Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
de ez ehhez a típushoz nem jó így, mert közben elrontották a Linux drivert!

rákeresve a folyamatos "firmware download failed" problémára, azt találtam, h egy decemberi patch változatta meg a firmware letöltésének módját a 2. típusú chiphez, és a most letöltött forrásban már úgy, módosítva szerepel
mivel a Dealextreme-es tuner ilyen, 2-es típusúként jelentkezik be, tehát érintett, mégis rossz, próbaképp kiütöttem a linkelt patch-et (egyszerűen az "if (it913x_config.chip_ver == 2)"-t átírva egy másik verziószámra, ami biztosan nem teljesül),
újrafordítottam, telepítettem a drivert - és már föl is ismeri, le tudja tölteni a firmware-t!finoman szólva tele a t*k*m az ilyen hasraütéses linuxos fejlesztéssel, amikor azt föltételezik, h ha náluk működik vmi, akkor mindenütt fog, és nyugodtan elcommittolják a módosítást...

(ezek szerint valszeg a chip verzió detektálás nem megbízható, és ez nem 2-es verzió - vagy pedig mégsem minden 2-es típus igényli az újfajta, más csomagméretű letöltést)
Új hozzászólás Aktív témák
- Thrustmaster t300 bázis
- Core I7 4K ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Eladó MEE audio T1 CMA Bluetooth fejhallgató rendszer, gyakorlatilag új!
- Acer Predator Helios 300 gamer notebook/QHD,165Hz/i9 11900H/RTX 3060/32GB/ beszámítás van
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA DEEPCOOL 400W
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann