- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
de ez ehhez a típushoz nem jó így, mert közben elrontották a Linux drivert!
rákeresve a folyamatos "firmware download failed" problémára, azt találtam, h egy decemberi patch változatta meg a firmware letöltésének módját a 2. típusú chiphez, és a most letöltött forrásban már úgy, módosítva szerepel
mivel a Dealextreme-es tuner ilyen, 2-es típusúként jelentkezik be, tehát érintett, mégis rossz, próbaképp kiütöttem a linkelt patch-et (egyszerűen az "if (it913x_config.chip_ver == 2)"-t átírva egy másik verziószámra, ami biztosan nem teljesül),
újrafordítottam, telepítettem a drivert - és már föl is ismeri, le tudja tölteni a firmware-t!finoman szólva tele a t*k*m az ilyen hasraütéses linuxos fejlesztéssel, amikor azt föltételezik, h ha náluk működik vmi, akkor mindenütt fog, és nyugodtan elcommittolják a módosítást...
(ezek szerint valszeg a chip verzió detektálás nem megbízható, és ez nem 2-es verzió - vagy pedig mégsem minden 2-es típus igényli az újfajta, más csomagméretű letöltést)
Új hozzászólás Aktív témák
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Exkluzív órák
- Synology NAS
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Naim Mu-so 2 Vezetéknélküli all-in-one hi-fi rendszer
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- R7 9800X3D/XFX 7900GRE/2x16GB DDR5 6000Mhz/2TB NVMe SSD
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest