Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Steam Deck
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
de ez ehhez a típushoz nem jó így, mert közben elrontották a Linux drivert!

rákeresve a folyamatos "firmware download failed" problémára, azt találtam, h egy decemberi patch változatta meg a firmware letöltésének módját a 2. típusú chiphez, és a most letöltött forrásban már úgy, módosítva szerepel
mivel a Dealextreme-es tuner ilyen, 2-es típusúként jelentkezik be, tehát érintett, mégis rossz, próbaképp kiütöttem a linkelt patch-et (egyszerűen az "if (it913x_config.chip_ver == 2)"-t átírva egy másik verziószámra, ami biztosan nem teljesül),
újrafordítottam, telepítettem a drivert - és már föl is ismeri, le tudja tölteni a firmware-t!finoman szólva tele a t*k*m az ilyen hasraütéses linuxos fejlesztéssel, amikor azt föltételezik, h ha náluk működik vmi, akkor mindenütt fog, és nyugodtan elcommittolják a módosítást...

(ezek szerint valszeg a chip verzió detektálás nem megbízható, és ez nem 2-es verzió - vagy pedig mégsem minden 2-es típus igényli az újfajta, más csomagméretű letöltést)
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Revolut
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Spórolós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- XPS 9320 27% 13.4" 3.5K OLED érintő i7-1260P 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Huawei Watch 5 42mm Sand Gold
- Nintendo Switch V2 32GB+128GB okos! CFW RP2040 Picofly Dual Boot Hekate Tinfoil üvegfóliás + tok
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 16GB 512 magyarított vbill ujjolv IR kam gar
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann