- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Plazma TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Milyen egeret válasszak?
- RAM topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hampidampi
őstag
"Orion DVBT-R800... Nem sikerult rajonni, hogyan kell a csatornak szinkronfeliratat kikapcsolni."
Én rájöttem, ha még aktuális neked: a felirat nyelvét kell magyarról nincs feliratra állítani.Fenti boxnál másnak is csinálja azt, hogy scartra kötve nem kapcsolja ki-be a tévét?
-
-
Watt25
veterán
Akkor megteszi bármelyik Tesco-ban vásárolható 7-8 ezer Ft-os vevő is. (Ennél olcsóbban úgy sem kapni tudtommal.)
Feltéve, hogy van SCART vagy kompozit (RCA) bement a tévén. Ha csak RF (antenna) bement van a tévén, akkor olyan kell, amiben van modulátor. (Ezek drágábbak.) -
cigam
titán
A hdmi felöl megtámadható a dolog, de a mezei dvb-t box-ok nem ismerik az analóg vételt, cserébe tudnak felvenni (model-től/fw-től függően mindent, vagy csak a free csatornákat)
Amit te is használtál box, ami a számítógép nélküli tv-zést valósítja meg. Létezik belőle analog/dvb-t tuneres, de felvenni azzal sem tudsz.
Sztem vagy HybridBox, vagy egy tuner kártya a pc-be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY Renegade KF426C15RBK2/64 (128GB KIT)
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Kolink riser 30cm gen5.0 vadiúj kábelek bolti ár feléért
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest