerk: ha nem fognak felelni neked, ne csodálkozz
amit művelsz, röhejes
písz
[Szerkesztve] -
Bzzz
senior tag
Srácok mi a különbség a VCD, SVCD és az avi-k között??
Ha divx-es a lejétszóm (az asztali) akkor nem kell ilyen konvertálással szórakoznom ugye hogy az asztali is lejátssza?? -
Bzzz
senior tag
Srácok 1 kis segítség kéne.
Feliratos avi filmeiemt akarom kiírni asztali DVD lejátszóra.
Tud valaki valamilyen programot amivel a feliratot is rá tudom buherálni a filmre?? -
Bzzz
senior tag
Lord Zero!
Köszönöm ennyi link elég is lesz,amíg ezeket áttanulmányozom.. -
Lord Zero
addikt
a fórumban vagy a topicban?
előbbiben Bővebben: link, és úgy tűnik, a tmpgencről is hallottak már páran Bővebben: link;
utóbbiban: Bővebben: link (cybert hallgasd) ill. tmpgencről Bővebben: link
szerk> amúgy nem zargatszén is szoktam kérdezni bele a világba (valszeg mindenki szokott) előtte azonban igyekszem körülnézni benne
písz
[Szerkesztve] -
Bzzz
senior tag
Lord Zero!
Nem tudod a fórumba mikor hangzottak el az SVCD-vel kapcsolatos infok??
Nem akarlak fölöslegesen zargatni,ezért ha csak egy számot mondasz a hozzászólásokról már azzal is megelégednék -
Bzzz
senior tag
Bocsi,de egy kicsit szétszórt vagyok ma!
Köszi válaszod és nincs több kérdésem
Egyébkén elolvasom minden kérdésem és a rá küldött válaszokat is!
Sőt ki is gyűjtöm őket 1 mappába,hogy többet ne tegyem fel és +legyenek.
Egyébként nem tudom miért vagy kiakadva az elöbb a DVDSanta,Winavi ,Visionexpress-ről volt szó és + sem lett említve a tmpgenc ....
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
bazzz, te olvasol egyáltalán vmit? legalább a saját hszaidra kapott válaszokat???
mellesleg: én hosszú ideig tmpgencet használtam, amíg nem volt dvdíróm, mert a kameráról rögzített dolgokat remekül tömörítette mpg fileokba + svcdt is vele csináltam, tényleg jó progi, de nem dvd formátumot csinál (a sima tmpgenc-ről beszélek!)
ha dvdhez akarod használni, akkor már látom, mi lesz a következő kérdésed: ''lécci segítsetek, hogy kell egy .mpg-ből dvd-t csinálni???''
szerk: a legegyszerűbb megoldások már elhangzottak
[Szerkesztve] -
Bzzz
senior tag
Ismeri valaki a TmpGenc nevű progit (remélem jól írtam le a nevét) .
A lényeg valamit haverom kuruttyolt nekem róla,leszedtem de nem tudom mire jó végülis.
Vagy tudtok esetleg valami hasonló progit ajánlani nekem ami hasonló tudású csak könnyebb a kezelése?? -
attilam
őstag
4. Nézd meg, hogy mit játszik le az asztalid. Ha mindkét formátumot akkor tökmindegy, hogy milyen formátumú lemezt veszel. Ha az egyik szabvány jobb lenne a másiknál, akkor csak azokat forgalmaznák, nemde?! Avagy ki venne meg egy rosszabb lemezt ha durván egyárban vannak.
-
Lord Zero
addikt
1. igen
2. nyilván dvd formátummá. #2288, #2289, #2290 hszok, csak hogy a legközelebbieket említsem (10et kellett volna visszanézned!)
3. nero recode, dvdshrink és még 1000 másik, ez (is) leginkább hitvita kérdése (van aki erre esküszik, van aki amarra)
szerk
4. +/- ügyben nem tudok egyértelmű választ adni
[Szerkesztve] -
Bzzz
senior tag
Srácok tudnátok segíteni!!
Van egypár avi filmem és ki szeretném őket írni asztali lejátszóra.
(1.)Ha divx-es a lejátszó akkor ugye semmi probléma Nero-val megírom a filmeket mondjuk 5db-ot a DVD-re és lejátsza simán ugye??
(2.) Ha nem divx-es a lejátszó akkor milyen formátumuvá kéne konvertálni,és azt milyen progival tehetném meg??
(3.) Ha van 1 gyári 9GIB-os DVD-m és szeretnék 1 biztonsági másolatot csinálni egy 4,7 GIB-os DVD-re akkor azt milyen programmal tömöríthetem le?Vagy milyen progi rontja le a minőségét 4,7 GIB-osra.
És + vagy - -os DVD-t célszerű megírni asztali lejátszóra???
[Szerkesztve] -
Lord Zero
addikt
igen, ilyet már próbáltam régebben, viszont ha utána írok még, folytatom a lezáratlan lemezt (pl udf után isot, vagy fordítva) némely olvasó nem látja, vagy csak az egyiket, vayg csak a másikat olvassa
szóval az a gyanúm, h a multisessiont egységesen a legjobb írni, jelen esetben udf-ben, csak gondoltam van vmi módszer arra, h megetessem az iso rendszerrel is ezt a >2g filet (azonkívűl, h kettévágom)
hm? -
erdoke
titán
válasz
Kiralybali #2300 üzenetére
Pipáld be, ha hörög. Ez az ImgTool Classic? Nekem nem rémlik ilyesmi.
Aktív témák
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Gitáros topic
- Dell notebook topic
- World of Tanks - MMO
- Egy döntés története, avagy az S24 FE Pro és kontra érvei!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...