Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
Kipróbáltam a fájlodat is, ami elég érdekes volt
. Ha .mkv kiterjesztéssel adtam meg a kimenetet, akkor valami miatt nem akarja a feliratot átkódolni,ami a fájlodban van. Ha sima streamcopyt adok meg (-vcodec copy), akkor pedig hibával leáll, ha mp4 konténerbe próbálok kódolni.
Ugyanakkor ha csak egy .ac3 fájlba kódolom a hangot szépen működik és ha a videót is átkonvertálom, akkor mehet az mp4-be való átalakítás is (és utána már működik a sima stream copy egy mkv fájlba). Egyszerűbb reklámkivágást elméletileg meg tudsz oldani az -ss és a -t kapcsolókkal is.
[link] - itt úgy tűnik elég jó leírás van az ffmpeg Ubuntura telepítéséről. ha már ismerted akkor elnézést.
A sima AAC-AC3 átkódoláshoz ezt adtam meg:
ffmpeg -i p1.m2t -acodec ac3 -ab 192k ac3hanggal.ac3Én most Windowson próbáltam, de a linuxos telepítésnél is látom az AAC hanghoz tartozó libet, amit elméletileg a windowsos verzió is használ.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Xbox Ultimate előfizetések
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest