Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
válasz
zhagyma
üzenetére
No igen, említettem, hogy nem annyira követtem pontosan az Intel eme megoldását.
Vagy inkább esetedben akkor az a baj, hogy a laptopoknak szegényes szokott lenni a BIOS beállítási lehetősége.
Valahogy rá kellene erőltetni azt a drivert, hátha.
Meg sajnos az van, hogy manapság már oda kell figyelni erre is, és lehetőleg HDMI kimenetes laptopot venni. Ennek lehetnek ár és típus vonzatai persze. -
BeLac
tag
válasz
zhagyma
üzenetére
Szia !
DVI-HDMI-vel kapcsolatban elmesélném egy érdekes tapasztalatomat.
Már régóta össze volt kötve a PC (DVI-D) és a TV (HDMI) de hang nem volt a tv-n (erősítőről hallgattam így nem is érdekelt ). A videokártya ATI Radeon 3870 a tv SONY KDL-40W4000, majd egy alkalommal újratelepítettem a catalyst-et (telepítés alatt a tv be volt kapcsolva és kivolt választva az a HDMI bemenet amin a PC volt) ekkor ért a meglepetés, a tévén szolalt meg a hang persze máshonnan semmi, hangfal, erősítő.
A Hangok és audioeszközök tulajdonságokban lett egy új alapértelmezett eszköz „ ATI HD Audio rear output” ez a virtuális hangkártya biztosította a HDMI-n a hangot.
Meg kel jegyeznem hogy ellőtte az eszközkezelő-benn ilyen nem volt, se sárga felkiáltó jel.
Remélem tudtam egy kicsit segíteni.Üdv:.
BeLac
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Ingatlanos topic!
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest